Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 279
  • 811
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Ая, да ти е жива и здрава дъщеря ти, сигурна съм, че е голяма красавица!
За мен това е една много опасна професия в днешно време.

# 226
  • София
П.П. ОХ, само над София ли е тази ужасна мъгла?
Ааа, в тая София, дето съм аз, грее слънце в момента. Така хубаво ми напича гърбината през прозореца.  Grinning

# 227
Аз отдавна писах, че темата за тайните е заприличала на едно голямо нищо. Харесваше ми преди, когато не се коментираше и нямаше разни, дето се правят на психолози.

При нас изгря малко слънчице. Радвам се, че още не е завалял сняг.

# 228
Ая, да ти е жива и здрава дъщеря ти, сигурна съм, че е голяма красавица!
За мен това е една много опасна професия в днешно време.

Благодаря ти много   bouquet Наистина е опасно, и с еболата колко страх бера  ooooh!

# 229
  • Ямбол
Аз пък никога не съм участвала в тази тема. Не виждам смисъл да пиша и да чета за тайни. Глупаво ми е. Но ми стана любопитно и смятам да надникна.

# 230
Ая, представям си какво ти е. Но това е професия като всяка друга и опастности има непрекъснато за всички. Дори и трагичния инцидент в Сидни го доказва.
Дано никога да не и се налага да се справя с екстремни ситуации (аз много се възхищавам на екипажите в самолетите, особено при такива дълги полети).

# 231
До Австралия са и най-дълги полетите, но пък този месец ще посети Бризбейн, където с нетърпение очаква да се снима с коала  Laughing

# 232
  • Euskal Herria
Преди малко попаднах на публикация в страницата на СофтПрес - за завършилия Панаир на книгата. Посмях се:
https://www.facebook.com/Rikov/posts/10203794263389844?fref=nf

# 233
Уф, съчувствам и, че лети толкова често до тук. Аз не ги понасям полетите, но поне мога да се дрогирам и напия Simple Smile.
А с коаланма всякъде може да се снима стига да има време да се дотътри до някой whild life park. Ако лети до Пътр да ми се обади и ще я закарам да гали коали и кенгура Simple Smile.

# 234
  • В Космоса
Две момченца обсъждат пред детските книжки:
- А как се казваше на баба любимата приказка, помниш ли?
- Май беше „Който не работи, трябва да умре“.

Мъж с дете на щанда оглежда детските книги. Детенцето стиска безплатен талон от Колелото на късмета. Питаме двамата:
- Колко процента спечелихте от Колелото на късмета?
Мъжът поглежда недоумяващо, после вижда детето до себе си и се сопва:
- Туй ней мойту!
Не става ясно талончето или детето не е неговото.

Покажете ми друг разговорник!
- Няма други, госпожо.
- Аз съм станала на 70 години, ти ще ми кажеш какво е разговорник!

Клиент, който е сигурен, че търси историческа книга на тема Камелот, а не роман:
- Не, бе, брат ми, аз ти говоря за истинската, а това тук е книга.
- Да, книга е - отговаряме ние. - По принцип тук имаме само книги.

Joy Joy Joy

Добър ден!  bouquet

# 235
  • В Космоса
Първо прочетох смешките и си избрах любими, но има и неприятни новини.

Ая,   Hug

В тази тема за тайните не бях влизала много отдавна. Сега ми разбунихте любопитството, ама много, много не разбрах драмата каква е. Confused

# 236
.

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 09:08 от Ая

# 237
  • София
Ая, ще кажа нещо прекалено очевидно - имаш много красива дъщеря.  Hug

# 238
Аз винаги летя с Емиратите, може и да съм я засичала. Много е хубава. Два пъти съм попадала ба български стюардеси и стюарди и веднъж на полякиня. Бяха супер мили и ме настаниха на страхотни места.

# 239

Общи условия

Активация на акаунт