Отговори
# 345
Систър, Hug Heart Eyes Мам ,супер сте го измисли ли  Party поне от моя страна зетъовете ти са примерни  Whistling Mr. Green

# 346
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Систър, Hug Heart Eyes Мам ,супер сте го измисли ли  Party поне от моя страна зетъовете ти са примерни  Whistling Mr. Green
Верно е Mr. Green Joy Joy Joy Ма ти щот си ги пазиш та за тва са примерни олтарти... Grinning Grinning Grinning Grinning

# 347
Маме  Hug
Баш зетя ти пак се е забъркал с полицията  Joy хванали го да си бъбри по телефона и нямал колан  Joy ще видим до утре може и проба за алкохол да са му направили  Joy той малко си е сарош и стар познайник на милицията  Joy става задлив га се напие  Joy
Лядооо Heart Eyes Hug Heart Eyes
Тоя зетя начи... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Оставих го малко и виж почна да прави глупости  Joy Joy май тряя си го вземем обратно че ще стане пълен сарошин и току виж се степал с милиционерите  Joy

Сис  Hug

Ай лягам си че сабах тряя се будя в 7  #Cussing out
Така е кат го оставяш на тая пияница леля ти Мичка... Mr. Green Хак ти е... Joy Joy Joy
Сега да видим как ше го вкараш у правия път...оная сигур и него е лъгала, че ше го прибира с колУлотУ... hahaha hahaha hahaha Той чакал, чакал, пък му станало студено и решил да се прибере сам... Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Зизулинке Hug Heart Eyes ми кво да те дириме, кат ти ни предупреди, 4е нема те има цел ден Laughing

# 348
Ма аз го зех с колулоту, ама ей, на късметище Mr. Green

# 349
айде аз ще лягам вече,че едвам гледам лека ви  Hug Heart Eyes

# 350
ти в един се гримираш, в един и половина си лягаш Joy Аз викам на купон ше литнеш, някое пар4е си набарала, а то... newsm78 Я веднага си признавай Laughing

Айде, лека ви и от мен, 4е май сама си хортувам Laughing

# 351
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тц, не си сама. Mr. Green hahaha
Даже и аз не съм сама. Имам си един гостенин. hahaha

Зизулинке,  Hug да кайш сабахлем как е у комшийско! Naughty Сал не разбрах Марвела кво е, ма нейсе. Ше спим и без да разберем. Laughing

Айде, лека!  Hug

Опс, гостите били двама. Joy

# 352
Гуд морнинг Hug Hug Hug

Всичко спи Mr. Green

Да се изкажем за роклето Laughing горе не ми харесва Rolling Eyes като за у-ще ми мяза тая якичка Rolling Eyes иначе долу е супер Heart Eyes

Хубава неделя Hug

# 353
 Добро утро  Hug Рени  Hug

# 354
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добро утро Hug Hug Hug Hug

Проф Hug у комшийско е като в БГ Joy Joy Joy Joy Марвела Hug е една приятелка от форума, дето едно време пишеше тук, пък сега си хортуваме в хинди темата и не само там. Party Party Party
РенУ Hug яз нема се изказвам за никво рокле, че не знам за ко иде реч. Grinning
Бад Hug

Сал да кажем, че ше се явим следобед Peace

# 355
Добро утро Hug Hug Hug Hug

Проф Hug у комшийско е като в БГ Joy Joy Joy Joy Марвела Hug е една приятелка от форума, дето едно време пишеше тук, пък сега си хортуваме в хинди темата.
РенУ Hug яз нема се изказвам за никво рокле, че не знам за ко иде реч. Grinning
Бад Hug

Сал да кажем, че ше се явим следобед Peace

Hug Бана не newsm78 Mr. Green за роклето на Ирка говорим Peace

Вани Hug

# 356
Зиз  Hug Пфу от сутринта не ми върви,излях чаша кафе върху покривката  ooooh!
Дано не ми "върви" докрая на деня така.  Laughing

# 357
Зиз  Hug Пфу от сутринта не ми върви,излях чаша кафе върху покривката  ooooh!
Дано не ми "върви" докрая на деня така.  Laughing
Joy Joy Joy Изчакай до довечера Laughing да видиш какви поразии ще направиш още и пускай пералката Laughing

# 358
2еп на парчетата с руски субки е излязъл Party Party Party фатам да мием докато се свали Laughing и легам да гледам Party

# 359

Здравейте момичета. Hug Hug Hug Hug Усмихната неделя ви пожелавам. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт