Пейпал - помощ - 11-та тема

• 89 765
  • 764
  •   1
Отговори
# 450
А има ли го още това,че трябвада е Виза? Моята Мастър кард, виртуална. Ще мога ли директно от сметка, на каса?

Ако става дума за Бг или Европа, да  - трябва да е Виза. Не става с нищо друго.  Peace

# 451
  • София
А има ли го още това,че трябвада е Виза? Моята Мастър кард, виртуална. Ще мога ли директно от сметка, на каса?

Ако става дума за Бг или Европа, да  - трябва да е Виза. Не става с нищо друго.  Peace
Благодаря!

# 452
Здравейте,на 02.10.15 регистрирах карта Виза в пейпал,мога ли да пазаруван през пейпал,преди да е излезнал 4-цифрения код

# 453
Цитат
Картата се верифицира, за да може да плащате с нея над 100 евро. Това означава, че когато изхарчите от тази карта 100 евро, ако не е верифицирана, картата  ще се блокира до въвеждането на кода за верификация. Може да платите 2 х 50 евро, или 100 пъти х 1 евро, на на следващото евро картата ви ще е блокирана.

# 454
Здравейте,имам пейпал от доста време.Купувам,продавам без проблем но за първи път се опитах да пратя пари на приятел и не се получава
Какво може да е според вас?
Със сигурност е правилен имейла ,със сигурност има пейпал .Имам и достатъчно пари по баланса ....
Какъв може да е проблема? Rolling Eyes

# 455
Здравейте,за да направим картата с курса на банката, след SUBMIT, трябва ли да се натисне SAVE

# 456
  • Бургас
Здравейте момичета, имам нужда от малко помощ, получих връщане на пари от продавач и в акаунта си в пейпал имах опция "Приеми". След като приех върнатите пари, те останаха в баланса на акаунта. След още няколко дни ми върнаха друга сума, но този път нямаше опция за приемане или отказване, а сумата изчезна от баланса на акаунта. Не се появява и в картата обаче, а вече минаха доста дни от 22,09,15г. Виждам по-горе, че  е писано за аналогичен случай, но там нещата са приключили след 5 дни. Случвало ли се е на някой парите да не се прехвърлят в картата и какво се прави в такъв случай?

# 457
здравейте
 знаете ли какъв е процента който пейpal одържа при превеждане на сума от чужбина. Дали е процент или фиксирана сума?
някой знае ли разликата между бизнес акаунт и личен акаунт? дали има някаква разлика в одържаните пари при превод от чужбина?

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 00:21 от didka_80

# 458
здравейте
 знаете ли какъв е процента който пейpal одържа при превеждане на сума от чужбина. Дали е процент или фиксирана сума?

https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside

# 459
  • DE
Днес получих следния имейл
Цитат
Υour PΑΥPΑL Αccount has been temporarilγ Locked!

We detect unauthorized Login Αttempts to you PΑΥPΑL Αccount from other Ip Αdress.
Please re-confirm your identity today or your Αccount will be Locked ,
sur to concerns we have for the safetγ and intergritγ of the PΑΥPΑL communitγ.
To re-confirm your PΑΥPΑL Αccount , We recommend that Υou go to
от  подател "PayPal" (xx@yy)
Дали е фалшив или трябва да направя нещо  newsm78 Има ли значение, че не съм ползвала отдавна акаунта си?

# 460
Менте е. Не правете нищо.
Влезте в Пейпал директно, като напишете адреса в браузъра. Не кликайте никакви линкове в писмото и го препратете на spoof@paypal.com

# 461
  • DE
Благодаря  bouquet и аз така си помислих.

# 462
Момичета, ще попитам и тук, освен в темата за Ebay.

Може ли да ме ориентирате колко време, след като като получа уведомително съобщение в Ebay профила си, че ми е присъден рифънд, той би трябвало да се отрази в history-то в PayPal профила ми? По логични причини си мисля, че би трябвало да е веднага, в момента, в който получа съобщението от Ebay, просто защото системата ме подканя да проверя профила си в PP, но вече мина около час и все още не виждам рифънд-ът да е отразен в PayPal history-то ми. Защо така? newsm78

# 463
Здравейте! Искам да поръчам от англ. сайт едни части, но искам да получа и фактура за тях на фирмата си.Писах им и ми казаха, че ще ми изпратят фактура по пейпал...каква регистрация трябва да си направя в пейпал- бизнес или обиновена, за да мога да въведа и данните на фирмата?

# 464
Здравейте,
искам да попитам, мога ли да си направя акаунт в ПейПал, без да регистрирам карта, да получавам пари на акаунта си и след това да се разплащам с тях онлайн?

Благодаря предварително! Hug

Общи условия

Активация на акаунт