БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 53 377
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро Бонго и момичета /и други момчета кулинари/,

По Вашите съвети капамата ми стана невероятна. Сега идва на ред телешкото, имам голямо парче и се чудя как да го сготвя за да стане крехко и сочно. Ако имате идеи давайте! Peace
само съвети сакаш , а за едно мръвче ти се досвидя да почерпиш златната душичка у лево  hahaha

# 631
Много си надалеч, то за Буркина фасо трябва колет да правя.

Реших ще направя винен кебап, дано да стане.

# 632
  • Пловдив
Нямам девисил  newsm78 Какво освен ч.пипер да ръсна...риган???

# 633
  • Sofia
Нямам девисил  newsm78 Какво освен ч.пипер да ръсна...риган???
по-добре целина, ако имаш

# 634
  • Пловдив
Нямам...ще я оставя така.

# 635
Тогава люто червено пиперче ръсни отгоре ако обичате лютичко!
Аз през лятото като има пресен девисил си приготвям саламурика и си я замразявам на малки кубчета за зимата и ми върши чудесна работа! Peace

# 636
Добро утро Бонго и момичета /и други момчета кулинари/,

По Вашите съвети капамата ми стана невероятна. Сега идва на ред телешкото, имам голямо парче и се чудя как да го сготвя за да стане крехко и сочно. Ако имате идеи давайте! Peace
само съвети сакаш , а за едно мръвче ти се досвидя да почерпиш златната душичка у лево  hahaha

То май наистина така стана - дайте съвет за това, дайте съвет за онова - па барем като няма за нас - поне една снимчица - око да види, душа да се облажи
Така де....
Сега и за рибената чорба - ама нямам дивисил, нямам това - направи я горе долу с каквото имаш и пак ще стане ... Важно е рибата да е хубава

# 637
няма лошо в това де. нали темата е за въпроси и отговори. но ще е добре после да се похвалят с една снимка какво аджеба са приготвили благодарение на получените отговори.  Laughing

# 638
Разбира се, че няма лошо.....
Ама аз първо питам, а сетне правя - не започвам да правя нещо, без да знам какво е ....

# 639
Ееее момчета, ние не можем да се мерим с вас по организираност, все пак сме жени, действаме емоционално Simple Smile
За снимки си има друга тема, нъл знайти Simple Smile

# 640
не забравяй ,че насреща си имаш женска гвардия. там мисленето е обратно на мъжкото  Laughing
за момите   bouquet

# 641
не забравяй ,че насреща си имаш женска гвардия. там мисленето е обратно на мъжкото  Laughing
за момите   bouquet

ама нъл сме за т`ва - да даваме акъли  hahaha

# 642
Тогава веднага искам акъл Simple Smile
На нова година пекох една гъска и отделих от тук там доста мазнина. Мога ли да я стопя, така наречената гъша мас ли ще се получи и за какво мога да я използвам?

# 643
Тогава веднага искам акъл Simple Smile
На нова година пекох една гъска и отделих от тук там доста мазнина. Мога ли да я стопя, така наречената гъша мас ли ще се получи и за какво мога да я използвам?

можеш спокойно да я стопиш и ще се получи точно гъша мас. Ползува се за пържене на картофи, може да я добавиш при приготвяне на ориз и т.н.
Пържените картофи стават страхотни....
Ползувам я за готвене - като добавка - променя невероятно вкуса на пърженото свинско

# 644
Сърдечно благодаря  chef

Общи условия

Активация на акаунт