Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 66 614
  • 782
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Момичетааа, ЧХГ 409,78 на 11-ти ден, не мога да повярвам.  Heart Eyes

Иля, честито Hug
Ти нали имаше изместен прозорец, променихте ли нещо в този трансфер?

# 61
Иля, много, много се радвам за теб. Явно в Надежда са наистина много добри или поне твоят лекар. Извървя труден път, но ето и то в България! Това е желязно чхг. Честито!

# 62
Иля, честито.

# 63
Иля, честито миличка!   Hug Дано да повлечеш крак и да има много такива подаръци в тази тема. Успех на всички!

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 64
  • В сърцето на любимия човек
Иля - видя ли, момиче  Hug Много се радвам за теб, бях сигурна, че този път ще успеете. Искрено ти пожелавам всичко да е наред и за напред и по термин да прегръщаш здраво детенце  Praynig

# 65
Иля, благословена да си, и заразителна.  Hug

# 66
  • София
Запис и от мен    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

ИЛЯ, честито   bouquet Hug Hug Hug Многооо се радвам, за теб лека и безпроблемна бременност ти желая до края Praynig Praynig Praynig

# 67
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
Честито, Иля! Hug Хубав подарък!

# 68
Честито Иля. Хубаво начало на темата. Лека и успешна бременност до ревлив финал  newsm07.

# 69
Честито Иля , безпроблемна бременност.   bouquet   bouquet   bouquet Ще те чакаме в другата тема .

# 70
Иля, браво! Най-важното препятствие е преодоляно, оттук нататък много внимателно, пази се, слушай докторите, и се радвай на магията, която се случва   bouquet

# 71
Иляяя, честито мила, чудесен резултат  Hug

# 72
  • Перник
Иляяя, честито от цялото си сърце ти пожелавам успех до края. Лека и безпроблемна  Hug

# 73
  • София
Иля, безкрайно се радвам за теб! Вчера цял ден влизам да видя какво става с теб!  Hug
Лека и безпроблемна бременност ти желая, чуден коледен подарък и лятно/и бебе/та!  Hug
Не знам дали и при вас е така, но когато някое момиче успее се радвам все едно на мен ми се случва...

# 74
  • Пловдив
Момичетааа, ЧХГ 409,78 на 11-ти ден, не мога да повярвам.  Heart Eyes

Ехааа, честито мила!  Hug Hug Hug Hug Hug желая ти най-прекрасните 9 месеца и един,  май два, като гледам ЧХГ-то, бонбона!!!!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт