Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 65 614
  • 782
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Аз щях да ходя да видя една родилка и да питам какво става със списъка за събота, ама там се  случват някакви непредвидени гадости.... Ако все пак тръгна за натам, искаш ли да попитам? Много е трудно с тия разстояния в София, работа и деца....
Пиши ми на лични, ако мислиш, че мога да ти взема хормоните....

# 736
Оххх...днес нищо не стана, нямах яйцеклетка...Дали ще имам въобще? Това ми е чуденката. Първа пункция ми беше. Голям конвейр...

# 737
Ще имаш, но трябват нерви като корабни въжета за тази работа на ЕЦ.

# 738
Нали.?!?! Бая нерви трябват...Аз съм с висок ФСХ и нисък АМХ...Не знам защо чакат на естествен цикъл...Дано да има. Силно се надявам.

# 739
Едва ли ще те оставят пак на ЕЦ

# 740
На мен пък ми се струва по-добрият вариант в този случай пред стимулация...

# 741
  • София
Аз съм на същото мнение като Estlar, понеже съм същия случай като Шакира, само да кажа, че както си бях на ЕЦ, д-р Стаменов реши да ми направи стимулация и нямах нито един фоликул в яйчниците и я прекрати, от тогава ходя при д-р Шефкетова и действаме само на ЕЦ и както писах по-напред в темата при последната ми пункция извади 2 яйцеклетки без абсолютно никакви лекарства, е имам и пункции при които няма яйцеклетки, или пък не се оплождат, но съм забелязала, че това се случва когато съм пред овулация и LH ми е доста висок, съответно ми бият Цитротайд преди прегнила и резултата е такъв, мисля при следваща пункция ако пак не нацелим момента да го откажа, да видим ако се спука, спука ако не какъв ще е резултата.

# 742
Шакира, на мен ми извадиха 3 Я,само 1 беше качествена- оплоди се,  но до там, никакво деление не е започнало.Аз също бях на ЕЦ стимулираха ме с Фемара, незнам какво се е случило. Не се притеснявай, знам че е гадно, сега какво следва при теб
Аз чакам да ми доиде и да отида да го обсъдим и решим какво ще правим от тук нататък

# 743
При писането си на предния пост, се притесних, че сигурно моите проблеми ще ви се сторят бели кахъри, но явно има доста като мен. Благодаря, че се отзовавате и пишете!
Д-р Шефкетова каза следващия път да отида на 2-3ден от МЦ. Не знам какво следва, оставила съм се в ръцете им и не питам, не досаждам, каквото кажат...Преди да стигна до тях обиколих бая лекари и всеки си пееше неговото, даже един ми беше казал- "ама няма такова нещо, като празен фоликул" - от Панацея ендокринния гинеколог, забравих му името и не искам да си го спомням даже...Е, сега ми идва да отида да го удуша, измамници...
Но вече съм смирена и ще чакам до последно чудото да се случи.

# 744
  • София
Шакира, наистина понятието "празен фоликул" не съществува, има различни причини поради които яйцеклетката са "залепва" за стената и при пункция и аспирация не вадят яйцеклетка.

# 745
Не съм веща толкова в тази област, няма да споря..Днес д-р Шефкетова каза - Съжалявам, но яйцеклетка няма. Това за мен означава - празен фоликул...Явно моите понятия имат друго съдържание! Може нова наука да измисля! Как набедих човека само, тц тц тц тц

# 746
  • София
Не се притеснявай, медицината е сложна наука, докторите ни казват нещата така, че да ги разберем, а ние си ги дообясняваме по наш си начин и започват да се употребяват понятия, които не са съвсем коректни Simple Smile
След това като го изтърсим на някой лекар...  Той естествено знае истината, ама не му се обяснява, казва " такова нещо не съществува" и толкова

# 747
  • София
обадиха ми се на мен след като писах тук, та изхвърчах скоростно за прегнил, днес се надявали да приключат по-рано, нали им е празник.
не знам как ще стане, такава навалица чакаше  Rolling Eyes
в петък съм рано рано преди 7 на пункция, по-добре да не си лягам да спя изобщо  Crazy

# 748
обадиха ми се на мен след като писах тук, та изхвърчах скоростно за прегнил, днес се надявали да приключат по-рано, нали им е празник.
не знам как ще стане, такава навалица чакаше  Rolling Eyes
в петък съм рано рано преди 7 на пункция, по-добре да не си лягам да спя изобщо  Crazy
Успех от сърце!

# 749
Успех и от мен Бамба  Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт