ЕЛП 45 - предколедно

• 24 175
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
имахме такъв колега  Laughing за неговите приказки си има и лафче: птичка летала, летала, па
взела че упала  Joy

# 616
  • София
та да си дойдем на думата  Laughing ване, роз, виждам как срещите в Заимовата градинка ще се изместят леко у лево и ще се префасонират на ланчове с френдове около Плиска  Crazy

Много таман ще ми дойде и на мен, особено в делнично време, околоlunchно  Flutter

# 617
за бой съм - мийте ме, бийте ме и да си лягам.  Blush

ло, теб те знам - толкова ти побира екрана Wink обяснявала си го, а аз съм паметна и помня

пуц, точно теб питах  Blush за "лъжците" идеше реч  Blush

# 618
Даже не съм забелязала, че има пренасяния.  Embarassed Не, не съм пренасяла аз, коректорът или предпечата са го направили. Simple Smile

ПП Сега си погледнах една друга книга на Егмонт -- и там се пренасят думите, явно е редакционна политика. Добре, че не ме карат аз да го правя. Слав рече, че сме били имали програма за пренасяне, но не била особено надеждна. Laughing Както и тая за проверка на правопис.  Tired

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 20:03 от Пуцбърг

# 619
 Hug

# 620
що не се спрях снощи  Blush

Цитат
Чук, чук...
-Кой тропа в този късен час?
-Дъската ти - отвърна глас.
 Mr. Green

# 621
  • София
ДУ!

Някои сутрини е добре да не се будим рано!
Ето сега гледам слънцето през прозореца как хубаво ми е огряло орхидеите и си мисля "Дали не е редно да измия прозорците" сиииииичкото петно си личи!  ooooh!

# 622
имаш ли си щорички?
а пердета?
ако отговорът и на двата въпроса е "не"

Laughing пак има спасение за теб

купи си още орхидеи  Hug така ниииищо няма да виждаш, само китките  Mr. Green

имам питанье с повишена трудност  Blush

трябва да купя бутилка джим бим. къде мога да взема и да съм спокойна, че и отвътре е такова?  Blush
знаете къде съм, трябва да е някъде наблизо, иначе  довечера ще спя в кашон, изгубена и загубена  Blush

# 623
  • София
Кажи ми какви магазини има около теб.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ние пазаруваме алкохол у Фантастико в Скай сити и от едно магазинче до нас на ул. коста Лулчев

# 624
аз вече си признах къде съм  Blush

не знам какво има наоколо, мисля по обяд да се огледам
май има фантастико на ъгъла на ... не знам коя улица, но е наблизо

# 625
  • София
Това фантастико не го обичам. На ъгъла на Коста Лулчев е и Шипченски проход

# 626
значи го отписвам, а друго място?

# 627
  • София
Другото Фантастико е в Скай Сити, което се намире малко по нагоре в посока ИЧС (примерно 100 метра), зад задов Електроника. Мол е, вижда се, хората го знаят и щи го посочат. Има всичко в него.

`звинете за спама!  Hug

# 628
 Blush ще го намеря  Hug

# 629
  • София
Аз отново съм в драма.

Значи скролвам си ФБ-ка и се чудя на родната мама - какъв е кефа да си пуснеш клипче на детето, което скача по леглото/яде и се плюнчи/ брои на английски/по избор маймунджулък... Вероятно само нааканите памперси не съм виждала, но това не значи, че някоя родна мама не го прави. А, и още нещо, което ме потриса аватар - невинното лице на детето, но снимка на корицата - излегнала се полуголата мама на плажа в сексуална поза.   Sick

Общи условия

Активация на акаунт