Къде в Пловдив? - 55 тема

• 66 642
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Някой може ли да ми помогне - търся ресторант с ди джей - за празненство, но не само да ядем и да пием а също да можем и да потанцуваме newsm78

# 511
Здравейте! Simple Smile
Къде в Пловдив заточват машинки за подстригване?

Технополис,Техномаркет,Зора,Метро.Също в големите хипер маркети,с щанд за електроуреди.Имаше в Карфур,сега след като свиха магазина не знам

Въпроса е къде заточват, а не къде продават. Отстрани на Билата на Автогара Родопи. Като застанеш с лице към Била - отляво , ниските постройки.

А дали пише нещо за ориентир?

# 512
Къде в Пловдив рисуват керамични чаши? Искам нещо красиво и трайно, че ще ми трябват за подарък.

# 513
Здравейте! Simple Smile
Къде в Пловдив заточват машинки за подстригване?

Технополис,Техномаркет,Зора,Метро.Също в големите хипер маркети,с щанд за електроуреди.Имаше в Карфур,сега след като свиха магазина не знам

Въпроса е къде заточват, а не къде продават. Отстрани на Билата на Автогара Родопи. Като застанеш с лице към Била - отляво , ниските постройки.

А дали пише нещо за ориентир?
Мисля ,че пишеше "...заточване на ножици ..." - нещо такова

# 514
Някой може ли да ми помогне - търся ресторант с ди джей - за празненство, но не само да ядем и да пием а също да можем и да потанцуваме newsm78

В Малкия Бунарджик има певица повечето дни .

# 515
  • Майничка
Къде в Пловдив рисуват керамични чаши? Искам нещо красиво и трайно, че ще ми трябват за подарък.

На Отец Паисий, като тръгнеш от Градинката на Джумаята по посока Пощата, веднага след оптиката отляво има магазинче за сувенири, там съм купувала рисувани чаши от художници и техни малки картини, получава се добра комбинация.
Иначе преди време на ул."Стефан Веркович" 2 в Капана, в дворчето м/у кооперациите, беше ателието на една възрастна арменка, Ема, която рисуваше върху порцелан, по едно време беше много модерно да се правят подаръци за сватба чаши или цели сервизи с инициали на двойката или с послание. Рисуваше и картини в/у чинии, чаши и т.н. Не зная дали още работи, последно съм поръчвала преди повече от 6 години, но табелата стои, ако имаш път натам, може да провериш.

# 516
  • под тепетата
И аз за Ема щях да пиша, имам нейни работи. Ако имам възможност - ще проверя и ще пиша.

# 517
Ще ти бъда благодарна, Биляна! Ема я знам, преди години исках да правя подарък на бивше гадже и ми я бяха препоръчали, но така и не направих подаръка.
Гаргамела, знаеш ли чашите с какви цени са? На мен ми трябват 10 с лично послание и ако са по 20 лв просто ще ми дойдат мн скъпо.

# 518
  • Пловдив

"При Румен" в Тракия. DJ е от 22ч, пуска всякаква музика. На мен кухнята ми харесва и цените са добри.
Друг вариянт е "Тони 2000"

# 519
  • Пловдив
Момичета, в Пловдив къде могат да направят бебешко одеало с името и датата на раждане на бебето?

На светофара след Била в Кичука има едно магазинче, в което се продават конци за бродерия, гоблени и други подобни неща. Там жената прави машинна бродерия върху хавлии, мисля, че ще може да ти направи бебешко оделалце. Намира се в самото кръстовище - като завиваш към събота пазара.
В щъркела правят по поръчка

# 520
И аз за Ема щях да пиша, имам нейни работи. Ако имам възможност - ще проверя и ще пиша.
Тази жена само върху керамика ли рисува? Търся някъде да ми изрисуват едни кецки  Laughing

# 521
  • Пловдив
На Ема дъщеря и, Арлин, също рисуваше. Имам много красиви неща от тях. Пишете, ако още работят, зящото и аз от години не съм ходила.

# 522
  • под тепетата
Момичета, утре ще проверя и пиша, че се прибрах късно от втора смяна днес.
 Чашата, която ми рисува Ема, си купих от магазин до салон Арлет. Беше преди доста години, бях си харесала една малка картичка. Направи ми същото на чашата като картичката.
  Боите за текстил не са същите като за керамика. Техниката също е различна - керамиката се пече след рисуване в пещ. 

# 523
  • Пловдив
Интересуваме има ли място, където поставят такива тик-так копчета? Ако е в района на центъра още по-добре   bouquet

# 524
  • Майничка
На кожа ли? В края на Отец Паисий, малко преди пресечката с Гурко има една нова занаятчийска работилница и магазин за чанти, на витрината пише, че поставят.

Общи условия

Активация на акаунт