Отговори
# 405
Мичке, какво се чудиш. Shocked То е ясно, че ще се разправяте  Peace Имай предвид, че ще дойде края на срока и тази 3-ка ще си каже думата в крайната оценка. Така че изобщо не се замисляй, а отидете и извоювайте по-високата ЗАСЛУЖЕНА оценка  Peace
Тери Hug Heart Eyes ми не ми е удобно, да не излезе като някой бележкар Rolling Eyes въпреки, 4е така му изяжда 25 то4ки, което не е малко Crossing Arms
Сега в 4етвъртък ще има нов тест и се надявам вси4ко да е ОК. Thinking

Феми Hug Heart Eyes Павлин4е Hug Heart Eyes

# 406
Ренка  Hug  тва аресвали ти  Mr. Green
мноу  Party Crazy

# 407
  • По света и в нас.
Привет на диспансера wavey
Записвам се в новата тема и се връщам да чета,Мичка какво пак тормози детето.  love001

# 408
Тери Hug Heart Eyes ми не ми е удобно, да не излезе като някой бележкар Rolling Eyes въпреки, 4е така му изяжда 25 то4ки, което не е малко Crossing Arms
Сега в 4етвъртък ще има нов тест и се надявам вси4ко да е ОК. Thinking
Вие си решавате  Hug Hug Hug Hug Hug
Стискам палци за новия тест  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

РенкУ, Крис ли  Mr. Green Кефи ме да  Joy Joy Joy Joy Joy

# 409
Ренка  Hug  тва аресвали ти  Mr. Green
Като изключим блузата, която си е вързала на кръста, облеклото й е много добро  Peace Обувките са хубави  Heart Eyes Иначе във фейса ми е анти  Joy Joy Joy

# 410
Сис, http://instagram.com/p/wi-FleQXWO/ тука мн готян Крис  Naughty

# 411
Много е готино момчето, има потенциал  Crazy Crazy Crazy Crazy

Говори се, че с Нина са се залюбили. Чакаме снимка за потвърждение  Party Joy

# 412
Много е готино момчето, има потенциал  Crazy Crazy Crazy Crazy

Говори се, че с Нина са се залюбили. Чакаме снимка за потвърждение  Party Joy

ай дано  Party

# 413
  • По света и в нас.
Мими,прочетох Peace
Само да ти споделя,че преди години имах същия проблем със синковеца и госпожата ми каза -Да ,задачата е решена ,но не с материала който изучават.Тоест начина по който бил решен е за по горни класове.Но пък щом и госпожата,която помага по матем. ,казва че е правилно решена пробвай се. Peace

# 414
Рени,
Скрит текст:
казва се Switched at birth /Разменени при раждането Бях гледала 1 сезон и малко от втори.  Peace

http://vbox7.com/collection:2009613?&page=5
Мда Laughing но като гледам проблемите са различни Peace ма ме заинтригува Heart Eyes Благодаря Heart Eyes  bouquet

Павлинче Hug

Фемо таз може Mr. Green

Теро де да му знам името ма Mr. Green

# 415
Че той изглежда дечко спрямо нея Rolling Eyes

Биби Hug

# 416
# 417
Оле как и го изтресе Mr. Green вие сте моята майка Laughing

Гале честити дрешки Laughing ма по леко със спама Naughty

# 418
Мими,прочетох Peace
Само да ти споделя,че преди години имах същия проблем със синковеца и госпожата ми каза -Да ,задачата е решена ,но не с материала който изучават.Тоест начина по който бил решен е за по горни класове.Но пък щом и госпожата,която помага по матем. ,казва че е правилно решена пробвай се. Peace

Биби Hug Heart Eyes не ми се занимава с тая женица, 4е и без това миналия ден ми идеше да я лупна с нещо у главо4а, по друг повод разбира се ooooh!

# 419
Еркан как заеква rotfImao кат разбра коя му е истинската дъщеря Mr. Green а ако знае каква гад е ooooh! това само парите го вълнуват #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт