Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 65 563
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
Аз съм била и при 3мата доктори и всеки ми е правил всичко . При всеки един от тях съм се чувствала в сигурни ръце. Доверието към доктора е много, много важно.
Относно резултатите от биопсиите - не дават такива. Аз имам 8 биопсии и резултати в мен нямам , всичко е в досието, реално не ми и трябват. Предполагам , че ако някой реши да сменя клиниката биха му  дали досието с всички направени изследвания и манипулации.

# 661
  • В сърцето на любимия човек
А това със записването през сайта е за да спести време. Когато отидете за първоначален преглед няма да се губи време за тази част от анамнезата, доктора вече ще я има.
С това съм абсолютно съгласна и смятам, че е много правилно.По-скоро се зачудих дали вече изобщо не записват час за първичен преглед по телефона  newsm78

# 662
Аз пък не съм съгласна със снимане на анамнеза онлайн. Първо, пациентът не може да опише всички проблеми, за някои забравя, за други не се сеща, че може да са важни. Мисля, че подборът ще е основно по критерий възраст, за да не се губи излишно и ценно време в чакане.

# 663
  • София
Аз пък не съм съгласна със снимане на анамнеза онлайн. Първо, пациентът не може да опише всички проблеми, за някои забравя, за други не се сеща, че може да са важни. Мисля, че подборът ще е основно по критерий възраст, за да не се губи излишно и ценно време в чакане.

Критерий възраст също, но дори при разговор с лекаря, не е сигурно, че ще се сетиш, че са важни. От опит го казвам. Имали сме много пациенти, които не са ни казали неща защото мислели, че не са важни, а ти си го питал и разпитвал... и на края като "изкочи заек", той ти казва "ами да имах това и това или правих това и това, ама мислех, че не е важно".
Он-лайн формата няма как да замести изцяло снемането на анамнеза, но спестява много време от първоначалния разговор и преглед. Доктора ще има поне груба представа за нещата и ще е подготвен с уточняващи въпроси.

# 664
  • Перник
Че какво и е на Шефкетова, примерно?  Laughing Много е готина, освен това разбрах защо има"лека ръка". Мен сега от Персенска ме е страх.  Laughing

Аз да попитам къде да си поискам резултата от биопсията на хартия. От информацията ли пак?
Стига бе момиче, страх те е, от какво? Аз продължавам да ходя при нея. Съжалявам вече че писах каквото и да било по темата. Идеята не е като напишеш за собствения си  случай, да шашкаш останалите. Спокойно, имай им доверие. Винаги има някакъв риск в каквото и да е, никой не дава гаранция 100% за каквото и да е. Успокой се и мисли позитивно.  Hug

# 665
Здравейте, днес бях на пункция и да си призная много се бях спекла в резултат на дискусията от последните страници. Сега се чувствам добре, надявам се всичко да е ОК. Д-р Персенска няколко пъти ми повтори, ако има нещо веднага да и се обадя. Иначе беше лудница- за пункция чакахме 36 жени. #Crazy

# 666
  • Пловдив
Здравейте момичета, имате ли информация кой доктор в Надежда прави ранна фетална морфология? Миналата седмица бяхме на преглед при д-р Стаменов и тогава ни каза, че има време за ФМ и БХС, но реално ние трябва да я направим в 12 г.с. и се притеснявам да не би да няма свободни часове. Утре съм пак на преглед и ще разпитам по-подробно, но ще се радвам, ако някой, който е минал вече по този път, сподели своя опит. Благодаря!

# 667
Здравейте, искам да попитам мога ли да отида без час при д-р Михова и да изчакам всички? Ще ми прегледа ли?

# 668
Чачева, Михова, Георгиев - в 12та седмица правят скрининг / ФМ+БХС/ ; после 16-18г.с ранна фетална морфология. Гледай да си запишеш час за Чачева или Михова - обясняват повече.

# 669
А преди 12? Аз в момента не съм бременна, но имам 2 загуби поради ред причини. Другия месец подновяваме опитите. Незнам за кога да запиша час а е необходим много добър образен диагностик при мен още от началото

# 670
А преди 12? Аз в момента не съм бременна, но имам 2 загуби поради ред причини. Другия месец подновяваме опитите. Незнам за кога да запиша час а е необходим много добър образен диагностик при мен още от началото
До 12г.с. гледат докторите по инвитро. Обади се на инфо и попитай.То е добре да знаеш причина за загуби. Може би си за имонологични и генитични изследвания, за да ти кажат какви лекарства са подходящи за тебе преди и след +тест.

# 671
Да имам всички направени. Имам и "план" за действие ,но ми трябва и лекар за диагностициране на бременност още 4 седмица, тъй като моя го няма известно време

# 672
Поради това се чудех, когато дай боже се случат нещата пак мога ли да ида в клиниката без час за преглед и да чакам?

# 673
  • София
в зачатието една жена е писала, за зет се плащала вече и такса размразяване  ooooh!

# 674
  • Пловдив
Чачева, Михова, Георгиев - в 12та седмица правят скрининг / ФМ+БХС/ ; после 16-18г.с ранна фетална морфология. Гледай да си запишеш час за Чачева или Михова - обясняват повече.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт