Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 65 601
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
Следенето на  хемоглобина при болки в корема, съчетано с ехографско констатиране  на наличие на течност в малкия таз, се налага при съмнение за вътрешен кръвоизлив.
 Това мога да кажа от личен опит - защото и на мен се е налагало да ме проследяват два поредни дни кръвна картина и дали хемоглобина драстично пада, защото имах болки в корема и се наблюдаваше течност зад матката, като нехарактерно количество в нехарактерен момент.

# 631
Здравейте, отдавна не съм писала тук. Някоя от вас преминавала ли е през процедура 'изтегляне на течността на хидросалпингс' със спринцовка без да се прави операция за премахване на тръбата?

Къде правят такава процедура?
Това не е ли безсмислено?
Тя течността пак се събира.  newsm78
Особено след стимулация, за това всеки отговорен репродуктивен лекар прекъсва тръбите преди опит.

# 632
Оказва се, че и в Турция не правят клизми  Rolling Eyes... Така, че..... Мисля, че е крайно време някое медицинско лице от болница Надежда да влезне и да обясни кое, какво и защо. Аз като пациент се притеснявам, сигурно има и други като мен. Искам да ги попитам, ако си направим сутринта преди пункцията клизма вкъщи, това може ли да обърка нещо и как да си я направим, реално досега сама не съм си правила?  Peace

Темата се разводни с тези клизми, нека някой влезне и да обясни. Не знам защо досега не го направиха, нямат ли човек връзки с обществеността?  Naughty

# 633
  • Sofia, Bulgaria
Абе Мараяяяяя , клизми правят само в Щерев , дали заради упойката или заради самата пункция незнам . Задай си въпроса в подфорума на клиниката който ще намерищ най -отгоре в раздела на Проблемното  Naughty
Ако толкова държиш на тая клизма , купи си от аптеката има си упътване и си я направи , няма да ти обърка нищо .

Като толкова държиш някой от клиниката да ти обясни , вземи и им се обади да ги попиташ , не се надявай , някой да седи във форума и да чака да зададеш въпроса си в темата за да ти се обади и да ти обяснява  Naughty

# 634
Момичета, каква беше цената на микробиологията в клиниката? За колко време излиза резултата и само от регистратура ли може да се вземе? Благодаря предварително!

# 635
Ами той подфорума е на Щерев, аз тях не искам да ги питам.  Crossing Arms Питам клиника Надежда, на която съм настоящ пациент. Ето и ти не знаеш, да влезне някой и да обясни.  Peace Ами мога и на място да ги питам, ама сега се притеснявам, дотогава ще ми мине.  Peace

От информация се взима, още не работи с-мата за онлайн резултати. Поне аз като ходих не работеше.

# 636
  • София
Клизма се прави в случай че ще се отваря корема и заради упойката. При по-продължителни интервенции освен упойка се слагат и релаксанти, които отпускат мускулатурата (сещате се какво може да се случи на операционната Simple Smile  )В случая упойката е кратковременна не се слагат релаксанти и няма особен смисъл от клизма. Еднократна клизма 1-2 часа преди манипулацията не върши абсолютно никаква работа.

# 637
Ами да отговоря аз.
Клизма се прави заради упойката. Като ти сложат упойка и... леко се отпуска положението. Пункцията се прави през влагалището и стената на матката до яйчника, не през корема, а между влагалището и яйчника черва НЯМА, нито тънки, нито дебели, пуста анатомия, какво да я правиш - съединителна тъкан някаква.

# 638
Момичета, каква беше цената на микробиологията в клиниката? За колко време излиза резултата и само от регистратура ли може да се вземе? Благодаря предварително!

На мен ми взеха 65 миналата година, аз от регистратурата го взех.

# 639
  • Sofia, Bulgaria
Ти си бивш пациент на Щерев , където за първи път си се сблъслкла с АРТ-а , там за първи път си разбрала , че се прави клизма преди пункция . След това недоумението ти идва от това , че в другите клиники това нещо не се практикува. За това влез в подфорума на Щерев и ги попитай каква е причината за да се прави клизма преди пункция  Naughty
След това , ако отговора на клиниката ти се стори толкова жизнено важен за последващите ти процедури , отнси въпроса си до настоящата клиника , а именно Надежда  Naughty
Престани да ни занимаваш цяла тема с твойта клизма , че вече ми идва аз да дойда да ти я направя  ooooh!
Другия най-лесен вариант е , щом толкова много държиш на нея , да си закупиш материалите от аптеката и преди пункция да си я правиш сама , изключително лесно е за да се направи и в домашни условия  Naughty

# 640
Благодаря Естлар. Иветинка, аз се притесних от случая на Нежи, а не, че в Щерев са ми правили клизма. Нека да се изясним.  Naughty Няма да ви занимавам повече с клизмата.  Peace

# 641
  • Sofia, Bulgaria
Клизмата изобщо не означава , че ще предотврати усложнение като при Нежи  Naughty

Направи го егати световния проблем , че даже и клиниката реши да напускаш защото няма да ти правят клизма  ooooh!

# 642
Темата е тотално осрана, но за сметка на това е станала доста разчупена и весела  Mr. Green

# 643
  • Sofia, Bulgaria
Темата е тотално осрана, но за сметка на това е станала доста разчупена и весела  Mr. Green

Сигме, темата не е осрана , очистителна е  Naughty и аз доброволно се наемам да помогна с всички възможни средства и начини на Марая да си направи клизма , само да спре да се тръшка за тая клизма , че вече не се трае  ooooh!

# 644
Точно това мислех и аз да предложа. Егати за една клизма ще ходи чак в Турция.

Общи условия

Активация на акаунт