Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 65 659
  • 782
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте мили момичета,
Не съм писала досега тук, но ви чета отдавна.
От около една година съм пациентка на клиника Надежда и ще съм много щастлива да ме приемете във вашата групичка Simple Smile
Пожелавам на всички успешна година и съвсем скоро да сбъднем най-голямата си мечта.
Имам един въпрос:
Предстои ми ЗЕТ, но ембрионите (бластоцисти) са замразени на 6 ти ден. Чудех се дали има някой от вас, успяла с такива ембриони. Доста четох в интернет и на много места пише за успешни трансфери на свежи бластоцисти на 6ти ден, но никъде за замръзени такива.
Успокояваме до някъде факта, че ако бяха толкова безпреспективни, колкото си мисля, че нямаше да ги замразят изобщо.
Ще се радвам, ако някой сподели опит.
Благодаря и успех Simple Smile
Добре дошла и успех ! Като не си сама е по-лесно.  Hug
Едно момиче беше писало за нея, че ги размразили и в същия ден бил трансфер, защото били замразени на 5 ден. Може би и при тебе ще е така. Щом са ги замразили значи са поне добри.

# 481
  • Sofia, Bulgaria
Мила Алекса , три години бях в прекрасните условия на Щерев , глезена , обгрижвана , олекнах с има няма 30 000 лв. и реално никой не откри проблема за неуспехите.
След дълго размотаване и никакъв напредък , спира да те интересува къде и в колко часа се събличаш , а гледаш успехите които са постигнали тези доктори в клиниката  Peace Peace

# 482
По принцип си права.  Peace Но не мога да си обясня, защо влезнах за пункция чак след 9 и това с привилегированите пациентки. Много е важно да се спазят 36-те часа между поставяне на прегнил и пункцията, поне така ми казаха в Щерев и прочетох и в нета същото. Къде е истината в крайна сметка ?  newsm78 Не е нормално да бъда разочарована още преди да е приключил опитът ми, според мен.  Peace

# 483
  • В сърцето на любимия човек
alexa_5757 - а като се съвзе от упойката не ти ли казаха дали има яйцеклетка и дали е добра? Все пак е важно и обаждането от ембриолозите утре, може всичко да е наред и яйцеклетката да се оплоди успешно.
Наистина е неприятно, че са се държали грубо с теб, към всички ли се държаха така? Освен това знам, че след като се съблечеш дрехите се оставят в стая с гардеробчета, не си ли остави дрехите там?
Честно казано не държа да ми държат ръката и да ми се усмихват любезно, за мен по-важното е да постигнем успех, с любезничене в Щерев нищо не постигнахме, даже нямахме поставена диагноза, въпреки че причината при нас беше очевидна, дори за неспециалист като мен.

ПП: При положение, че всички лекари правят едновременно пункциите на своите пациенти, какво означава "превилегированите пациенти" на Стаменов?

# 484
  • Sofia, Bulgaria
Преди да отида в Надежда и аз си мислех , че е изключително важно да влезнеш в часа в които ти е поставен Прегнила , е в Надежда никога не съм влизала в точния час и досега не е имало проблем с яйцеклетките.
Относно пукането на фоликула преждевремено ми се е случвало и в друга клиника с точен час на влизане в манипулационната  Peace, така че това не е никаква гаранция  Peace

# 485
Държаха се грубо с всички, не само с мен.  Peace И привилегированите пациенти са факт, другото за прегнила и точния час не мога да го твърдя на 100%, има яйцеклетка, утре трябва да ми се обадят. Чак реших, че е чудо щом след толкова чакане са извадили, а и като казаха, че е започнал да се пука фоликула.

# 486
  • Sofia, Bulgaria
alexa_5757 - а като се съвзе от упойката не ти ли казаха дали има яйцеклетка и дали е добра?
ПП: При положение, че всички лекари правят едновременно пункциите на своите пациенти, какво означава "превилегированите пациенти" на Стаменов?

И аз това се зачудих  newsm78 , манипулационните са три и всеки доктор си работи , само Стаменов ли е правил пункции в този ден  newsm78

Жалко , че са се държали зле , на мен до сега не ми се е случвало  Rolling Eyes

# 487
При мен на пункцията днес се случи следното: Отидох в 7 часа, както ми бяха казали, прегледаха ме в 7:15 и казаха, да вляза по-бързо за пункция защото фоликула е започнал да се пука. Качиха ме веднага горе, но реално влезнах за пункция след 9 часа. Първо минаха "привилегированите" пациенти на д-р Стаменов. Прегнила ми беше бит в 8 часа, преди 36 часа. Сестрите се държаха неуважително, събличахме се на едни столчета. В Щерев като си за пункция те настаняват в стая с гардеробче. Там влезнах за пункция точно 36 часа след таймиращата инжекция. Ако опитът ми е неуспешен, смятам да се завърна в добрия стар Щерев. Просто в Надежда на твърде ранен етап изникнаха разочарования и дори съмнения. В Щерев не съм изпитвала такива.  Peace Наистина сега разбирам колко е важно, всеки да намери своята клиника. Успех на всички момичета!
И аз съм бивша от Щерев, но сега съм бременна след опит в Надежда и супер доволна от клиниката. И за мене първата пункция беше стресираща-в чакалнята по сините рокли бяхме 16 жени-гледах и невярвах на очите си. А също така фуликула се спука като ме качиха горе.Трудно начало. В Щерев бях с една жена в стаята.Само, че пациентите в Надежда са в пъти или десетки пъти повече и това е измислено като организация.Операционните са три, за всеки от докторите, едвали Стаменов търчи между трите.

# 488
Добре де, като ги правят едновременно защо влезнах след 9? Чаках повече от час за пункция. Спирам да пиша, защото наистина идея си нямам кое, какво и как. Дано яйцеклетката се оплоди и да забравя кофтите впечатления.  Peace

# 489
Alexa, как разбра за привилегированите пациентки на Стаменов? Ти при него ли си? По принцип всеки от докторите си има кабинка и си извиква пациентките по график, който не е по часа на поставяне на Прегнила, а по започнатата стимулация. Затова и ЕЦ са обикновено последни - някои казват, че при повечето фоликули, ако един се пукне, увлича и другите. А кога се слага прегнола и на кой ден е пункцията се определя не само от големината на фоликулите, а и от нивото на естрадиола, който отговаря за твхното узряване.

А за съблекалните в Щерев - могат да си го позволят, в Надежда има над 30 жени за пункция много често и пак си има фардероб за всяка

# 490
  • Sofia, Bulgaria
Алекса , незнам защо се е забавила твойта пункция и при кой доктор си ,  но всеки доктор си има манипулационна за пункциите , причината да влезнеш по-късно със сигурност не е пациентите на Стаменов  Peace
Успех ти желая , дано се оплоди твоето яйчице  Peace

# 491
Бяхме скромните 10 на пункция. Дай Боже на всяка клиника по 30 бройки всеки ден. Peace Мога да кажа точно кой какво каза, но няма да го направя, защото някоя сестра ще си загуби работата от бъбрене на висок глас. Във форума има хора от клиниката, които следят, има и ПР, има разбира се и успели и неуспели жени. Хайде успех на всички и успех и на мен!

# 492
Добре де, като ги правят едновременно защо влезнах след 9? Чаках повече от час за пункция. Спирам да пиша, защото наистина идея си нямам кое, какво и как. Дано яйцеклетката се оплоди и да забравя кофтите впечатления.  Peace

Пункциите започват около 8.30 часа, ни ни качват доста по-рано горе, затова си чакала много - въпрос на организация е. Между прегледа долу и пункцията докторите ни си имат други прегледи - за проследяване, стимулация и т.н. Там често ги забавят други недоволни пациенти Simple Smile

Досега никога не съм била свидетел на лошо отношение от когото и да било освен от Василка на телефона Simple Smile А съм и оациент на д-р Еленчев по друг проблем

# 493
По принцип си права.  Peace Но не мога да си обясня, защо влезнах за пункция чак след 9 и това с привилегированите пациентки. Много е важно да се спазят 36-те часа между поставяне на прегнил и пункцията, поне така ми казаха в Щерев и прочетох и в нета същото. Къде е истината в крайна сметка ?  newsm78 Не е нормално да бъда разочарована още преди да е приключил опитът ми, според мен.  Peace
Как разбра в колко влезе? Горе няма часовник,а и времето тече бавно. Успокой се и вярвай ! Утре да пишеш като ти звънат ембриолозите  Hug

# 494
Бяхме скромните 10 на пункция. Дай Боже на всяка клиника по 30 бройки всеки ден. Peace Мога да кажа точно кой какво каза, но няма да го направя, защото някоя сестра ще си загуби работата от бъбрене на висок глас. Във форума има хора от клиниката, които следят, има и ПР, има разбира се и успели и неуспели жени. Хайде успех на всички и успех и на мен!

супер, щом сте били 10, значи сте минали за час. А ако си била на ЕЦ, нормално да си от последните. Кой те преглежда долу, че е установил, че фоликулът е почнал   newsm78 да се пука? Аз има сва неуспеха на ЕЦ - на прегледа ги има, горе ги няма. Озбервящо е, но споко, дано в петък ти върнат фъстъчето и успех!

Общи условия

Активация на акаунт