Благодаря ви за пожеланията за Алекс!
Честито и на Димитко, да е жив и здрав!
За КМ аз купувам за нас Елена плюс с пробиотик и на Алекс мисля с това да го храня.
И аз още не съм решила за тортата за РД, но мисля да я направя сама.
Хубав ден!
И цял ден гледаме Бейби ТВ... За да кротува... А аз... лежа... Каква майка съм, Господи....
направо изтръпвам. Кураж, Гери и монго прегръдки за Влади 
та затова ще е обикновена, имам пред вид с украса разбира с, за фотосите, но няма да изисквам да е с био продукти. По-натам като започне и той да хапва такива нещица, и да каним и дечица, тогава.
вчера бях адски неадекватна и аха-аха да се обаждам на нашия тати да си идва бърже кат линейка и да се гледаг с малчо. Че и на РД трябваше да ходим ама ..не отидохме. Силен главобол (явно има все пак нещо в мойта кратуна), и повръщане. И малкото обикаля около мен като зверченце. По едно време явно му писна, че няма с кой да си играе и ме обходи като танкче. Ама татито ни се прибра, дремнах 2 часа, нахраних малкото, преоблякохме го, и пак съъъън. Е, ставахме и през нощта, ама ме пощади. Днес съм шен. Няма и помен от вчера. Ируканджи, дано те подмине и още довечера да си струнка 

,гледам болните мами се множим
Аз бях решила днес да ходя до личния док.,ама не ми остана време-работа,пазаруване,разходка на малката ,домакинстване.....АААаа и сега се сетих,че нищо не пих днес -нито едно хапче ,само 2 бонбончета за гърлото.То не че има ефект-3ти ден все едно съм яла таралежи

А и снощи заспа без панадол и без ревове,явно никнещия зъб си почива.Реших да се опитам да и изместя късния сън напред,щото като си легне в 19.30 -20ч и стане в 22,после до 1ч е веселба
А ако трябва и за работа да ставам като днес-просто ми се стъжнява 

Имам в предвид,че царевицата се води за най-трудно смилаема храна от зърнените. Зарибихме ме с тази идея и сега направо ми се дояде на мен

Също се заредих с пюрета хек, сьомга, свинско и агнешко - зааа когато там реша да и дам 

Сега съм го оставила в столчето, че иначе рискувам да остана без гърди. Много почна и там да се глези и ме дърпа все едно ще си купя нови.