Къде в Пловдив? - 55 тема

• 66 716
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
В събота, пак ли е позволено до 22ч. да се кърти?

комшиите те тормозят ли?

# 346
Тези дни след нова година, посещавали ли сте Джъмбо? Утре ще пътуваме и се чудя дали да минем през магазина  Peace Благодаря!

# 347
  • Пловдив
В събота, пак ли е позволено до 22ч. да се кърти?

комшиите те тормозят ли?

Да, но полицията си свърши работата. Спряха за сега.

# 348
Не знам дали на някого ще му е полезна информацията, но търсих къде да си продам старото сребро и ако някой се интересува в Тавекс напр. е 0,63 ст. за грам. Случайно бях във форум Тракия и там го изкупуват на 0,7 ст. И така намазах едни нови обеци от старото сребро  Wink

# 349
Тези дни след нова година, посещавали ли сте Джъмбо? Утре ще пътуваме и се чудя дали да минем през магазина  Peace Благодаря!
Мъжът ми ходи днес до там с дъщерята. Какво те интересува по-точно?

# 350
Има ли конструктори Лего?До сега не съм обръщала внимание, но сега имам "спешна" поръчка Simple Smile Удобно ми е да мина от там от магистралата. Хиполенд не мога да чакам, тръгвам рано. Притесняваше ме и да не би да не работят до 5-ти Simple Smile

# 351
Работи Джъмбо, но за Лего не съм гледала. От Комсед купувам Лего, когато ми е спешно. Иначе - поръчка от чужбина. Виж работното време на сайта на Комсед и минете от там, ако те устройва.

# 352
  • Пловдив
Върти ми се в главата, че мои приятелки бяха купували Лего от Джъмбо  Rolling Eyes

# 353
Няма Лего в Джъмбо. Само в Хиполенд и Комсед.
В Комсед ще има и намаление на всичко -30% от 5 до 10 януари.

# 354
  • Пловдив
в Джъмбо Лего ИМА Peace
Лично съм купувала от там! Друг е въпроса, ча магазина отваря в 10:00 часа Rolling Eyes

# 355
Благодаря много, че се отзовахте  Hug Не живея постоянно в Бг., дойдох си преди празниците, а утре ще пътувам при любимите си племенници:) Тръгваме сутринта рано и няма да има отворени магазини, затова реших, че може да потърся Легото на път, като се отбием в Пловдив (същото или подобно на това, което забравих  ooooh!)И така разсеяната леля, ще изпие едно хубаво кафе в любимия Пловдив и ще потърси в Комсед и Джъмбо  Blush

# 356
  • Пловдив
доколкото си спомням - Хиполенд също отваря в 10.
От Метро също съм купувала Лего (последно - сега между празниците) - те поне отварят по-рано, но пък няма особено голям избор newsm78

# 357
И това е вариант  Simple Smile Предполагам, че около 10 h. би трябвало да сме вече в Пловдив  Peace

# 358
  • Пловдив
Не знам дали на някого ще му е полезна информацията, но търсих къде да си продам старото сребро и ако някой се интересува в Тавекс напр. е 0,63 ст. за грам. Случайно бях във форум Тракия и там го изкупуват на 0,7 ст. И така намазах едни нови обеци от старото сребро  Wink

Имам някакъв бегъл спомен, че по заложните къщи пише 80 стотинки на грам.

# 359
  • о`майна лунна нощ е
Лего към виждала в бензиностанциите OMV. Изборът е мното скромен, но все пак има, а и са денонощни.

Общи условия

Активация на акаунт