Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 178
  • 811
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро! Тук мъглата е по-добре, но снощи беше адски гъста, прибирахме се късно вечерта и то доста бавно... да не говорим, че на половината път се връщахме , че бяхме забравили палтото на мъжа ми, пристигнахме - и чантата съм си забравила оказа се  Crazy Днес дойдох на работа с един гол служебен телефон и ръце в джобовете.

А и на отиване към нашите минаваме покрай Джъмбо, пристигаме, а майка ми извадила елхата да я украся с всички играчки, които купихме миналата година, но как да й обясня, че тазгодишната мода не е с ленти пък и играчките ми малееха, та и до Джъмбо се връщахме - абе голямо напред-назад беше.

Но котараците ми вече приличат на малки прасенца, по една ябълка за Коледа в устата и са готови, а едно време бяха като зайци.... айде единия си е дебел от време оно, ама другия беше анорексичен модел на дамско бельо. Така че не само ние дебелеем, ако в това има някакво успокоение изобщо  Crossing Arms

И съм пуснала отброяването - само три дена и отпуска!

# 31
  • Euskal Herria
Успешна седмица на всички!
П.П. Картинката на темата ми действа много зареждащо с енергия и идеи Grinning!

# 32
П.П. Картинката на темата ми действа много зареждащо с енергия и идеи Grinning!
И на мен ми действа мотивиращо, само да не забравям следното мото. Laughing
Скрит текст:

# 33
Добро утро.  HugМакар да сме потънали в мъгла и да умирам от студ в офиса. Crossing Arms Мразя понеделниците. Докато се затопля и ще стане време да си ходя.
Лили- благодаря за темата.  bouquet Макар малко да се разочаровах,че този път не е тематична. Crossing Arms
Шегувам се, естествено. Hug Просто бях свикнала всеки път да има. Peace
Тези с отпуските много моля да не дразнят. Naughty Аз едва чакам да избутам тази седмица.  TiredХич не ми се работи вече. Ама хич. Crossing Arms
П.П. Махах си космИте тази сутрин. Залепнали салфетки нямам, защото козметичката ме намаза обилно с олио. Сега само лъскам от далече.  Mr. Green

# 34
И аз за Коледа съм непреклонна - подаръци, а не пари. Моята племенница също по принцип вече предпочита пари, обаче за Коледа получава подарък по избор.

# 35
  • Ямбол
.... Макар малко да се разочаровах,че този път не е тематична. Crossing Arms
....
Мислих, мислих и друго освен пазаруване за празниците не можах да измисля, та затова лепнах тези пазаруващи каки. Другата седмица ще е зимна, понеже е първа зима, но и коледна..., но не чакайте нещо традиционно, ще помисля как да ги съчетая.

# 36
.... Макар малко да се разочаровах,че този път не е тематична. Crossing Arms
....
Мислих, мислих и друго освен пазаруване за празниците не можах да измисля, та затова лепнах тези пазаруващи каки. Другата седмица ще е зимна, понеже е първа зима, но и коледна..., но не чакайте нещо традиционно, ще помисля как да ги съчетая.
Благодаря.  bouquet

# 37
Днес официално признавам, че е зима - сложих чорапогащник под панталона и тениска под пуловера. Мразя да се навличам и изчаквам до последно.

# 38
  • Ямбол
Днес официално признавам, че е зима - сложих чорапогащник под панталона и тениска под пуловера. Мразя да се навличам и изчаквам до последно.
Аз още не съм сложила чорапогащник. Аз пък го мразя това найлоново изобретение, та съм преминала направо на памучни клинове, но още не е станало толкова студено. А и на работа е голяма жега.

# 39
  • някъде ... тук ...
Аз нося термоклин само в планината. Така и не се научих да обувам нещо под панталон. Че и децата научих така. Вярно, че съм с кола и не ми се налага да съм дълго време на студа, ама... не винаги е било така.

# 40
  • София
Аз все още не съм пуснала чорапогащниците в действие. И дъщеря ми е без. Май ще се окаже грешка, защото мъжът ми ни разхвърли по градина и офис сутринта, но следобяда ще ни се смръзнат кълките. А ще се приберем вкъщи късно, заради танците на Кати. Пфу, мразя студа, мразя зимата, искам да е май месец.

# 41
  • Пловдив
Пак варя портокалово сладко, шшшше се побъркам. Сина погледна бурканчетата - отделени и отанали 4ри и каза "Аз само тооооова ли ще нося на училищния базар?!?!Трябва да са повече" и аз кво да правя?!?!

# 42
  • София
Мили Боже, дано дъщеря ми да няма в училище базари, свързани с домашни кулинарни творения!  Praynig Е, кекс мога да предложа, но за повече никой да не се обръща към мен.

# 43
  • Пловдив
Мили Боже, дано дъщеря ми да няма в училище базари, свързани с домашни кулинарни творения!  Praynig Е, кекс мога да предложа, но за повече никой да не се обръща към мен.
То не е определено какво. Просто се очаква децата да продават. Първо правя каквото правя, после на всичкото отгоре са очаква и да пазарувам. Поне моя син очаква да му купя специално изработената от него в час коледна картичка (и е праснал една цена като за ръчно творение от висок клас). Значи отивам с трите деца, те обикалят щанда на класа на големия, после оглеждат и останалите щандове и накрая аз олеквам с 30-40лв.  ooooh!

Има деца и с кекс. Цели или на парчета. Миналата година ядох страаааашен фъч. Класната на сина прави разкошен ябълков сладкиш (два прави жената, единия за продаване, единия го ядат децата).

Изявата на сина от миналата година, тоест аз ги правих, той продаваше - https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/ … f839fb2b92a4e3d80, https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/ … 74df3573672325df3 , https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/ … a1f2fb778dbc4ce98 , https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/v/t1.0-9/ … d3267166955248dc7 . И така нататък, към 20 парчета бях направила.

# 44
Аз чоропагащник и в най-големият студ не слагам, просто не мога, в офиса е топло, но съм работила и в ужасно студени офиси и не се прежалих, ужасно ми е чувството на чоропогащник и отгоре панталон/дънки. За пола и рокля нямам проблем

Общи условия

Активация на акаунт