Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 65 600
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, утре съм на пунция при д-р Шефкетова, имам няколко въпроса - пижама носи ли се и къде се оставят личните вещи? Защото най-вероятно ще съм самичка, та да знам да си оставя всичко вкъщи...А касата работи ли в 7.30 за заплащането? Забравих да ги питам тия работи...

# 706
Момичета, утре съм на пунция при д-р Шефкетова, имам няколко въпроса - пижама носи ли се и къде се оставят личните вещи? Защото най-вероятно ще съм самичка, та да знам да си оставя всичко вкъщи...А касата работи ли в 7.30 за заплащането? Забравих да ги питам тия работи...
Шакира, не трябва да си носиш пижама, ще ти дадат еднократна нощница. Личните вещи и дрехите се оставят в гардеробче с твоето име. Касата работи в 7.30. Успех  bouquet

# 707
Момичета, в момента съм в процедура по фонда. Днес ембриолозите се обадиха да ми кажат колко яйцеклетки са се оплодили и казаха, че трансфера ще е в четвъртък или в събота. Утре съм в клиниката за поставяне на РВМС. Със сигурност имаме да плащаме за неупоген, МАКС.. може и друго да има, което надхвърля сумата от фонда. Знаете ли кога представят сметката? Искам да съм подготвена с финансите.

# 708
avonita, когато ти се обадят за трансфера ти казват първо да минеш през регистратурата.Девойките там проверяват какво има да доплащаш и чак след това отиваш на трансфер.Ако искаш да си по-спокойна може да им се обадиш по телефона и да попиташ.
Иначе крайната сметка за опита по фонда ще ти дадат след известно време ( при мен след месец).

# 709
  • София
Момичета, чета това което коментирате в момента за метода МАКС ако може само да попитам при лоша спермограма, не добри яйцеклетки би ли могъл да се приложи Embarassed. До сега сме правили само Icsi, само това ни предлагаха в Щерев, в Надежда имам един опит и той беше icsi.

# 710
  • София
някой друг със ЗЕТ тия дни, много ме вълнува дали на всички прибират такса размразяване  newsm78
имам един ембрион и много се чудя каква да му е съдбата, с тия такси съвсем ми развалиха сметките  ooooh!

# 711
Благодаря на всички, които отговориха за б 12 , тсх и противозачатъчните.  Hug

# 712
Момичета, искам да задам въпрос - два дни ли преди пункция се слага мускулно Хориомон? На мен вчера като ми се обадиха след прегледа, ми казаха да си направя Хориомон в 21ч и да пия Кавид капки. Обаче толкова бях радостна, че се случват нещата, че днес почнах да се чудя - а дали не са ми казали за днес да направя инжекцията, а не за вчера????а утре сутрин на пункция...Божеее, ще откача докато забременея....
Тази вечер усещам, че оволирам...но сигурно при пункция аспирират всичко по пътя и тръбите сигурно?

# 713
Вчера са ти казали, поставяне - 36 часа преди пункция, спокойно.

# 714
 Мaksy - само при лоша спермограма.

# 715
  • София
Шакира, не искам да те разочаровам, но ако си овулирала няма да има пункция. няма къде да я гонят яйцеклетката ако фоликула се е спукал

# 716
  • Перник
някой друг със ЗЕТ тия дни, много ме вълнува дали на всички прибират такса размразяване  newsm78
имам един ембрион и много се чудя каква да му е съдбата, с тия такси съвсем ми развалиха сметките  ooooh!
В петък съм на преглед преди ЗЕТ, ще попитам и ще пиша. Преди съм питала, отговора беше 450 лв се плаща за трансфер, нищо друго.

# 717
Имате ли представа какво представлява така нареченото килимче?
Знам,че е обогатителна среда за сперматозоидите,ние имаме от март миналата година да плащаме такова и не се поема от фонда.

# 718
Благодаря, момичета! Сега изчетох всичко и да - 40 часа след Хориомона би следвало да овулираш. А пункцията трябва да е преди това. А така ме свива от два часа... и дано не отида утре напразно. Преди се молех да овулирам, сега се моля да НЕовулирам. Божееее...дай ми сили!

# 719
  • София
Така е Шакира, според случая и молитвите ни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт