Отговори
# 540
uthor=Нарцис-а.к.а РевизорО(борец с контрабандата) link=topic=814566.msg29710621#msg29710621 date=1418590711]
Сис намери ли сериал  newsm78 или да гледам някоя комедия  Crossing Arms
мне нищо никой не предложи  ooooh!
[/quote]
Жслко гледаше ми се нещо ново ама йок  ooooh!

Имам епизод на разорените момичета и след него мисля да гледам някой филм онлайн имаше някаква комедия дет исках да гледам  newsm78 лудата седмица или нещо подобно беше

# 541
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Вай, кви пусти коридори!  Shocked
Слагам си един Ча, който ми харесва  Heart Eyes, да не съм саминка. Grinning

Ми4е, отивай да се разправяш с математичката веднага! Naughty Разклащаш чувството за справедливост на детето в момента, както и способността му да усеща кога е прав и кога не. Утре ще е неуверен или самонадеян, вместо да има реална преценка. И всичкото туй защото една учитлека не е догледала работата му. Тя като не е, ти трябва да отидеш да й отвориш очите.  Crossing Arms Не е само да получи по-висока оценка синчето ти, а да изгради правилни критерии за това какво прави.  Naughty Дори и да не сте прави с него в момента, учителката трябва да ви обясни защо не сте прави, къде грешите, за да знаете и да не допускате повече такива грешки.  Peace

Айде лека на мене си и на Чачко, че сме си само двамцата. Wink hahaha

# 542
  • По света и в нас.
Добро утро в понеделник.
Да ви събудят и вас така ви пожелавам.
Хубава и успешна седмица.

# 543
Добро утро. Hug Hug Hug Hug

# 544
Добро утро Hug Hug Hug

Биби HugГале Hug

Аз се побърках Mr. Green легам с кокошките ставам с тех Laughing

Хубав ден и успешна седмица Hug

# 545
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хилоууу Hug Hug Hug Hug

РенУ Hug тва щех да кажем и аз Laughing съвсем изтреска Mr. Green
Гальо Hug БибО Hug

Мичке Hug и аз мислим кат Профа Hug Naughty Трябва да има справедливост, ако траеш нищо не постигаш, пък и детето си изкривява представите. Съвсем спокойно може да настъпи момент в който да реши да не чете само защото се чувства неоценен. Ами, ако грешката да даскалицата се повтори...какво правиш? Ми тя може да я мързи да чете работите и да си пише някой оценки едно към гьотере, само защото никой не й мучи на главата. Peace

# 546
Зизуно Hug Laughing

# 547
Мераба  Hug Heart Eyes

# 548
Гюнайдън, дън, дън. Hug Hug Hug

# 549
Вай,бе стоя ся на скайпа и гледам и изведнъж едно излиза сега е денят викам оле оная от севен дейс  ooooh! подскочих па то било няква реклама  ooooh!

# 550
Вай,бе стоя ся на скайпа и гледам и изведнъж едно излиза сега е денят викам оле оная от севен дейс  ooooh! подскочих па то било няква реклама  ooooh!
Hug rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Публикувах едно нещо у фейса ама на една арабска стр без да искам ooooh!

Наде Hug

# 551
Кыванч: "Я уже сказал ранее, что собираюсь отдохнуть. К 2016 году мой проект уже готов, договора подписаны и я знаю в каком сериале буду играть."

# 552
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Нема здрастим никого, защото снощи кибичих сама по коридортИ и никой не благоволи да се появи... Crossing Arms Чек да се самопрегърнем пак...

# 553
Добрютру Party Party Party Party
Биби Hug Heart Eyes Гале Hug Heart Eyes Ренку Hug Heart Eyes Зизулино Hug Heart Eyes Релаксита  Hug Heart Eyes Наде Hug Heart Eyes Звезди Hug Heart Eyes Laughing
Ирко Hug Heart Eyes страхотна каминка Party Как ти се занимава на4и Whistling Браво Peace
Проф4е Hug Heart Eyes Peace
Зизулини, ще ида още днес Peace
Ренку, нещо се фитна Laughing

хубава седмица и спокоен понеделник Hug Hug Hug

# 554

Добро утро! Hug

Нема здрастим никого, защото снощи кибичих сама по коридортИ и никой не благоволи да се появи... Crossing Arms Чек да се самопрегърнем пак...
Hug Joy Joy Joy Па язе спех тогава Party

Мимо Hug най после послуша Laughing

Общи условия

Активация на акаунт