Звездни компромати -225 част

• 61 239
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Може да е коментирано,аз сега го прочетох:
http://www.blitz.bg/news/article/309112
Лео и Даша Жукова

# 646
  • София
Лео и Даша Жукова

Ох, сакън, недей! Измислци са това Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 647
  • Tам през Атлантическия океан
Ама някак много "главести" са ги снимали.Някак изкривени.Примерно Мариела Бишкарова,Симона и последното момиче Цветелина все едно са с някакви грозни големи глави.На Паулина и Сребрина пък са им ги направили малки.
Мисля грешката е във фотографа и на живо са хубавички!

Хубавички , симпатични , приятни момичета  Peace такива са представителките , такива сме и ние българките  Peace

Навън има доста грознички , хубави но като се пръкне красавица е наистина зашеметителна  Flutter
Като съм била в Германия , ми какво да кажа , прилични са жените не са хубави като нас да речем , но пък съм виждала такива Красиви жени/момичета , наистина красиви и в тяло и в лице  Peace
В Бг чак такива жени не съм срещала.  Rolling Eyes Има красавици в артистичните среди  Peace
По конкурсите се явяват хубавички  Grinning Ще ми се на конкурс да видя не хубава българка а наистина красива  Peace да има тяло , лице , харизма , очарование  Grinning

# 648
 Не мога да повярвам за Даша и Лео  Shocked

# 649
 Не мисля че българките са много красиви, даже и само красиви много трудно се намират.
Момичетата за мис. Бг. са си типични хубавики бг. момичета. И да натъртя, че снимките са правени от някой който си е купил скъпа камера и мисли че вече е фотограф, лош ъгъл, никакво виждане, за банските и обувките не искам да се сещам. Тези същите момичета попаднали в ръцете на истински професионалисти, даже само фотографа да беше читав щяхме да видим различни момичета.

# 650
Кремена и Маги Халваджиян днес имат внук и вече са баба и дядо. Да им е честито.   Party  bouquet

# 651
  • bad@ss
Еее, супер!  Simple Smile

# 652
Кремена и Маги Халваджиян днес имат внук и вече са баба и дядо. Да им е честито.   Party  bouquet
Тъкмо щях да клюкаря същото  Mr. Green Да им е живо и здраво внучето  Heart Eyes

# 653
Хубава новина:) Обикновено момчетата приличат на майките, дано и сега е така Simple Smile

# 654
  • bad@ss
И Бебо не е лош, кво ся  Simple Smile

# 655
  • До сърцето...
Стиви Уондър стана баща за девети път
Много плодовит татко Simple Smile От първата жена - седем деца, май и с втората ще гони същата бройка...

# 656
На няколко места Кремена и Маги се оплакваха, че навсякъде се пишело, че те ще стават баба и дядо, а не, че Бебо и Алекс ще стават родители. Та, затова, аз казвам:
Честито на Бебо и Алекс, да им е живо и здраво детенцето!
А как се казва?  Grinning

# 657
Лео и Даша Жукова

Харесвам я  Wink
като едното ниШо Лео може да си намери 'майстора' в нейно лице  Wink Laughing

# 658
ГасИ  Mr. Green Фики , Пики , Оцко , Коцко  Joy

Край на спекулациите, Софка лъже за бебето.

Софито , типично сигане с нейните лъжи  Flutter Laughing

# 659

Общи условия

Активация на акаунт