Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 178
  • 811
  •   1
Отговори
# 75
Айде бе, Нино, Мър си оправи печката, твоята кафе-машина още не работи.
Дай оправи я там преди Нова година, да сме спокойни, че сме изпълнили петилетката за три години.

Mr. Green Ама оправи си я Мър, но майсторът падна направо - огромна дупка на дъното на шкафа, защото този от оторизирания сервиз ни каза, че вградените фурни не се охлаждали и пробихме дупката (новият майстор само ни напомни законите на физиката, ама нищо...), фурната пак не работеше като хората и тоя ни върза жиците на защитата накъсно, защото бил много скъп ремонта, а нашата гаранция изтекла преди месец, защото не сме регистрирали някакъв код. И така. А то - релето  ooooh! Така че... сега ще се счупя да пека крем-карамел и питки - само това не успях да опека на 300 градуса.

Нино, браво, всеки трябва да взима отношение и ще се получат нещата!

# 76
  • В Космоса
Марѝ, добре дошла! Hug

Нино, браво на теб! Дано я порицаят гадната Милена!

Взехме щерчето от градината. Винаги е една такава зомбирана като я взема, каквото и да я питам казва само "Да." Confused Явно не са им ги отваряли там подаръците, бяха сложени над гардеробчетата на всяко дете. И по-добре, щото нашето пиано се сглобява и е със столче. В момента дрънка тука, само дето ме кара мен да пея на микрофона. Мазохистче! Mr. Green

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 13:35 от Акаша

# 77
  • София
Ааа, Нино, нали се разбрахме, аз съм темерут и по такива мероприятия не ходя  Laughing Но, под секрет - било е доста тъпо и не-купонджийско.
Редуцирам ги мероприятията, че иначе трябваше да ходя на: фирмено парти, детско фирмено парти, следобедно парти със Сикрет Санта на отдела, петъчно пред-коледно пийване в бар с отдела. Аз само на последните две се включвам.  Mr. Green

Хубаво си им реагирала за тая Милена, ама-ха.

Янтрето съм се зачудила дали си купи резенки днес, че направо ми домъчня вчера  Laughing

# 78
Ами представете си - нов си, нищо не знаеш, отпред тълпа гладни хора и ти като пате в калчища. И аз съм била нова, толкова страшно ми се струваше, плакала съм тайно, макар мен да ме учеха любезно, но съм попадала в ситуации да не знам и ми е било много терсене.  Confused

# 79
Скучно ми е,тук е много слънчево,а искам сняг.Не ми е никак коледно,а това е нетипично за мен.Четвърти ден разчистваме и ремонтираме новата квартиа, майки и баби само ъкъл дават Twisted Evil Имам да украсявам огромна естествена елха,а нямам настроение.Пускам си индийския сериал и ще си направя едно кафенце,че ми се пие.Приятна седмица и хубави емоции на всички!

# 80
  • Пловдив
Янтрето съм се зачудила дали си купи резенки днес, че направо ми домъчня вчера  Laughing
Ти съмняваш ли се? Две кутии, едната я оставих в шкафа и само опитах, другата съм я скрила по-надълбоко за черни времена Simple Smile

# 81
... много ми забива форума, а и отворените подпрозорци не се затварят. Хиксчето е неактивно.

Трябва да ходя до магазина а ми е толкова студено

Чакам довечера финала на Сървайвър. В темата за него спорят (да не кажа карат се), но не е сигурно кой ще е финалиста.

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 14:05 от Естел Бързоход

# 82
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря ви за милото посрещане, момичета.

Да, обелих
и сложих ябълката.
Сега ще чакам.

Иначе и тук мъгла. Гадно време.
 Crossing Arms

# 83
  • Пловдив
И при мен така... ooooh! Забива.

# 84
И аз да кажа :

Марѝ , слагаш меденките в плътно затворена кутия с резенчетата ябълка. След ден би трябвало да се омекнали. Не видях да сте диксутирали кутията, затова го казвам.

С бавни темпове напредват моите подаръци. Залутах се в един детски магазин и докато се усетя обедната почивка свършила...

# 85
Нашето коледно парти мина рано-рано, още в петък.Повечето сме в отпуск от средата на декември и решихме да е тогава.Толкова ядене и пиене имаше, че дояждахме и допивахме и в работната събота. Изтеглих 2 късмета от баницата-нова кола ще имам и успешен бизнес. Laughing
Имаше томболи, песни и танци на народите и други традиционни неща.
По въпроса с продължително кашлящите деца достатъчно съм се напатила.
Скрит текст:
Да не вземе сега някой да се вкарва във разни филми-просто при нас случая е такъв, а както знаете причината за кашлицата е най-различна.Моят син правеше чести бронхити.Даже и когато беше здрав продължаваше да кашля и да прави спазми.На моите въпроси лекарите вдигаха рамене , казваха неопределено нещо от рода, че "Ще го израстне и т.н.".Тази година пролетта се разболя от мононуклеоза /вирус на Епщайн-Бар/, нещо от рода на херпес вирусите и постъпи в болница.Там попаднахме на страхотна лекарка-голям професионалист.Тя изказа съмнение, че кашлицата му е алергична.Взех нещата в свои ръце и от познати разбрах координатите на алерголог в Пловдив.При прегледа се оказа ,че има силна алергия към кучета и котки, а най-лошото беше , че установиха и астма.Вече се лекува и е добре.При упорити и продължителни кашлици има някаква причина- може да е синузит, астма и друго.

# 86
Чак сега успях да се добера до форума.

Здравейте, успешна седмица.

Още не съм почнала с подаръците - явно пак ще е в последния момент. Нищо ново под слънцето  Laughing

# 87
  • София
....

Взехме щерчето от градината. Винаги е една такава зомбирана като я взема, каквото и да я питам казва само "Да." Confused Явно не са им ги отваряли там подаръците, бяха сложени над гардеробчетата на всяко дете. И по-добре, щото нашето пиано се сглобява и е със столче. В момента дрънка тука, само дето ме кара мен да пея на микрофона. Мазохистче! Mr. Green
Е, странна работа, тържество, подаръци, ама не може да си ги отворят, ще си ги гледат опаковани върху шкафчетата душиците... Rolling Eyes

# 88
Извиках управителя и му казах, че на нищо не прилича това, че е издевателство над хората това поведение, че ми приседна храната като гледам такива отношение, че не съм длъжна да ги търпя, че е отвратително да чакаме по 20 мин. защото не са си оправили неразбориите и че въпросната мениджърка Милена е нахална, нелюбезна и лоша  Crossing Arms  Милено, ако четеш - дръж се човешки!
Идеше ми да я набия, честно ви казвам  Blush
Казах му, че е звънна и в централата, и в ХЕИ!

Hug Нино, ти си моят герой! Дано обаче не рефлектира върху новото девойче, а въпросната мениджърка просто да съска повече и по-гадно, но когато няма клиенти  Confused 

# 89
....

Е, странна работа, тържество, подаръци, ама не може да си ги отворят, ще си ги гледат опаковани върху шкафчетата душиците... Rolling Eyes
В нашата ясла бяха предприели подобна политика, за да не се скарат за играчка. Един вид-аз имам камион, но колата на Петьо ми харесва повече. Peace
Затова и по-късно решиха да купуват играчки, които да остават в детската градина-всички да играят с тях. Или третия вариант- еднакви подаръци за всички.

Общи условия

Активация на акаунт