Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 8 тема

• 197 535
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Не, пред ушите, Wink под скулите. С цел намаляване на НЛ. Като си дръпна с пръсти пред ушите и изчезват. newsm78

Не съм чувала за този начин на поставяне с цел намаляване на НЛ бръчки Rolling Eyes. Знам, че слагат около скулите ли..., на скулите ли.. и се повлияват. Ако не се лъжа Шайн, беше си слагала по този начин.
Предвид това, че и аз се боря много упорито с тези бръчки, всяка информация и метод би ми бил полезен Hug.

# 421
  • Бургас
Около скулите и по продължение на самата скула към ушите. Аз имам много малко около скулите, но много добре се отрази на целия вид на лицето. Изглежда лифтирано и отпочинало.

# 422
  • София
Скрит текст:
Не, пред ушите, Wink под скулите. С цел намаляване на НЛ. Като си дръпна с пръсти пред ушите и изчезват. newsm78

Не съм чувала за този начин на поставяне с цел намаляване на НЛ бръчки Rolling Eyes. Знам, че слагат около скулите ли..., на скулите ли.. и се повлияват. Ако не се лъжа Шайн, беше си слагала по този начин.
Предвид това, че и аз се боря много упорито с тези бръчки, всяка информация и метод би ми бил полезен Hug.
[/quote]

Boreva Ентусиаст
Re: Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 8 тема
♥0 нд, 25 яну 2015, 12:34   #173  
Цитирай
Да, така е, но в случая говорим само за разглаждане на назолабиалните бръчки, което се постига с инжектиране на филър в не повече от 3-4 точки в областта около скулите и носа. Останалите 4 точки, според този метод (създаден от Маурицио де Майо - бразилски пластичен хирург), са разположени в долната част на лицето. По този начин се разглаждат марионетните бръчки и се оформя овала на лицето.

Жена
Vienna

Lucy Ентусиаст
♥0 нд, 25 яну 2015, 11:50   #172  
Цитирай
Цитат на: ДХ3 в нд, 25 яну 2015, 00:16
BOREVA,сподели ,моля,ако имаш инфо (сайт,снимки,) за поставянето на филъри в няколко точки,за опъване на назилабиалните.Моето лице е обло и не знам дали едни скули биха ми стоялу,макар и да помагат на бръчките около устата.

Казва се Liqiud Lifting, може да се направи и с хиалурон и с др. филър. Разработен е от известния бразилски пласти4ен хирург д-р Де Майо, класи4еският метод е инжектиране на филъра в 8 то4ки на лицето - с което се постига цялостно леко повдигане, дефиниране на 4ертите и подмладен вид. В youtube има клипове, напр: https://www.youtube.com/watch?v=Upr8US4BY0c

www.jungbrunnen-med.at

Жена
Варна

Boreva Ентусиаст
♥0 нд, 25 яну 2015, 12:34   #173  
Цитирай
Да, така е, но в случая говорим само за разглаждане на назолабиалните бръчки, което се постига с инжектиране на филър в не повече от 3-4 точки в областта около скулите и носа. Останалите 4 точки, според този метод (създаден от Маурицио де Майо - бразилски пластичен хирург), са разположени в долната част на лицето. По този начин се разглаждат марионетните бръчки и се оформя овала на лицето.[/quote]

bouquet
Бях написала нещо и друго, но реших, че няма смисъл. Wink 

Последна редакция: нд, 22 мар 2015, 01:38 от MayyaI

# 423
Дами, какво Ви е мнението за филъра Хиалуроника, каква е разликата между 1 и 2, понеже не намерих информация и освен в устни и назолабиални бръчки може ли да се постави и другаде?

# 424
  • в 1001-та нощ
Май на mamaden  й сложиха сега такъв?

# 425
mamaden били казала как се казва лекарката при която ходи за филър в устните и къде работи, писах ти на лично съобщение, но до момента нямам отговор?

# 426
  • София
Дами, какво Ви е мнението за филъра Хиалуроника, каква е разликата между 1 и 2, понеже не намерих информация и освен в устни и назолабиални бръчки може ли да се постави и другаде?

Единия се води само за обем, другия за контур.

# 427
  • Пловдив
Май на mamaden  й сложиха сега такъв?

Да, точно Simple Smile Peace. Повече информация, може да се прочете тук http://www.energycontrolbg.com/files/broshura_HYALURONICA.pdf,.
Доколкото се ориентирам, 1 и 2 се поставят на различни места по лицето. Аз попитах докторката дали ако остане количество от ампулата, и не искам да попълвам повече устните, може да се сложи в НЛ. Но тя каза, че не е добра идея Rolling Eyes.

Аз лично съм доволна за сега.

# 428
Вчера ходих на консултация с дерматолог и ми препоръча BBL терапия за петна и белези, като също така каза, че това ще повлияе и на повърхностните бръчки и спуканите капиляри. (За капилярите естествено каза, че това определено ще е временно, защото при по-голям студ или напрежение в околоносната стурктура ще се появят пак, както и аз предполагах.)
Ето го BBL-а:
http://www.sciton.com/products/bbl.html
Запазих си час за края на септември, а другият месец ще се поглезя само с един ензимен пилинг и още нещо си ново имала предвид...
Ще дам отчет след манипулациите.

П. С. Попитах евентуално за филъри на устните, но тя ми каза че моите си били добре и нямало нужда.

# 429
  • Plovdiv, Bulgaria

За мнението ти за Йорданова съм абсолютно съгласна. При Кенолова съм ходила, доволна съм, но може още да се желае. Внимателна е, консултира много подробно, не се хвърля да слага всичко наведнъж. Зъбова само съм я чувала, нямам впечатления от нея.

Мислех за гостуващ лекар също, но д-р Бърдаров май вече не идва, а д-р Валянова идвала в някакво съмнително студио. Други ?
Абе,защо е такава мизерия в Бургас всичко, то ли китайски апарати, представени за оригинални, то ли разни гаражи станали салони и викат лекари да избият парата.  ooooh!

Ако Бърдаров или Валянова идват непременно опитай при тях и няма да се разочароваш. Мястото не е важно, а лекарят!
[/quote]

# 430
Такаа...,никой не ми отговори за д-р Желева /или д апрепоръча някой в София/,но тъй като нямам много време си записах час за консултация при нея. Каза ми,че глевната бръчка /моята е много,много малка,но през лятото,заради присвиването на очите от слънцето си личи- не я искам/ се третира само с ботокс и ми каза,че тя не работи с него ,да си търся друг. Но тъй като аз още не искам такова нещо по себе си,все пак ще се срещна с нея.
Какво ще ми препоръчате мезотерапия или филъри .И ако са филъри тези ли  Филъри Radiesse - без хиалуронова киселина или http://www.estetichna-medicina.com/kozmetologia/filari
Искам освежаване на лицето и деколтето и запълване на тази гневна бръчка.
Ще се радвам,ако някой отговори този път Hug

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 13:53 от red soul

# 431
  • Бургас
Аз нещо не разбрах - искаш Radiesse, или не искаш?
Нещо много агресивно го рекламират този филър, вече направо не знам какво да мисля за него...

# 432
Някой правил ли си е липофилинг? Искам да заместя филърите и искам консултация. Четох, че известно време след трансфера на мазнини те се резорбитат и остават само "захванатите" мазнини т.е устните спадат. дали това е вярно и има ли болка след операцията в зоната от където са взимали мазнини !

# 433
Аз нещо не разбрах - искаш Radiesse, или не искаш?
Нещо много агресивно го рекламират този филър, вече направо не знам какво да мисля за него...

Не,незнам дали го искам Laughing Питах хора,които са запознати и имат опит да ме посъветват кое от двете е по-добре да направя. Нямам мн време и ако ми хареса тя при срещата ще искам да направи процедурите веднага.Ще ми се преди това да имам мнения и от хора с опит. Четох,че има контрола след 10 дни,а аз толкова ще бъда в бг,нямам много време да избирам и чакам

# 434
  • Варна
Такаа...,никой не ми отговори за д-р Желева /или д апрепоръча някой в София/,но тъй като нямам много време си записах час за консултация при нея. Каза ми,че глевната бръчка /моята е много,много малка,но през лятото,заради присвиването на очите от слънцето си личи- не я искам/ се третира само с ботокс и ми каза,че тя не работи с него ,да си търся друг. Но тъй като аз още не искам такова нещо по себе си,все пак ще се срещна с нея.
Какво ще ми препоръчате мезотерапия или филъри .И ако са филъри тези ли  Филъри Radiesse - без хиалуронова киселина или http://www.estetichna-medicina.com/kozmetologia/filari
Искам освежаване на лицето и деколтето и запълване на тази гневна бръчка.
Ще се радвам,ако някой отговори този път Hugт
Правих си мезотерапия и  нямам никакъв ефект.По добре филъри според мен.

Общи условия

Активация на акаунт