Къде в Пловдив? - 55 тема

• 66 684
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
  • под тепетата
Къде мога да намеря тънко мъжко поло ? Мъжът ми носи такова под сакото, но не мога да намеря по магазините.

# 466
  • Майничка
На главната, до магазина на Пиер има още един магазин за мъжки блузи, вземала съм от там полуполо. Купувала съм и от магазинчето отсреща, Passage, пада се м/у Адидас и индийския магазин, както и от 2 магазина на "Райко Даскалов", единият е на ъгъла преди Община Родопи, до представителството на "Марица Гардънс", а другият - на предишния ъгъл, до кафенето с/у Халите.

# 467
Здравейте!
Къде в Пловдив има шоуруми на матраци освен в Дизма(онзи ден бях там и беше ужасно студено,съответно всички матраци с мемори пяна се бяха вдървили от студ и ми се сториха доста твърди)  Shocked

# 468
  • под тепетата
Благодаря, gargamela !
Всички са ми на една ръка разстояние и ще бъдат щателно посетени. 

# 469
Здравейте! Simple Smile
Къде в Пловдив заточват машинки за подстригване?

# 470
  • Пловдив
Здравейте! Simple Smile

Технополис,Техномаркет,Зора,Метро.Също в големите хипер маркети,с щанд за електроуреди.Имаше в Карфур,сега след като свиха магазина не знам

# 471
Здравейте! Simple Smile

Технополис,Техномаркет,Зора,Метро.Също в големите хипер маркети,с щанд за електроуреди.Имаше в Карфур,сега след като свиха магазина не знам

Въпроса е къде заточват, а не къде продават. Отстрани на Билата на Автогара Родопи. Като застанеш с лице към Била - отляво , ниските постройки.

# 472
  • Пловдив
Знаете ли дали магазина на Слънчо на Карловска е още там и дали си заслужава да се ходи за каши и АМ чак до него предвид трудното спиране на улицата до него?!

# 473
Препоръчайте ми добър гинеколог, който работи със здравната каса. По възможност жена. При последната, която ходих, не бях очарована.

# 474
  • Пловдив
Препоръчайте ми добър гинеколог, който работи със здравната каса. По възможност жена. При последната, която ходих, не бях очарована.

Петрова в Селена.Записваш си час по тел на регистратурата в Селена.Казваш,че си с направление,за да ти запишат в графика за работа с касата
Ти при коя си ходила

Въпроса е къде заточват, а не къде продават.

Laughing

# 475

Петрова в Селена.Записваш си час по тел на регистратурата в Селена.Казваш,че си с направление,за да ти запишат в графика за работа с касата
Ти при коя си ходила

Ох, то беше преди 2 години, май Георгиева се казваше (трябва да й потърся визитката, имам я някъде). В поликлиниката на бул. Васил Априлов и е кабината и май има частен някъде в Кичука. Възрастна жена е, може би около 60. Имаше едно хладно отношение, не че искам да ме разцелува, но малко по-човешко. И цитонамазка ми взимаше с някакъв метален уред, имах чувството, че е от балканската война.

# 476
  • Plovdiv
Петрова не е ли в Ню Лайф? Аз вчера си записах час за нея и ми дадоха чак за 10.02

# 477
  • Пловдив
Къде пък е тая Ню лайф клиника newsm78 Уф...множат се като гъби.

Да ви питам къде продават/изкл. магазинчетата за внос/ перилни препарати на Апта?

# 478
  • Пловдив

Д-р Сюлейман в 6 ДКЦ /Тракия/, работи и в ДКЦ - Изгрев

# 479
Ето сайта на Ню Лайф http://www.newlifeclinic.bg/front/page?menuId=71 - намира се в Кичука. Аз ходих на преглед при Петрова - доволна съм, при нея бих отишла пак.

Общи условия

Активация на акаунт