Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за избор на професионална козметика за коса?
Какви са препоръките за грижа за косата при използване на преса?
Какви са препоръките за избор на термозащита за коса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за избор на професионална козметика за коса?
Когато избирате професионална козметика за коса, важно е да изберете марка и серия, които отговарят на специфичните нужди на вашия тип коса. Протеиновите продукти укрепват увредената коса, докато хидратиращите възстановяват сухотата. Термозащитата е от съществено значение за тези, които често използват преса или сешоар. Редовната грижа и използването на подходящи продукти са от решаващо значение за оптимални резултати.
-
Какви са препоръките за грижа за косата при използване на преса?
-
Какви са препоръките за избор на термозащита за коса?
-
Какво е важно при грижата за косата?
-
Какви са ползите от използването на професионална козметика за коса?
Много съм доволна от резултата както си видяла, описала съм всичко в темата. Само да поясня за да добиеш представа - моята коса е нормално гъста, с нормален косъм, дълга до почти плешките (бая дръпна напоследък, може би от маслените маски), имам вече израстващи руси кичури, ползвам сешоар само за издухване, че ми е хладничко напоследък с мокра коса, но само зимата, иначе не! При мен мина родилния косопад преди месеци, когато беше драстично, но сега пада също малко повече отколкото мисля за нормално, предполагам че все пак има още наместване на хормони, съдейки по лицето, което беше зле а сега е ОК. Маската я избрах по скоро и за другите обещания, за плътност, жилавост, тежест, виталност - това са нещата които най-много ми липсват и си искам. Определено даде плътност и малко повече тежест, без да е клепнала косата. Надявам се и в дългосрочен план да е така.

аз съм много доволна, точно това е което на мен лично ми трябваше, достатъчно гъст за хубаво разресване, и достатъчно рядък за да не скубе и дърпа косата. За Алфапарф в темата за проф. козметика съм чела предимно хубави отзиви.