Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 65 633
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
А, на мен ми изписа фемара, незнам защо. Каква е разликата между аримидекс и фемара?
Като ви чета на никои май не е изписвала фемара
Разликата е в прозиводителя, а активната съставка е една и съща, т.е. и ефектът ще е същия.

# 166
Успешният ми опит беше с Фемара няколко дни, после Фемара + още нещо, не помня точно какво, но мога да проверя, ако трябва. Къс протокол.
Благодаря Моме, няма нужда да проверяваш, това ми е достатъчно, че има някои успял с фемара.Още малко и аз я започвам 2*1
 Hug

# 167
А, на мен ми изписа фемара, незнам защо. Каква е разликата между аримидекс и фемара?
Като ви чета на никои май не е изписвала фемара
Разликата е в прозиводителя, а активната съставка е една и съща, т.е. и ефектът ще е същия.
Благодаря ти за отговора, добре че сте тук да намирам отговор на въпросите си

# 168
Magnollia, много ти благодаря за това че ни правиш съпричастни с твоя случай.
Много ти благодаря, защото  с мнението  си тук , ти  ми вдъхна кураж в момент, в който имам огромна нужда от него.
  bouquet

# 169
  • София
Някой скоро купувал ли си е Дуфастон? ВИнаги съм го взимала за около 16 лева, днес си го купих за 8.50 лв.  newsm78

# 170
Някой скоро купувал ли си е Дуфастон? ВИнаги съм го взимала за около 16 лева, днес си го купих за 8.50 лв.  newsm78
Има намеление на цената,да

# 171
  • София
За първи път виждам лекарство с намалена цена, и то наполовина  Grinning

# 172

Цената 16 е била за 2 блистера сигурно в опаковка.

# 173

Цената 16 е била за 2 блистера сигурно в опаковка.
Не са два, само един е, аз си го купувах на 14 последно взех на 8.50

# 174
Magnollia, благодаря, че сподели тази информация! Много се радвам за теб и за това, че си намерила екипа! Когато си различен, рядък, тежък случай (сигурно и единствен в страната)- това е от изключително, животоспасяващо значение. Да намериш доктор, който да каже - "Аз и моят екип ще се справим". Напълно разбирам твоята емоция! Преживях нещо подобно и ми предстои нещо изключително - дай Боже!
Поклон пред екипа! И Благодарност, че такъв съществува тук в България!!! А на теб късмет и по-нататък по пътя към щастието!

Аз бях на стимулация с Фемара в края на октомври. Понесох я много добре. Не се наложи да се слага друг медикамент за стимулация. Тръгнаха около 4 фоликула. Извадиха 2 хубави яйцеклетки, които се оплодиха. По думите на ембриоложката, която говори с мен - са се получили прекрасни ембриони! Всичко протече изключително гладко!

# 175
Мира, от все сърце ти желая успех  Hug Магнолия и на теб, вярвам, че където е много, много трудно, просто следва нещо прекрасно Praynig Всеки има пътечка, която да извърви и колкото да е трудно, най-важното е усещането, че има светлина в края на тунела. На всички желая прекрасни, светли и благословени празници! Успех, мили момичета!!!

# 176
Момичета, да се отчета - мина моята първа биопсия. На тези, на които им предстои да кажа, че няма нищо страшно, не е болезнено хич, сигурно и заради леката ръка на д-р Шефкетова. Кураж и вяра на всички!

# 177
  • В сърцето на любимия човек
mars_4e - радвам се, че при теб е минало леко. Аз явно имам много чувствителна матка, защото доста ме боли при всяка манипулация там (хидротубация, цветна снимка, инсеминация, биопсия - болката е една и съща, разликата е продължителността на манипулацията  Tired ).

Магнолия - благодаря ти, че сподели за твоя случай. Много се радвам, че операцията е била успешна и искрено ти пожелавам новата година да ти донесе и дълго чаканата рожба  Praynig

# 178
  • София
И при мен биопсията беше страшно болезнена, добре че приключи за секунди.

# 179
  • гр. София
Иля, много се радвам за теб Hug

Общи условия

Активация на акаунт