Пейпал - помощ - 11-та тема

• 91 216
  • 764
  •   1
Отговори
# 345
Врабчо благодаря за отковора. Какъв е този документ от банката? На него адреса ти на български или на английски е както и на какъв език ти е адреса в пей пал. Предварително благодаря

# 346
На мен ми издадоха удостоверение за сметката. Адресът е на български.

# 347
Здравейте момичета.Аз отново се оказа че имам голям проблем. Може ли да ми кажете какво точно е ID номер в Пейпал и къде мога да го видя.

# 348
  • София
Здравейте момичета.Аз отново се оказа че имам голям проблем. Може ли да ми кажете какво точно е ID номер в Пейпал и къде мога да го видя.
ID номер на транзакция вероятно...

# 349
Ами не съм сигурна дали е номер на транзакция. Трябва ми за един псп сайт които плаща единствено през пейпал. При заявката за плащане ми изисква номер на сметка в Пейпал или ID номер.

# 350
  • София
Не съм се сблъсквала с такава ситуация, но би трябвало да имаш бутон за плащане чрез Пейпал и като го натиснеш да те пренасочи към сайта на ПП, където да си въведеш мейла и паролата, с които си регистрирана в ПП, за да потвърдиш плащането.
Дано някой по-опитен се включи да помогне...

# 351
  • София
И аз искам да се включа с въпрос. Налага се да преведа пари с пейпал - знам как да го направя, но виждам че таксата е 20 Евро, ако ги превода е през картата регистрирана в Пейпал и 0евро ако е през пейпал-баланса. И вече 1 час се мъча да намеря откъде и колко ще ми струва превода от картата в пейпал баланса. Някой може ли да помогне със съвет?
Цъках в опциите Withdraw Funds и открих как да прехвърля от баланса в картата, но не и обратната опция.
Предварително благодаря на отзовалите се   bouquet
ще си побутна питането

# 352
  • при моите любими
И мен това ме интересува. Защото имам да плащам такси към Ебей а в баланса не ми е останало нищо. Не знам как да захраня от карта към пейпал. Ако открия, ще напиша и тук.

# 353
Eva мерси много за помощта оправих този проблем. Ти с каква карта си, защото аз съм с мастеркарт на ОББ но не ми позволява да тегля с нея, вчера обиколих из всички банки в града (МОНТАНА) и навсякъде ми отговаряха че не работят с Пейпал, което е невъзможно защото чета из нета че почти всички банки оперират с тази система. И след цял следобед ходене от банка в банка си седнах в къщи и си пуснах онлайн заявка за виза на ЦКБ. Та да те питам имаш ли наблюдения по този въпрос.

# 354
  • София
Eva мерси много за помощта оправих този проблем. Ти с каква карта си, защото аз съм с мастеркарт на ОББ но не ми позволява да тегля с нея, вчера обиколих из всички банки в града (МОНТАНА) и навсякъде ми отговаряха че не работят с Пейпал, което е невъзможно защото чета из нета че почти всички банки оперират с тази система. И след цял следобед ходене от банка в банка си седнах в къщи и си пуснах онлайн заявка за виза на ЦКБ. Та да те питам имаш ли наблюдения по този въпрос.
Оф, ама и тия кифли в банките... #2gunfire
Какво значи не работят с Пейпал? Нямам думи просто.

Момиче, с прости думи - Пейпал е посредникът между теб и сайта, от който искаш да пазаруваш.
Това е една сигурна и надеждна платформа, която осъществява плащането към сайта от твое име.
За целта трябва да имаш регистрация с валиден имейл  и пощенски адрес + регистрирана карта.
МК на ЦКБ е ОК, регни я в ПП акаунта си и това е всичко на първо време.
Харесала си си обувки в някой сайт, например,  и този сайт предлага плащане чрез ПП. Всичко, което трябва да направиш, за да платиш е да стигнеш до бутона за плащане с логото на Пейпал, да се логнеш в акаунта си с имейл и парола и да потвърдиш сумата на поръчката.
Ти  оторизираш плащането, Пейпал превежда парите на сайта.

Най-добре внимателно прочети първия пост на тази тема, много е полезен!  Wink

# 355
И аз искам да се включа с въпрос. Налага се да преведа пари с пейпал - знам как да го направя, но виждам че таксата е 20 Евро, ако ги превода е през картата регистрирана в Пейпал и 0евро ако е през пейпал-баланса. И вече 1 час се мъча да намеря откъде и колко ще ми струва превода от картата в пейпал баланса. Някой може ли да помогне със съвет?
Цъках в опциите Withdraw Funds и открих как да прехвърля от баланса в картата, но не и обратната опция.
Предварително благодаря на отзовалите се   bouquet
ще си побутна питането

Не става с български банкови сметки. Някой друг трябва да ви ги преведе и така ще останат в баланса.
Таксите за превод не са фиксирани, а са процент: https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside

# 356
Здравейте,с молба за съвет се обръщам към Вас.
Имам около 300Е в пей пал сметката ми.Искам да направя плащане с парите ,които са в баланса ,но ми дава плащане директно от парите в сметката /на кредитната ми карта/А преди не беше така.
Примерно поръчвам нещо за 50Е ,а в пей пал имам 10Е -от пей пал изтеглят наличността от 10 Е ,а от кредитната дърпат само 40Е.
Защо сега не става това и има ли начин да прехвърля сумата от пей пал в кредитната ми карта та да си попълня наличността?
Благодаря ви много предварително

# 357
  • при моите любими
Не мога да кажа, защо сега не става, но може да си прехвърлиш колкото пари искаш в кредитната карта от пей пал. Просто ги нареждаш по картата през Withdraw. Таксата е 2.50$ без значение каква е сумата.

А аз бях писала преди време с проблем, точно с такъв превод, но аз си бях виновна, че ги наредих в изтекла и закрита карта. Оказа се, че проблема ми не е в пейпал, а в банката. Просто кредитната ми карта не е била закрита в системата ми и парите реално са минали. Въпреки многобройните ми обаждания в банката и твърдението от тях, че няма такова нещо, но това е друга тема, за БГ банките и некомпетентните служители.

# 358
Благодаря cydonia
Успях с твоя помощ:) Embarassed

# 359
  • София

Здр , как да си прехвърля пари от баланса към картата ? Парите са от рефунд , защо отидоха в баланса , а не както преди в картата .

Общи условия

Активация на акаунт