Туристическа агенция в Пловдив

• 343
  • 3
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, искам да купя ваучер за подарък за екскурзия и се колебая коя агенция да избера. Може ли да ми препоръчате от коя агенция сте доволни? Да има офис в Пловдив ми е важно, защото от там ще го ползват моите хора.

# 1
# 2
  • Асеновград
Здравейте, искам да купя ваучер за подарък за екскурзия и се колебая коя агенция да избера. Може ли да ми препоръчате от коя агенция сте доволни? Да има офис в Пловдив ми е важно, защото от там ще го ползват моите хора.
Вашите хора могат да ползват ваучера и ако агенцията работи онлайн. Въпроса Ви ако правилно го разбирам е да има Тръгване от Пловдив.
М&М Травел, Бек райзен, Крис тур, Белпрего, Ривиера тур, Вия орбита, Дани тур, Ем-Си травел, Принцес травел, Фанагория, Арива,  и това са само част от пловдивските агенции.
Първо се насочете към дестинация за която ще се използва ваучера, и за автобусна или самолетна програма.

# 3
Екскурзиите не тръгват от офиса на агенцията Simple Smile Така че все тая дали има или няма офис. Ако е с автобус - обикновено от х-л Тримонцум / или от х-л Санкт Петербург тръгват.. може и от други места. Може и от София да тръгват и да качват само няколко човека от Пловдив, това няма връзка с офиса на агенцията.

Общи условия

Активация на акаунт