Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 65 561
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
  • София
в зачатието една жена е писала, за зет се плащала вече и такса размразяване  ooooh!

На мен ми взеха такава такса през 2013г. , когато правех ЗЕТ по 300лв на ембрион ooooh!, но когато писах тук дали са взимали и на някой друг, никой не ми отговори.Стори ми се доста съмнително, но вече бях платила и не ми се разправяше, а и ми съобщиха за въпросната такса когато отидох за трансфер и трябваше да заплатя непосредствено преди него. От тогава не съм замразявала.

# 676
Здравейте,
Аз писах в Зачатие, по молба на едно момиче от форума.
Днес бях на ЗЕТ (мислех, че струва 450 лв.), но платих 600 лв. Обясниха ми, че вече има такса за размразяване 250 лв. и самия трансфер е 350 лв.

# 677
Мисля, че винаги е имало. Ако се размразят ембриони или сперма но не се стигне до нищо (не се стигне до трансфер) не се ли плаща сума? Когато е накуп при ЗЕТ просто не се забелязва като отделна такса сигурно  newsm78

# 678
Maraya not Carey, няма от какво да те е страх от д-р Персенска. Страхотен човек е: внимателна, мила, само хубави неща мога да кажа за нея.............много я обичам
  Heart .

# 679
Аз правих ЗЕТ декември и не съм плащала такса размразяване. Честно казано очаквах изненади с плащането, но нямаше.

# 680
  • София
нова година, нови такси явно  Crazy

# 681
Има я записана таксата в ценоразписа, който е постнат на първа старница  Peace

# 682
Здравейте момичета. Утре стартирам стимулация по дълъг протокол. С мъжки фактор сме. Дано не е късно, но утре ще говоря с д-р Стаменов , дали е възможно да комбинираме МАКС и ИМСИ. Незнам дали това се прави в Надежда. Ако някоя от вас може да ми даде информация или е прилагала  някой от методите, нека ми пише. Благодаря и успех на всички.

# 683
  • София/Стара Загора
Здравейте момичета. Утре стартирам стимулация по дълъг протокол. С мъжки фактор сме. Дано не е късно, но утре ще говоря с д-р Стаменов , дали е възможно да комбинираме МАКС и ИМСИ. Незнам дали това се прави в Надежда. Ако някоя от вас може да ми даде информация или е прилагала  някой от методите, нека ми пише. Благодаря и успех на всички.

айя, ще се радвам да споделиш какво е казал Стаменов, защото и мен ме интересува дали има такава комбинация в клиниката и успех със стимулацията и положителен резултат и ревящ финал  Hug Hug Hug

# 684
  • В сърцето на любимия човек
Има такава комбинация. На нас биолозите ни казаха, че ще приложат такава (при морфологията 1%). При разговор с д-р Персенска тя изрази мнение, че в нашия случай препоръката на биолозите за тази комбинация е най-подходяща.
Познавам лично съфорумка, която сега си прегръща детето, което е резултат от ИМСИ+МАКС (отново при морфология 1%, ако не ме лъже паметта).

# 685
манди  Hug

пънче-мънче, знаеш ли какви са цените?

# 686
Познавам лично съфорумка, която сега си прегръща детето, което е резултат от ИМСИ+МАКС (отново при морфология 1%, ако не ме лъже паметта).
Ето ме  Mr. Green Морфологията не я помня, честно казано. Аз бях останала с впечатлението още тогава, че е стандартна практика, не е нещо, което тепърва разучават. Цената беше от порядъка на 200 лв. повече от цената на ИКСИ. Но пак трябва да направя сверка с тефтера, ако ви трябва по-конкретно.

# 687
  • В сърцето на любимия човек
ИМСИ-то е 100лв
МАКС-а е 200лв
Не знам, обаче, дали това е цената за оплождане на 1 яйцеклетка или при наличие на повече годни яйцеклетки - за всички.

Моме - то при вас да беше само един проблем, да го запомниш. Да нацелуваш малкия юнак и скоро да му направите другарче Heart Eyes

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 00:19 от пънче-мънче

# 688
Благодаря ви момичета, след утрешният преглед ще пиша каквото съм научила. Смятам да питам и за ембрио лепилата, доколкото четох са 2 или повече вида. Аз имам ли право да поискам да ми се сложи или е само , ако доктора прецени?

# 689
Мерси, Пънчита, аз предлагам докато чакам пред кабинета на док., ти да чакаш пред този на Михова, и после да пием по сокче в кафето  Hug
aia_aq, право да поискаш имаш, докторът ще ти обясни дали е удачно и необходимо за твоя случай. Аз така си самоназначих имунологични, оказа се, че с право.

Общи условия

Активация на акаунт