Грижи за косата-Тема 96

• 94 476
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, момичета! Нахлувам в темата с въпрос за това http://www.aliexpress.com/item/FD145-Hair-Cutting-Guide-Layers-B … 50219447.html?s=p
Някоя от вас ползвала ли го е? В Бг немога да намеря дали се продава-само от чуждите сайтове ли се поръчва? Извинявам се ако въпросът ми не е точно по темата   bouquet

# 646
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Нахлувам в темата с въпрос за това http://www.aliexpress.com/item/FD145-Hair-Cutting-Guide-Layers-B … 50219447.html?s=p
Някоя от вас ползвала ли го е? В Бг немога да намеря дали се продава-само от чуждите сайтове ли се поръчва? Извинявам се ако въпросът ми не е точно по темата   bouquet
Аз го имам ,даже успях и да се подстрижа !
Лесно е .Гледах клипчетата и съм вече ок !

# 647
jb66   bouquet , от каде си го поръча?

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 07:27 от Анонимен

# 648
# 649
  • София
Това е много готино, но аз ще изчакам да го намеря в някое "левче" Simple Smile Предполагам, че скоро ще се появи.

Вчера си направих "маска", с която стоях около час и половина, два (увита в хавлиена кърпа и найлон). Обилно си намазах скалпа и косата с масло от авокадо,
Скрит текст:
което си го купих някак на интуиция, а в последствие прочетох за какво може да се използва.
Косата ми, след боядисване и "пране", стана страшно твърда - като метла, същевременно и с много бързо омазняващи се корени.
Да ви кажа честно, мислех, че това няма да мога да го измия от косата си, но се изми лесно, а сега косата ми е мека и лъскава  Peace Дано ефектът се задържи и утре.
Четох, че може да се добавя от маслото, към балсама за коса. И това ще го пробвам Peace

# 650
Има ли някаква разлика между шампоаните, които са 2 в 1 едно - шампоан и балсам заедно и отделно шампоан и балсам, различни?

# 651
аз не харесвам 2 в 1
едното трябва да измива, а другото - да внася нещо допълнително в косъма с цел да изглежда по-добре - гладък, лъскав, със засилен цвят
за мен двете неща си противоречат и 2 в 1 ползвам само на почивка, когато не ми се носи поредния флакон с нещо и освен това знам, че ще предпочитам кратък престой в банята в полза на мероприятията извън нея /на море мия косата всеки ден, някой път и по два пъти, не желая да губя време - отгоре слагам едни кристали и край с грижата за косата/

в някоя от темите някой беше писал за домашно правен спрей за плажни къдрици - вода, морска сол и май още нещо
може ли да напишете пак рецептата - пропорции, други съставки евентуално?

# 652
Знам че въпроса не ми е за тази тема,но не знам къде да попитам,по-точно искам мнение как предпочитате с бретон или без?Мааалко тъп въпрос.. Embarassed

# 653
  • Пловдив
Знам че въпроса не ми е за тази тема,но не знам къде да попитам,по-точно искам мнение как предпочитате с бретон или без?Мааалко тъп въпрос.. Embarassed

За мен е според формата на лицето, има хора които бретона просто е създаден за тях. Иначе аз харесвам бретона, даже доста време бях с, но това, което неми харесва е, че трябва да го оформяш, а аз все не успявах да го направя добре

# 654
Зависи наистина как ти стои. Мен лично много ме подмладява, ставам невзрачна с бретон. А това, което не ми харесва е, че ми влиза в очите, дразни ме и ми скрива веждите. Иначе ми харесва на някои други как им стои.

# 655
Благодаря ви!Общо взето ми прилича и по двата начина,но с бретон изглеждам като в 5 клас  Laughing,а и наистина изисква постоянна поддръжка,всяка сутрин преса или издухване.Доста време бях така,сега съм я оставила да расте,обаче периода на израстване много ме дразни.Но ако не издържа пак ще го резна и после пак ще съжалявам.Искам да го слея с косата,ще видим до къде ще го докарам(лелее какъв дълъг пост стана  Embarassed)

# 656
момичета, купих си гел алое вера на Кройтерхоф( не съм сигурна за изписването).За след епилация е супер, но как да го използвам и за коса? Някой ползвал ли е алое за коса и как?

# 657
Аз от този гел не съм доволна. Изобщо не мисля, че има нещо общо с истински гел от алое вера. Купих си го точно за косата.

# 658
в някоя от темите някой беше писал за домашно правен спрей за плажни къдрици - вода, морска сол и май още нещо
може ли да напишете пак рецептата - пропорции, други съставки евентуално?

Bubanka, не знам кой е писал рецепта за спрей, но можеш да погледнеш спрея на тази дама http://wellnessmama.com/5054/beach-waves-hair-spray/

# 659
благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт