Къде в Пловдив? - 55 тема

• 66 761
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Продават ли хубаво хасе ( ли друг памучен плат) за детски чаршафи- влакчета ,самолети, планети,животни......Нещо интересно и качествено ? Или готови комплекти ( не с масовите дисни герои ) виждали ли сте ?

# 301
Продават ли хубаво хасе ( ли друг памучен плат) за детски чаршафи- влакчета ,самолети, планети,животни......Нещо интересно и качествено ? Или готови комплекти ( не с масовите дисни герои ) виждали ли сте ?

Има един много хубаво зареден магазин за платове с хубави платове за чаршафи близо до църквата Св.Петка.Но за десени не знам,не съм ходила отдавна.Другата седмица ще имам път в района и мога да проверя,ако не ти е спешно  Peace

# 302

във Форума в тракия имаше едно магазинче с доста голям избор, платове и вече ушити. можеш да си избереш десен и те да ушият по твои размери. последно като проверявах имаше някои доста мекички платове, не такива като шкурка.

# 303
  • Майничка

Има един много хубаво зареден магазин за платове с хубави платове за чаршафи близо до църквата Св.Петка.Но за десени не знам,не съм ходила отдавна.Другата седмица ще имам път в района и мога да проверя,ако не ти е спешно  Peace

Магазинът е на "Аспарух", малко преди шах-клуба. Купувала съм детско хасе на цветя, животни, човечета... Готови има понякога бебешки, но предлагат ушиване.

# 304
  • Пловдив
Здравейте, къде мога да намеря чорапогащници на Bellissima?

# 305
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте, къде мога да намеря чорапогащници на Bellissima?

Почти съм сигурна, че съм ги виждала в магазина на Марилен - на приземния етаж на Дома на красотата преди Пешеходния мост. Магазинчето е на късата част на сградата в посока джамията.

ПП - взимала съм си други неща от тази марка точно от там, а в магазина предлагат много продукти от нея.

# 306
Благодаря за отговорите за платовете,ще ги погледна догодина Simple Smile

Весели празници,бъдете здрави  Hug

# 307
  • Пловдив
От къде да купим фойерверки?

# 308
  • Пловдив
От къде да купим фойерверки?

Оръжеен магазин,Хипермаркет-Метро,Алати,Кауфланд /В Кауфланд видях,че са изнесени в след касова зона/ и др

# 309
  • Пловдив
*Милена*, магазина във Форума за бельо след магазина за детски игрички, където се пада. /влизаш от ценралния вход само направо и вдясно свиваш/.

miraluba , във всеки хипермаркет има.

# 310
От къде мога да купя качествени, бели блузки с дълъг ръкав, искам да ги ползвам за бельо?

# 311
  • Пловдив
От къде мога да купя качествени, бели блузки с дълъг ръкав, искам да ги ползвам за бельо?

Защо просто не си закупиш бели бодита с дълъг ръкав?

# 312
На булевард Мария Луиза ако тръгнеш от Авеню посока Папараци има два магазина за бельо. Качествени са  - купуват от там на майка ми и е доволна, защото тя не носи бодита  Peace

# 313
Пропуснала съм, че търся за 2-годишна госпожица, не за мен.

# 314
  • Майничка
Пропуснала съм, че търся за 2-годишна госпожица, не за мен.
Уайкики

Общи условия

Активация на акаунт