РУСЕнска тема

• 70 990
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Минаването през 1000 места за подновяване на направлението е сигурно част от физиотерапията. А бива ли ги там?
Благодаря ти за мнението.
А за Дидо чувал ли е някой?

Ами то зависи за какво става въпрос т.е. какъв е здравословния проблем, при моя мъж важни бяха процедурите с апарати така, че досег с професионализма им много не е имал. Е показваха му разни упражнения и за раздвижване и после си ги правиш сам общо взето. Този Дидо е в стоматологията и е добър, но пак казвам зависи от проблема - при моя мъж нямаше много какво да направи.

Аз самата ходих там преди година, но бях също на апарати разни (заради проблем с кръст и крак) така, че впечатления от самите хора много нямам. Видях, че има студенти на стаж от Кинезитерапията.

# 661
Аз бих препоръчала в Стоматологията с направление, към клиника Медика е, точно при Дидо.

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 15:38 от brummmm

# 662
  • Русе
Майка е ходила на рехабилитация и в МБАЛ и в Медика на 7-ми етаж и в Хоспис Медика. Много по-доволна е от Медики-те. И от МБАЛ е доволна, но там пък условията са знаете какви.

Ел. уредите втора употреба в магазина в бл. Колос са внос от Германия/информация от извора Wink/

# 663
И от мен един положителен глас за Дидо.Много ни е помагал ,страхотен професионалист.

# 664
Аз вече два пъти ходя в болницата в Медика на физиотерапия, доволна съм и от отношението и от кинезетерапевтите! И на масажи там съм ходила, също съм мн.доволна и имаше ефект!

# 665
Физиотерапия на Медика има и в Трета Поликлиника. Аз ходех там заради кръста, но на мен ми пускаха магнит и ток, така че до уреди не съм стигала.

# 666
ЗДРАВЕЙТЕ !!!! ИМАМ НУЖДА ОТ ВАШАТА ПОМОЩ. ИНТЕРЕСУВАТ МЕ  ТЕЛЕФОН И АДРЕС НА РУСЕНСКИ ДОМ ЗА ДЕЦА  И АКО ЗНАЕТЕ ОТ КАКВИ ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ ИМАТ НУЖДА !!!! ЕДНО МЛАДО СЕМЕЙСТВО ЖЕЛАЯТ ДА  ИМ ЗАНЕСАТ ПОДАРЪЦИ ,ОТ КАКВИТО ИМАТ НУЖДА. ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ !!!!

# 667
Райна Гатева отдавна е затворен. Сега там има пълнолетни с уреждания.

# 668
ИМАЛО Е ДОМ ЗА ДЕЦА В ДОЛАПИТЕ ИЛИ СРЕДНА КУЛА---НЕ МОЖАХА ТОЧНО ДА МИ КАЖАТ.ДАНО СЕ ВКЛЮЧАТ МАМИ,КОИТО ЗНАЯТ !!!

# 669
  • в огледалото на живота
ИМАЛО Е ДОМ ЗА ДЕЦА В ДОЛАПИТЕ ИЛИ СРЕДНА КУЛА---НЕ МОЖАХА ТОЧНО ДА МИ КАЖАТ.ДАНО СЕ ВКЛЮЧАТ МАМИ,КОИТО ЗНАЯТ !!!
В грешка си!Никога не е имало в нито един от двата квартала.
Има дом за възрастни с физически увредания в Средна кула.
http://www.milosyrdie.vibs.bg/gallery.php#

# 670
Мисля, че единственият работещ дома за деца и юноши остана " Св. Димитър Басарбовски". В една къща почти срещу него се намира Приют за деца и дневен център за деца в неравностойно положение, който е към общината. За него не можах да намеря телефони да попитате.

# 671
Ако искате да сте в помощ, може да дарите ученически пособия и обувки в център Каритас, който се намира зад училище Отец Паисий.
И моля ви, пишете с малки букви, няма нужда от толкова удивителни знаци.

# 672
Дом за деца има и на ъгъла на ул. Доростол и уличката към тенис кортовете и Норд. Малко по на долу по ул.Доростол също има дом за деца ако не се лъжа. От какво имат нужда май самите деца могат да си кажат най добре.

# 673
Благодаря на всички ! Писах на електронната поща на  дом "Св. Димитър Басарбовски"  и чакам отговор . Ще пътувам до Русе и ще посетя  център Каритас , защото не можах да намеря техен телефон.Лека вечер Ви желая !

# 674
Домът "Св. Д.Басарбовски" също в най-скоро време ще бъде закрит.  Peace
Останали се само няколко деца, която чакат да бъдат настанени в приемни семейства.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт