РУСЕнска тема

• 69 641
  • 721
  •   1
Отговори
# 270
Оф, да не всявам паника...
Едно момченце от класа на сина ми миналата година по това време се тръшна от салмонела.
Докато я диагностицират и започнат правилното лечение мина цял месец.
Заключението беше, че я е хванал точно от басейна на корабното.
Правиха изследвания на цялото семейство, но само той имаше.

# 271
Не ми се вярва това да е причината. Ако е било от басейна, то всички деца посещавали го щяха да са болни. В басейните такава химия се излива, че идея си нямате.

# 272
За басейна на корабното - вчера се обаждах да питам - и сина ми ходи там на плуване. Казаха, че аварията е отстранена, но имали някакви административни неразбории, които трябвало да решат. Другата седмица (за тези, които са плували през Декември - от 15,30 до 17,30) ще връщат парите за Януари, а последната седмица на Януари - когато очакват басейна да работи вече - ще се вземат пропуснатите часове от Декември.  Peace

# 273
Някой доверявал ли се е на д-р Венцислав Трифонов-ортопед за операция?

# 274
Някой доверявал ли се е на д-р Венцислав Трифонов-ортопед за операция?

Да не е  Филипов newsm78 , Трифонов не знам да има ....това тук за Русе става въпрос нали?

# 275
Уф, да, Филипов.

# 276
Пълен некадърник, бягай надалеко Peace . Моят мъж по принуда след инцидент беше опериран от него и щеше да остане инвалид, ходи на втора операция в София после и там доктора се хвана за главата...

# 277
Стига бе! Че при кого да отида? В момента е абсурд в друг град. Дайте съвет.

# 278
Не знам нека и други се включат, за сравнително добри (защото много добри е ясно, че нямаме) се спрягат Косев, Андонов, Ангелов, но аз нямам лични впечатления от тях.

То зависи и какъв е проблема, защото някои неща са по-сложни, други по-прости т.е. шанса за оплескване е по-малък, колкото и грозно да звучи  ooooh!

Но специално за Филипов навсякъде се говори колко е некадърен, баща му е бил също ортопед и на времето се е махнал по-рано от отделението да му даде път на него ама от този нищо не става. Сега баща му е председател на ТЕЛК комисията и моя мъж като се явява и като разбра от документите какъв е проблема и че синът му е оперирал, чак неудобно му станало.

# 279
Тези тримата изброени къде се намират?

# 280
Те всичките работят в отделението в болницата, Косев мисля че е завеждащ. Ето тук ги пише всички ортопеди в отделението.
http://www.mbal.rousse.bg/bg/mbal-russe/otdelenija-s-legla/otdel … avmatologija.html

Има един ортопедичен кабинет който се намира в онкото на първия етаж в дъното в ляво, там имат график и се въртят лекарите от отделението.

най-вероятно си имат и частни кабинети нямам представа, сигурно в интернет ще излязат данни Peace

# 281
Много ти благодаря!

# 282
Няма за какво  Hug , дано се реши бързо и както трябва проблема  Peace

# 283
аз днес даже щях да пиша тук за координати на Ангелов, но ги открих. По моите наблюдения от всичките изброени само той става.

# 284
И аз имам нужда от ортопед и ще посетя д-р Валентинов.След консултация с мои колежки мед.работници, споделиха че за сега единствено на него се доверяват.
За д-р Филипов сте казали каквото има за казване.То няма друго какво.
д-р Андонов е в София на лечение.
д-р Ангелов напоследък се чуват много негативни мнения.Мисля че е по добър специалист по горни крайници.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт