ЕЛП 45 - предколедно

• 24 186
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ло, нали?
И аз се трогнах и ми се прииска да бях родила повечко момчета, че да можех и Ването да гушна, щом иска.

# 76
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да живей Даниил! И майкя му!

Joy Joy Даниилът ми е да-кажем-законната радост и баща на чадото, но като ги гледам напоследък и аз почвам да се чудя дали не съм майка и на двамата  Laughing

по миризливата тема ми е свито да се изкажа, а така ме напъва  Blush
моята късно открита и още не изместена от нищо любов е едно малка НОА със седефена якичка около капачето  Blush опитах се да си купя друга опаковчица от мола на Стамболийски, но не беше същия аромат  Confused

искам да с похваля  Blush не е по темата, затуй тайно  Blush

Скрит текст:
познайте кой е пръв  за област Враца на коледното математическо състезание Simple Smile от първолаците Simple Smile

# 77
  • Казанлък of all places
Dobri
Скрит текст:
БАССИ , може ли да се гордея,че те познавам?

# 78
Добри! Браво на вас!!! newsm44  bouquet  bouquet

Скрит текст:
По именните дни, и аз от мислещите, че Даниил е чадо Добрево.  Embarassed

# 79
  • Пазете Гор
Браво на малкия математик!

Скрит текст:
Да ви разправям за класното... моето магаре не е родено за математика, и изобщо за учене не е, дай му да търчи и събира буболечки.

# 80
  • София
Що пишете скрито?

Осмърдяхме темата. Радвам се, че Куркума е здрав и не се дава лесно. Моят законен до ся... И противогаз нямаше да е в състояние да му помогне.

Добри! Браво! И аз от гордите! С възхита гледам на хората, които могат да смятат!

# 81
  • Пазете Гор
Аз много обичам хубави парфюми, каквото и да значи това, само че много бързо ме заболява главата, случа ли се в близост до някой парфюмиран. Внушавам си вероятно, но така се случва. Та ми харесва да си говорите.

# 82
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ама знаете ли колко ви уууубичам!

в тоз ранен час освен дивотии друго няма какво да споделя, но това не ме спира, види се.  Blush

"математиката му не е от мене" гордо заяви бащицата наш и допълни "обща работа ще е да знаеш. ти смяташ много бързо, а аз винаги спазвам порядъка." Crazy
е как да не му се зарадваш.

и понеже мисълта ми се вие като енишката бара ще споделя и друго - не семейно.
падна ми се честта да преведа туйцък-унуйцък за някакви врати. Цитирам по памет: "размерите на крилото на вратата могат да бъдат увеличавани пропорционално до ... (и. т.н.) Вратата може да бъде намалявана без ограничение."
представих си неограничено намалената врата Laughing и се зачудих дали ще има масичка с шишенце до нея. и гъбки по възможност Simple Smile

Скрит текст:
чадо Добрево и Даниилово се зове Михаил.

# 83
  • n/a
В туй е въпросът - гъбките преди или след
неограниченото смаляване на вратата са.
Не е лош вариантът вместо "или" да е "и".  Mr. Green
Тази мисъл, подобна на откровение, ми се
появи отпосле. Както винаги, по отколеш-
на традиция  Laughing
Добри, честито първо! И нека да е първо
първо и после много още от тях  Hug
Милорд, то това с буболеците си е баш за-
нимание - учене. От най-истинските.
Така де, петък е все пак и мисълта е строй-
на отвсякъде  Rolling Eyes

# 84
Е-хе-еее-ееее и замириса на...пастърма, парфюми и Коледа  Laughing

Честито на всички минали и предстоящи именици-живи, здрави и красиви!

Лековато поздравче:

# 85
Леле кви сте ми сладки, интересни и забавни! Два пъти ви прочетох. За разкош и зареждане с настроение. Първо отпред назад, после отзад напред. Щото Ло-то е последна. Нея винаги я чета по два пъти - първо набързо, нетърпеливо, информативно, после- да разбера и най-малкото завойче на необичайно засуканата й мисъл. После се върнах по обратния път да ви прочета всичките дваж, да се порадвам още веднъж на хубавите ви и добри мисЪли.
Добрииии, ше черпиш, майка, немой се измъква така - аз бих се пръснала от гордост на твое място (особено с успехи по математика - нашто фемили е куцо откъм таквиз постижения, при двама родители фЕлолози, кви гени да отимат горките ни деца), а на мое място просто си се гордея, спокойно светеща, с успеха на най-малкото Добренце. Почва се, чувствам го.

И "законната ти радост" ми хареса - харесва ми, когато някой признава качества и заслуги на другия. (ММ, примерно, много се стиска Joy)

Куркума, твойто наследниче е досущ като един приятел на сина ми от детството - той все това правеше - събираше буболечки, наблюдаваше ги, слушаше ги. И понеже даваше и на нашия да ги слуша и да видиш ти приключение - буболечката влязла в ухото на нашия, ама той не разбрал, че е и останала там. И тя си преседяла някъде около 6 месеца (смятахме го по сезоните), увита в обилно количество ушна кал като някой древен скарабей, а детето все по-слабо чува, ние все по притеснени и накрая на тази сага въпросната буболечка изскочи от ухото на нашия природолюбител след една напоителна промивка. Докторът щеше да си изпусне очите в легенчето, невярвайки. А пък като ни обясни после какъв късмет сме имали, че сме се разминали със сериозни последствия и какви, ние пък ума щяхме да си загубим. Да видиш ти "Щурец в ухото"!

Но момчето с буболечките сега е най-добрият млад орнитолог у нас.

Пак се разприказвах...Понякога се чудя как ме търпите.
Ама се успокоявам, че на който му е досадно, може да прескочи.

Hug Hug Hug Hug Hug

# 86
  • гр. София
Добри, защо така в скритичко? Тук сме си свои, бива ли да не се похвалиш явно и с големи букви?
Браво на малкия математик! Жив и здрав да е и все успехи да има!  Hug

За буболечките лоша дума да не чувам, защото от най-ранна възраст са ми особено скъпи на сърцето  Heart Eyes Винаги съм ги събирала, разглеждала, обичала. Една бубка да видя, тичам да си я хвана.  Simple Smile

Аз казвала ли съм ви, че навремето исках да стана зоолог? Май съм. Прощавайте, че се повтарям.

# 87
  • n/a
Щото Ло-то е последна. Нея винаги я чета по два пъти - първо набързо, нетърпеливо, информативно, после- да разбера и най-малкото завойче на необичайно засуканата й мисъл.

Вече ще знам, Свеч, че има към кого
да се обърна да ме светне* за завои-
те на мисълта ми. Случва се и аз да
се изпозагубя** Simple Smile из тях, случва се.
*не е ли самото очарование Свеч да
светва за засуканите мисли. Е!
**специален поздрав за любителите
на многото представки.  Hug

# 88
Ах, Ло, ето пак ме засука!
Не мога да разбера дали нещо не се засегна, а? Щото това би било най-най-последното нещо на света, което бих искала. А и няма да е справедливо, щото аз по принцип си харесвам засукани и нестандартни неща.
 Hug

# 89
  • n/a
Свеч, ама как ще съм се засегнала.  Laughing
Недей така. Явно е несполучлива
самоирония. Пиши го на моя смет-
ка и никак не се притеснявай  Hug

Общи условия

Активация на акаунт