Къде в Пловдив? - 55 тема

• 66 636
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Някой знае ли дали в Джъмбо има парти артикули, декорации за торта или стикери със Замръзналото кралство?

Има много и абсолютно всякакви парти артикули, но точно "Замръзналото кралство" не знам.

# 541
  • Пловдив
Някъде да сте виждали картонени чинийки,чашки или найлонова покривка за маса със Замръзналото кралство?

В търговиите на Брезовско има едно складче, много добре заредено със всякакви такива неща. Но не съм ходила отдавна и не знам дали имат на Замръзналото кралство. Детските центрове в града от там се зареждат.

# 542
Здравейте!
Някой да знае къде се предлага канис-терапия? /това е терапия с куче/
Гледах в Унивет, че има, но ако някой препоръча някое място бих желала първо изпитано място да разгледам!

# 543
Парти артикули на Замр кралство има само от един единствен вносител и той в момента няма внос.
Всичко свърши преди 2 седмици. Складчето на Брезовска и в Джъмбо, нищо никога не е имало на Замр кралство.
Знам, че има фигури за торта, но не знам откъде ги намират колегите. Днес видях много красиви с всички герои, но не питах откъде са.
Балони знам, че има.
Когато имаше, имаше всичко:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.754588074596313.107374 … 345270&type=1
специално парти артикули
https://www.facebook.com/100431903345270/photos/a.75458807459631 … ype=3&theater
Пак ще има, но след месец поне, до 2 месеца.

# 544
  • Пловдив
Знам, че има фигури за торта, но не знам откъде ги намират колегите. Днес видях много красиви с всички герои, но не питах откъде са.

В този сайт съм виждала фигурки, подходящи за торта:
http://ru.aliexpress.com/item/6PCS-Set-2014-Hot-Sell-Kids-Plush- … s/2032827644.html

# 545
  • Пловдив
То в ибей и китайските сайтове има най-различни фигурки,ленти,декорации за торти и къпкейкове със Замръзналото кралство,но нямам време за доставка.Било то от Англия или Китай.Затова исках нещо налично тук,но май ще трябва да мина на вариант рекламно студио.Благодаря ви момичета!

# 546
  • о`майна лунна нощ е
В продавалника  бях засякла обяви на момиче от Пловдив, което предлагаше парти артикули с мотиви на замръзналото кралство. Пробвай там - ограничи региона на търсене Пловдив и бързо ще изскочат обявите й. Не съм на компютъра сега, за да ти съдействам с линк по-бързо. Намерих ги http://olx.bg/nalichni-chashki-i-chiniyki-za-rozhden-den-zamrzna … ralstvo-i56050012

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 20:51 от `ТуиГ

# 547
Здравейте, искам да се запиша на йога от много време, но не знам къде да се насоча.. Може ли да ми препоръчате къде в Пловдив има добри йога практики? Благодаря предварително!

# 548
Ананда йога на Леонардо Да Винчи 14 ( или 16,не помня точно).

# 549
Да дам инфо, както обещах - ателието на Ема работи от 10 до 12 и от 15 до 17ч. без събота и неделя. Не знам тя или дъщеря и работи, днес беше затворено. В съседното кафе ( кхм, по-скоро кръчма ) казаха, че в делничен ден е отворено. Ако трябва по-обстойно упътване за местонахождението, ще пиша.
Много ти благодаря Hug.

# 550
Момичета, ориентирайте ме къде продават официални дрехи. Ще пътуваме до Пловдив и искам да погледнем нещо за щерката- не за бала, но ни трябват тоалети за снимки, изпращане, другарска.
Идеите са гащиризон и рокля.

# 551
  • Пловдив
Да знаете шивач/ка в района на Католическата църква в Тракия Rolling Eyes

# 552
Здравейте!Правя ремонт и се чудя къде в Пловдив има магазини за :
1.Корнизи и пердета
2.Балатуми и килими
3 Лампи/плафониери

Помагайте  Hug

# 553
Магазини за пердета са посочени в началото на първа стр. от тази тема.

# 554
  • Пловдив
Да знаете шивач/ка в района на Католическата църква в Тракия Rolling Eyes

В Търговски център "Сани" срещу супермаркет "Триумф" скоро гледах ателие.

Общи условия

Активация на акаунт