Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 65 637
  • 782
  •   1
Отговори
# 465
Не съм имала опит на ЕЦ. В м.12 имах смесен и платих пункция 350лв.+ 800лв за смесен трансфер. Не съм плащала за опложане. При ЕЦ логиката би трябвало да е същата-оплождането да е вкл. в 600лв. и това обяснява защо замразен е най-евтин 400лв. Успех !

# 466
Цената е според метода на оплождане - IVF, ICSI или IMSI, както и дали е имало стимулация с инжекционни препарати, независимо от количеството и вида. През октомври за стимулирано ИКСИ на три оплодени Я и два върнати ембриона платих 1750 лева.

# 467
Аз досега не съм плащала отделно за оплождане,но знам че вече се плаща. Миналата година след опита ми по фонда ми изпратиха да разпиша документи,в които имаше пълен разбор на процедури,лекарства и техните цени. За оплождане имах 1750лв.,като аз имах 17 оплодени Я,но знам че над 9 оплодени се заплаща пакетна цена от 1750лв. Аз имам 3 ЗЕТ и всичките са били по 450лв.

# 468
Искам да попитам ембриолозите на другия ден след пункцията ли звънят, за да кажат ще има ли трансфер и ако да, към колко часа? Днес ми беше пункцията, извадиха яйцеклетка и ми казаха, да чакам обаждане за трансфер, ама то дали ще се оплоди. newsm78

# 469
Аз досега не съм плащала отделно за оплождане,но знам че вече се плаща. Миналата година след опита ми по фонда ми изпратиха да разпиша документи,в които имаше пълен разбор на процедури,лекарства и техните цени. За оплождане имах 1750лв.,като аз имах 17 оплодени Я,но знам че над 9 оплодени се заплаща пакетна цена от 1750лв. Аз имам 3 ЗЕТ и всичките са били по 450лв.

Иринка, цената 1750 лева е пакет, без значение колко са Я - една или 20

# 470
Искам да попитам ембриолозите на другия ден след пункцията ли звънят, за да кажат ще има ли трансфер и ако да, към колко часа? Днес ми беше пункцията, извадиха яйцеклетка и ми казаха, да чакам обаждане за трансфер, ама то дали ще се оплоди. newsm78

Алекс, утре по обяд чакай обаждане колко са се оплодили и добре ли се делят, в петък ще ти се обадят пак да ти кажат как се развиват и кога ще е трансферът.

# 471
Ако няма оплождане нали пак ще се обадят?  Embarassed

# 472
Алекс, обаждат се и в двата случая.Пожелавам ти успех Praynig

# 473
  • София
Алекс успех, за съжаление моята пункция не се състоя днес.

# 474

Иринка, цената 1750 лева е пакет, без значение колко са Я - една или 20
Да,то и аз така написах че над 9 оплодени яйцеклетки се заплаща пакетна цена. 2013г. когато ми бе 1-я опит не съм плащала за оплождане.

# 475

Нандин какво се случи,да не се е пукнал фоликула преди това?

# 476
Здравейте мили момичета,
Не съм писала досега тук, но ви чета отдавна.
От около една година съм пациентка на клиника Надежда и ще съм много щастлива да ме приемете във вашата групичка Simple Smile
Пожелавам на всички успешна година и съвсем скоро да сбъднем най-голямата си мечта.
Имам един въпрос:
Предстои ми ЗЕТ, но ембрионите (бластоцисти) са замразени на 6 ти ден. Чудех се дали има някой от вас, успяла с такива ембриони. Доста четох в интернет и на много места пише за успешни трансфери на свежи бластоцисти на 6ти ден, но никъде за замръзени такива.
Успокояваме до някъде факта, че ако бяха толкова безпреспективни, колкото си мисля, че нямаше да ги замразят изобщо.
Ще се радвам, ако някой сподели опит.
Благодаря и успех Simple Smile

# 477
  • София

Да, пукнал се е. Но аз така си и мислех, че ще стане, днес ми е 16 ден и почти е невъзможно да не се е пукнал, но незнам защо доки реши да е днес.

# 478

Да, пукнал се е. Но аз така си и мислех, че ще стане, днес ми е 16 ден и почти е невъзможно да не се е пукнал, но незнам защо доки реши да е днес.
Първа пункция ли те е ?

# 479
При мен на пункцията днес се случи следното: Отидох в 7 часа, както ми бяха казали, прегледаха ме в 7:15 и казаха, да вляза по-бързо за пункция защото фоликула е започнал да се пука. Качиха ме веднага горе, но реално влезнах за пункция след 9 часа. Първо минаха "привилегированите" пациенти на д-р Стаменов. Прегнила ми беше бит в 8 часа, преди 36 часа. Сестрите се държаха неуважително, събличахме се на едни столчета. В Щерев като си за пункция те настаняват в стая с гардеробче. Там влезнах за пункция точно 36 часа след таймиращата инжекция. Ако опитът ми е неуспешен, смятам да се завърна в добрия стар Щерев. Просто в Надежда на твърде ранен етап изникнаха разочарования и дори съмнения. В Щерев не съм изпитвала такива.  Peace Наистина сега разбирам колко е важно, всеки да намери своята клиника. Успех на всички момичета!

Общи условия

Активация на акаунт