Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 8 тема

• 197 234
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
  • тук и там
Някой правил ли е процедури за премахване на пигменти петна..и какви всъщност.До сега ползвах само кремчета със киселини,но определено ми трябва нещо по-сериозно.И друг въпрос,тези процедури могат ли да се правят през лятото,защото само тогава имам възможност.За лице става въпрос,иначе до сега имах повече лунички и петна по тялото,но вече и лицето ми е доста засегнато.Благодаря.

# 331
Здравейте! Преди 10 дни си сложих филър в устните за първи път 1 мл. теосиал кис и сега имам чувството че вече нищо не е останало, следващият месец смятам да си сложа друг филър и бих искала да попитам някои има ли представа дали е противопоказно 1 мес след първия филър да си сложа друг?

# 332
Здравейте, интересувам се от информация за добри специалисти при поставянето на филъри в устни за Бургас.
Открих резултати за Д-Р АНТОАНЕТА ЙОРДАНОВА от Skin Consult, както и за Диляна Кенолова от Dermasence, също и за Мирабел,но отзиви от хора ползвали техните услуги ще са ми по-полезни.
Благодаря предварително!

# 333
  • Бургас
Лусия, ходила съм и при тримата. Ако искаш ми пиши на лични каквото те интересува.

# 334
Здравейте! Преди 10 дни си сложих филър в устните за първи път 1 мл. теосиал кис и сега имам чувството че вече нищо не е останало, следващият месец смятам да си сложа друг филър и бих искала да попитам някои има ли представа дали е противопоказно 1 мес след първия филър да си сложа друг?

Няма проблем да поставиш друг филър след 1 месец, ако е хиалуронова киселина. 

# 335
Да пак хиалуронова киселина ще е. Първият който сложих беше теосиал кис, и сега виждам че има ваучери за хиалуроника и все още обмислям дали да не пробвам и с ваучер. В тази връзка, ако някои от вас е ползвал  ваучери за уголемяване на устни, с филър моля да сподели?

# 336
  • SF
Има ли за зъбчати мезоконци? Къде ги проверявате тези ваучери?

# 337
  • Варна
Някой правил ли е процедури за премахване на пигменти петна..и какви всъщност.До сега ползвах само кремчета със киселини,но определено ми трябва нещо по-сериозно.И друг въпрос,тези процедури могат ли да се правят през лятото,защото само тогава имам възможност.За лице става въпрос,иначе до сега имах повече лунички и петна по тялото,но вече и лицето ми е доста засегнато.Благодаря.
Азсъм правила LED терапии. Петната се повлияха забележимо, но след лятото, въпреки 50 фактор, се завърнаха със страшна сила. Simple Smile Преди месец пробвах лазерно отстраняване. РЕзултатът е УАУ! Ползвам и на Филорга  Pigment perfect. Единственото, което отново ме посъветваха е 50 фактор винаги.
 Предполагам лазерната процедура може да се прави и през лятото, не е свързано с киселини. Но за да си напълно сигурна, ще трябва да се посъветваш с дерматолога.

Последна редакция: пн, 09 мар 2015, 12:55 от SVU_D

# 338

В различните саитове за групово пазаруване има ваучери!

# 339
  • София

На www.eha.bg са публикувани всички обяви от сайтовете за колективно пазаруване.

# 340
  • Милано
Привет,момичета  bouquetНякой наясно ли е каква е разликата между тези два филъра TEOSYAL PureSense Ultimate и TEOSYAL Ultimate ?И кой според вас е по-добрият и по-трайният?

# 341
Преди месец пробвах лазерно отстраняване. РЕзултатът е УАУ! Ползвам и на Филорга  Pigment perfect. Единственото, което отново ме посъветваха е 50 фактор винаги.
 Предполагам лазерната процедура може да се прави и през лятото, не е свързано с киселини. Но за да си напълно сигурна, ще трябва да се посъветваш с дерматолога.
Би ли споделила каква лазерна процедура си прави? Интересува ме вида на самия лазер и колко пъти е правена?

# 342
При д-р Стефка Василева видях снимки на пациентки, на които тя е махала с конци торбички под очите. Каза ми, че единствено на горен клепач не се слагат, навсякъде другаде може.
Тази докторка гостува ли в Бургас,или ти си я посетила в София ?

Не, не идва в Бургас. В София ходих.

Tintina, къде практикува д-р Стефка Василева в София и знаеш ли какви са цените за премахване на торбички под очите или поне сайт с инфо и цени(!!!) за тази услуга?

Искам да питам и за назолабиалните бръчки...... вероятно е обсъждано хиляди пъти някъде из темите, но не мога да смогна да ги изчета страница по страница. Искам да ги залича, но да уточня , че не са видими заради възрастта. Видими са от около 22-23 годишна. Просто моите си личат, явно заради структурата на лицето. Та къде мога да ги залича успешно и на поносима цена в София?
И в устните искам да слагам ХК. Препоръчайте и за тях д-р или клиника и цени все пак.

# 343
  • Бургас
http://www.stivamax.com/

Това е сайтът на д-р Стефка Василева. На много лесно място е, на бул.Васил Левски. Цени не знам конкретно за тази манипулация, можеш да идеш на консултация, безплатна е.

# 344
  • Варна
Преди месец пробвах лазерно отстраняване. РЕзултатът е УАУ! Ползвам и на Филорга  Pigment perfect. Единственото, което отново ме посъветваха е 50 фактор винаги.
Би ли споделила каква лазерна процедура си прави? Интересува ме вида на самия лазер и колко пъти е правена?
Сега погледнах- Alma Laser Dye VL накрайник. Веднъж на цяло лице и два пъти третиране на определно петно. Прави го д-р Ива Стоилова. Пигментацията не е 100% премахната, но е трудно забележима. Реших за себе си, че акое с задържи ефекта и през лятото, есента ще си направя поне още една цялостна процедура.

Общи условия

Активация на акаунт