Къде в Пловдив? - 55 тема

• 65 648
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Дълги са 13 см, пише си в описанието.

# 571
Благодаря! Hug

Чувствам се длъжна да споделя за какво ми трябват  Grinning
Някой от вас може да прояви интерес към този масаж за лице:
https://www.youtube.com/watch?v=dBd1gQeMkC0

# 572
Здравейте!Някой да е ходил при доктор Хубенова-хомеопат?! newsm78
Търся мнение.  bouquet

# 573
Слънчице,ние се записахме преди 2 месеца по препоръка на 2 приятелки,ако искаш пиши ми на ЛС какво точно те интересува,да не спамим тук!  Hug

# 574
  • Пловдив
Здравейте!Някой да е ходил при доктор Хубенова-хомеопат?! newsm78
Търся мнение.  bouquet

Моя позната води децата си там от около 3 години. Много е доволна. Знам, че лекува предимно с Шуслерови соли. Иска да й звъниш редовно, когато детето е болно за да казваш за състоянието му.

# 575
  • Майничка
...Някой от вас може да прояви интерес към този масаж за лице...

Мацката използва меламинова, не порцеланова лъжица. Виждала съм порцеланови лъжици в More, но от онези с извитите дръжки, които са за предястия, за целта едва ли биха ти свършили работа. Пак порцеланови, но малки има в комплект с разни чашки за чай в левчетата, магазините за подаръци и супермаркетите. Аз бих питала в някой китайски ресторант, ако имат, дали не биха ти продали една. Laughing

# 576
Д-р Хубенова е Боаронски хомеопат! Peace

# 577
  • Пловдив
Д-р Хубенова е Боаронски хомеопат! Peace

Мда, обърках я с Видова.  Embarassed Грешката е моя. Извинявам се за подвеждането на slan4ize.

# 578
Момичета, ориентирайте ме къде продават официални дрехи. Ще пътуваме до Пловдив и искам да погледнем нещо за щерката- не за бала, но ни трябват тоалети за снимки, изпращане, другарска.
Идеите са гащиризон и рокля.

Аз да си подбутна питането  Praynig

# 579
  • о`майна лунна нощ е
На главната има много магазини. В МОЛ Пловдив също. Въпрос на вкус и ценови възможности е. Дика, Стилна жена .... Имат магазини на посочените места. Дано ти допаднат.

# 580
Благодаря

# 581
Виждала съм порцеланови лъжици в More, но от онези с извитите дръжки, които са за предястия, за целта едва ли биха ти свършили работа...

Съвсем изненадващо намерих порцеланови лъжици в кварталния магазин за 1 лев  Grinning. Малко по-големи са от тези във видеото, но вършат отлична работа. Вече пробвах Peace. Извитата дръжка също върши работа  Wink.

# 582
  • Пловдив
Момичета, ориентирайте ме къде продават официални дрехи. Ще пътуваме до Пловдив и искам да погледнем нещо за щерката- не за бала, но ни трябват тоалети за снимки, изпращане, другарска.
Идеите са гащиризон и рокля.

Аз да си подбутна питането  Praynig

В МОЛ - Пловдив има също Луси, Юнона и Етере - и трите магазини предлагат по-официални дрехи.В Pause също, там са доста екстравагантни,  ако момичето си пада по по-изчанчени модели /лично аз винаги ги предпочитам пред класическите/.Та обиколка из МОЛ - Пловдив и Главната улица ще свърши работа според мене.Мисля, че повечето от тях имат и сайтове, може да разгледате из нета, ако нещо ви допадне като модел.

# 583
  • Пловдив
момичета,да знаете коя от кл.лаболатории работи от 7ч.  Rolling Eyes Трябва ми по-рано,че ще ми взимат кръв и трябва преди това да съм в легнало положение поне 20мин.

# 584
  • Пловдив
Писанец в Гранда със сигурност работят от 7ч  Peace

Общи условия

Активация на акаунт