РУСЕнска тема

• 71 029
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
моето хоби е правене на дръвчета и цветя от мъниста и естествени камъни, мислех да развия бизнес с тях, но ..засега си остава хоби за кеф, ето и последното ми произведение
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203144905732774&se … ype=1&theater

# 76
Момичета, черпя ви на патерица, че вчера станах по-мъдра с още една година
Скрит текст:

За хобитата  - моето е да снимам. Всичко и всички. Дори сина ми ме критикува като тръгнем на някъде "Айде бе мамо, всяко камъче и дърво ли ще снимаш"  Simple Smile От време на време правя гривни и гердани от камъчета, мъниста и др. Понякога ми идва и муза в готвенето, но не бих го нарекла хоби  Whistling
Ледените скуллтури днес евентуално може да се пуснем по центъра да ги видим. Вечерта предполагам ще са си открити. А и елхата не сме навестявали тази година. Та ще падне едно щракане и снимане довечера  Crazy

# 77
Може ли някой ако ходи към центъра да погледне има ли пчелен прашец на медения щанд и каква му е цената и грамажа. Благодаря!

# 78
Здравейте!
Ние днес минахме покрай ледените фигури. За децата май са по-голяма атракция.  Thinking
agnesana, ако бях те прочела преди да отидем, щях да погледна.  Peace
Мейвис, честит рожден ден на патерици.   bouquet
iva_georgieva, коледния базар е от Халите към Вазата, тези пред Дунав са някакви единички бройки.  Peace
Аз много обичам да кулинарствам и да експериментирам. Сладички неща, особено. Но покрай ученик и бебе - няма време за по-дълго стоене в кухнята.  Rolling Eyes

# 79
# 80
Продължават записванията за БЕЗПЛАТНИ профилактични прегледи за рак на гърдата за дами от 30 до 50г. Уведомете хората, които обичате- може да спасите живот! Записване на тел 0886 089 130

# 81
Продължават записванията за БЕЗПЛАТНИ профилактични прегледи за рак на гърдата за дами от 30 до 50г. Уведомете хората, които обичате- може да спасите живот! Записване на тел 0886 089 130
Много благодаря.  Heart Eyes
До кога е срока за записването и на кои дати, и къде ще са прегледите.  newsm78

# 82
Единия вариант е следващата седмица, другия е след Нова година. Прегледите се извършват в Онкото, часовете са от 11 до 12.30, а вторник и петък до 13.30.

# 83
Единия вариант е следващата седмица, другия е след Нова година. Прегледите се извършват в Онкото, часовете са от 11 до 12.30, а вторник и петък до 13.30.

Още веднъж, хиляди благодарности.  Heart Eyes

# 84
# 85
Предполагам, че трябва да изчакам до утре , за да звънна да се запиша, т.е да е работен ден.  Wink

# 86
На ЛС ще те запиша  още сега Wink

# 87
На ЛС ще те запиша  още сега Wink
О, много си мила, страхотна си. Писах ти!  Heart Eyes

# 88
Аз както винаги късно разбирам ,че има нова тема.
И аз искам преглед,но до обяд съм на работа....Кой лекар преглежда?

# 89
Вторник  и петък най- късния час за преглед е 13.15, като прегледа приключва за 15мин.
Няколко лекари се редуват, не знам кой кога се пада  Peace

Общи условия

Активация на акаунт