Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 285
  • 811
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ще дойда да те чукна с едно паве, белки ти просветне и прогледнеш с други очи Hug Laughing
Чукай колко искаш, главата ми е наполовина шопско паве!

# 601
  • София
Търся нещо, а не го намирам, затова ще питам, знам че тия дни сте обикаляли магазините за играчки Wink Децата ми много се запалиха по тия Меджик нудълс - едни такива джвъчки като зрънчо, от които се сглабят най-различни формички. Обаче в Комсед и Хиполенд, поне на сайта, виждам само такива, които са предназначени за сглабяне на точно определена фигурка - динозавър, кола, венец от цветя/ примерно това:
http://www.hippoland.net/magic-nuudles-komplekt-semejstvoto-na-zajo-650-br

Аз търся голям комплект от всякакви части, които те да си сглобят, както си решат. Виждали ли сте някъде? Аз този, който имахме, бях получила подарък към едни витамини, т.е. не знам въобще има ли нещо такова, каквото търся.

# 602
  • София
белинда, не мога да ти кажа къде има голям комплект от зрънчовците, но веднъж бях купила и след направата на каквото-там-беше заминаха право на боклука. Това чудо няма второ ползване!  Rolling Eyes

# 603
Търся нещо, а не го намирам, затова ще питам, знам че тия дни сте обикаляли магазините за играчки Wink Децата ми много се запалиха по тия Меджик нудълс - едни такива джвъчки като зрънчо, от които се сглабят най-различни формички. Обаче в Комсед и Хиполенд, поне на сайта, виждам само такива, които са предназначени за сглабяне на точно определена фигурка - динозавър, кола, венец от цветя/ примерно това:
http://www.hippoland.net/magic-nuudles-komplekt-semejstvoto-na-zajo-650-br

Аз търся голям комплект от всякакви части, които те да си сглобят, както си решат. Виждали ли сте някъде? Аз този, който имахме, бях получила подарък към едни витамини, т.е. не знам въобще има ли нещо такова, каквото търся.

Белинда, виж http://www.magicnuudles.bg/bio-konctruktori

# 604
  • София
Да бе, знам, не са рентабилни, обаче моите много се забавляват с тях...Сега са полудели по една андроидска игра - Майнкрафт и с тия зрънчовци то не бяха мечове, не бяха човечета, някакви скъпоценни камъни...с две думи, една кофа зрънчо и два дни не се отлепиха от него, а сега мъкнат направените играчки от стая в стая...явно много им харесва Rolling Eyes Аз лично не схващам как може да им харесва повече от легото, което може да се сглабя по сто пъти, но...факт.

# 605
  • sofia
Белинда, и с обикновен зрънчо става таз работа, само дето няма цветово разнообразие. Плюнчиш и лепиш Simple Smile

# 606
В "Пикадили" гледах пакети с асорти цветове, с размера на голям чипс. Сигурно са около стотина броя. Но не запомних цената.

# 607
  • В Космоса
Снимките с Дядо Коледа от градината не били готови, чак в понеделник... Tired Да, ама ние утре палим. Две вечери ще сме в Чифлика и после при бабите и братовчедите по ред. Днес багажи трябва да се стягат, най-неприятната част. Whistling Но супер щастлива съм, че се махаме. Малко да се разсеем всички, че вече едвам издържаме в този апартамент.

А малката е със течащ нос отново. Няма край, бе, няма.  #Cussing out  Cry

# 608
  • Пловдив
Май вие,софиянки на 22 и 23 също няма да работите,а Wink Завид!

То хубаво плюнчиш и лепиш,ама пасле освен да ги ядеш,а  Laughing

Мър,ако я гледаш само тая камина ще изгасне,я  Wink Laughing Вземи я разръчкай малко или потърси по-тънки дръвца,та да се подхване огъня Peace

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 14:10 от mystic woman

# 609
И аз не харесвам празничните прически. Защото стоят като каски на главите, имат толкова много лак, че косата е ужасна на пипане. Освен това вместо ефект по-голяма хубост, в повечето случаи се получава загрозяване. Най-прекрасни са тези, които специално не са се гласили за празника или са го направили така, че да изглежда, че усилия не са полагани.
Тонка, много е красива дъщеря ти.
Днес си взех почивен ден с идеята малко да поизчистя къщата, защото от утре ще имам серия от гости по празниците. Само дето децата разбраха, че съм вкъщи и моментално решиха, че трябва и те да си дадат почивка, та познайте всичко в какъв перфектен вид е в момента. Отлагам почистването за утре сутринта, когато баща им ще ги изведе някъде, за да си свърша на спокойствие работата.

# 610
Акаша, може пък да се поправи детето със смяната на обстановката, знаеш ли. Нашата от една седмица е на ръба, аха- да се разболее, покашлюква, надува някой и друг балон от носа, но на следващия ден е шен. Дано ви се отрази добре почивката!
Работни дни са си, поне при мъжа ми.

За прическите мислех да кажа, подсетихте ме. Мечтата ми е да съм къдрокоса, понеже косата ми е никаква, чуплива. И кога, ако не на сватбата да ме направят на масури. Чудни станаха. Ама предупредих коафьорката, че си има работа не с коса, а с четина, стружки или както там се нарича неподатлива на никакво топлинно и химическо третиране коса за повече от час-два. Жената професионалист, махва пренебрежимо с ръка и вика цял спрей лак съм предвидила за тебе, железо ще си!

Излишно е да казвам, че още на третия час от церемонията буклите вече бяха провиснали, а накрая добре, че повечето вече бяхме в амок, та никой не забеляза какво подобие на прическа имам на главата. Добре, че стратегически избрахме салса-клуб за празненството, та фокусът в един момент за мое спокойствие бе преместен от булката към танцьорите Simple Smile

П.П. Дядо Коледа била готвачката в яслата, та ще видим доколко автентично е успяла да се превъплати.

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 14:14 от Julia_21

# 611
  • София
О, Акаша - да се топнеш и заради мен в топлото минерално басейнче.  Grinning Весело изкарване!

Колкото до снимките с Дядо Коледа - в градината ни винаги ги дават след празниците.

Забравих да кажа... Вчера дъщеря ми получи от Дядо Коледа конструктор, който представлява къща с човечета, пързалка и люлка. То хубаво, ама липсва баш частта, която се люлее. Много съм разочарована. Май нищо не мога да направя... И да се обадя, и да ги напсувам, люлката няма да се появи.  Sad

# 612
belinda , аз видях големи пакети в Хиполенд в мола във Варна. Искам да кажа, че в сайта и в магазина може да има някакво разминаване.

tonkabonka , като си родих второто дете, една позната ми каза, че децата се редували - едното било кротко и послушно, другото - не. Не знам дали го е казала сериозно, но моите са точно така - голямата, въпреки че сега ми е черна пред очите, беше най-кроткото дете на света - никога не ми е хленчила за нищо, послушна, направо ангел. Малкото обаче още ни взема здравето и няма изгледи да се кротне - по-ревливо бебе в живота си не съм виждала, то все нещо недоволно. И още е така.  ooooh! Значи на тебе ти е ред за кротко!!!  Peace

Добре, че взехме кучето, та да ми се отще за повече деца. Сега вече освен в гардероба да го отглеждам, ако се случи трето, друго не виждам като вариант.

# 613
Вчера дъщеря ми получи от Дядо Коледа конструктор, който представлява къща с човечета, пързалка и люлка. То хубаво, ама липсва баш частта, която се люлее. Много съм разочарована. Май нищо не мога да направя... И да се обадя, и да ги напсувам, люлката няма да се появи.  Sad

Опитай, обади се, но не ги псувай. Laughing

# 614
  • sofia
Утро, една колежка има теория, че което е кротко като малко в пубертета пощурява и обратното. Не знам дали е вярна, ще видим.....тя съди по нейното.

Общи условия

Активация на акаунт