Искам да кажа ... (15)_15.12-21.12

• 38 247
  • 811
  •   1
Отговори
# 585
Искам да кажа, че отдавна ви чета без да съм писала и спокойният, добронамерен тон в темата много ми допада.  Hug

Мъ℘♥Мяɣ, Габрово, но имай предвид, че съм пристрастна.  Simple Smile

За коледното парти миналата година моята фризьорка нямаше възможност да ме поеме. Отидох при друга позната фризьорка, чиито услуги съм ползвала само за подстригване на щерката. Исках сешоар със съвсем, ама съвсем лек обем в корените и гладка коса. Резултатът беше прическа тип малко телевизорче и опърпани краища. Беше ме срам да се прибера, имах чувството, че всички ме гледат в главата.  Rolling Eyes За щастие успях да поправя щетите в домашни условия и да отида на партито във вид, в който се одобрявам.  

Жаки, съгласна съм с дъщеря ти, много е права в случая.

# 586
Тонка, много красива балерина. И грима гледам е добре  Grinning
И нашето гимнастическо тържество мина снощи. Всички уроци и тренировки за тая година приключиха, да си поема и аз малко дъх от развеждане.
Днес получих колетче от любима съфорумка. Сложила съм си го под елхата, и се чудя дали ще устискам до Коледа да не го отворя. Синът ми е изумен, как може някой който никога не съм виждала да ми праща подарък. Вика че било бомба  Joy

# 587
  • някъде по морето
Тонка, много красива балерина....пожелвам си да имам внучка... Simple Smile
Пратих на студента пари...ама само за път.... Laughing
Моля за помощ...с какво се чисти химикал от светлосив памучен анцуг...слагах Спот и някакъв друг препарат за петна от Кауфланд...не помогнаха...

# 588
Имам фризьор, който ползвам само за подстригване. Боядисване, прически, грижи за косата - сама, не давам никой да припари до косата ми; сешоари, преси, нагъвания и опъвания - невър  Crossing Arms Преди години много експериментирах, но ми писна. От няколко години съм си избрала подстрижка, които бързо и лесно заема различни форми, с най-най-най-много едно впръскване на пяна. Нещо като 5 в 1  Sunglasses С различно сресване за минути се превръща от офис-прическа, в прическа за театър, или за клуб, или за каквото там ми трябва...

Мър-Мяу, от мен глас за Жеравна  Peace

Jacklin, подкрепям дъщеря ти, каквито и да са били причините за мнението ѝ. А ти казваш, че по принцип е свита - значи представи си колко силно я е провокирало нещо, за да се изкаже така провокативно. Аз винаги се радвам на деца, които имат мнение и го отстояват. Дори да не са прави в конкретен случай, пак е ценен урок. Единствено следя да не се преминава границата на добрия тон, и да няма никой наранен.

# 589
  • София
Аз пък смятам, че Мария трябва да се извини. Подобно изказване, особено когато е неподкрепено с никакви доказателства, е грозно и опозоряващо. Който си държи на доброто име, си го пази. Даже ме учудва липсата на реакция от самата директорка. Ако бях аз, бих я извикала заедно с родителите, да изясним ситуацията. Жаки, не оставяй нещата без последствие, 14 години е една чудесна възраст за осъзнаване, че не можем да говорим каквото ни хрумне, когато касае репутацията на други хора, совен ако не сме сигурни в думите си, което в случая очевино не е така. То е ясно, че детето е повлияно от безумните новини по телевизията, ето повод да осъзнае истинската им стойност.

Много изящна Катерина Heart Eyes С тия гени, да ти се чуди човек, Тонке, защо не щеш да се възпроизвеждаш повече. Аз, с такава красавица, щях поне още две да направя, пу-пу Simple Smile

На прическите и аз това им мразя. Едно, че не ми се виси по салоните, нещо нямам нерви вече за тази работа, второ че в повечето случаи изглеждам като лелка, като ми се укроти буйната коса и трето, че ми е противно това къпане без косата, сакън да не я намокря, че отишли буклите/изправането. Не че иначе я мия всеки ден, но просто я връзвам на една фльонга отгоре и това е. А с прическата то са шапки, кърпи и бля-бля...И пак не мога да изтрая повече от два дни. Косата със стилизанти попива миризми и прах и не мога да я търпя дълго време. И накрая като сложа на кантара два часа в салона за два дни с прическа и...се отказвам Laughing Много пъти съм пробвала да се променя, защото поначало смятам, че вече не съм във възраст, когато свободно разпуснатата коса е най-удачният вариант, но просто не мога да се превъзпитам и туй то.

# 590
Прекрасна е Катеринка - балеринка, днес и аз чакам снимки на моята Снежинка. Жаки, на мнението на Белинда съм, от това, което си написала - Мария може да е гледала репортаж, да се е впечатлила, но това не е общовалидно и в случая се получава много неприятна ситуация.

Довечера ще си кукуваме с малката - мъжът ми е на банкет - миналата година поканиха и половинките, тази година са решили да ни елиминират от служебната атмосфера, а така ми се ходеше някъде, пълен социопат съм станала вече.

Още нещо исках да кажа, че тези дни не съм писала, но изключих за момента, много интересни, забавни и вълнуващи неща сте споделили.

# 591
Тони, много сладка балеринка. Simple Smile

Подкрепям това мнение:

Аз пък смятам, че Мария трябва да се извини. Подобно изказване, особено когато е неподкрепено с никакви доказателства, е грозно и опозоряващо. Който си държи на доброто име, си го пази. Даже ме учудва липсата на реакция от самата директорка. Ако бях аз, бих я извикала заедно с родителите, да изясним ситуацията. Жаки, не оставяй нещата без последствие, 14 години е една чудесна възраст за осъзнаване, че не можем да говорим каквото ни хрумне, когато касае репутацията на други хора, совен ако не сме сигурни в думите си, което в случая очевино не е така.
Скрит текст:
То е ясно, че детето е повлияно от безумните новини по телевизията, ето повод да осъзнае истинската им стойност.

Много изящна Катерина Heart Eyes С тия гени, да ти се чуди човек, Тонке, защо не щеш да се възпроизвеждаш повече. Аз, с такава красавица, щях поне още две да направя, пу-пу Simple Smile

На прическите и аз това им мразя. Едно, че не ми се виси по салоните, нещо нямам нерви вече за тази работа, второ че в повечето случаи изглеждам като лелка, като ми се укроти буйната коса и трето, че ми е противно това къпане без косата, сакън да не я намокря, че отишли буклите/изправането. Не че иначе я мия всеки ден, но просто я връзвам на една фльонга отгоре и това е. А с прическата то са шапки, кърпи и бля-бля...И пак не мога да изтрая повече от два дни. Косата със стилизанти попива миризми и прах и не мога да я търпя дълго време. И накрая като сложа на кантара два часа в салона за два дни с прическа и...се отказвам Laughing Много пъти съм пробвала да се променя, защото поначало смятам, че вече не съм във възраст, когато свободно разпуснатата коса е най-удачният вариант, но просто не мога да се превъзпитам и туй то.

# 592
  • София
белинда, ти остави красотата (сега е хубавка, но не се знае дали и занапред ще е така), ама още едно-две деца с нейното характерче и ще ме посещавате в Карлуково.  Mr. Green За себе си отчитам като грешка, че не родих на 27-28 години, за да родя второ на 31-32 г. Сега съм на 38 и не, благодаря. Колкото и да не ми е кеф да си призная, винаги ще се питам какво ли е да имаш още едно детенце.

И да кажа, че също подкрепям белинда по въпроса с щерката на Жаки.  Peace

# 593
  • София
Сега съм на 38 и не, благодаря.
айде бе, и аз съм там някъде, давай да скачаме заедно, после ще ги разхождаме в парка и като кажат "мм, какво сладко внуче имате!" ще се подкрепяме взаимно в боя Mr. Green

# 594
Аз досега деца с идентичен характер почти не съм срещала Тони, ако това ти е опасението. Стига с тези години, ако се заемете сериозно със задачата още догодина може да дундуркаш един бебешор. Аз си признавам, че и от чисто компенсаторна гледна точка много бих искала да изживея това чувство пак, само че пълнокръвно, без стреса и борбата на живот и смърт, под която бе ознаменувана бремеността ми. За сега няма никакви изгледи, но ако след време се появят, докато не съм чукнала поне 40-така, мисля да си го имам като някакъв блян Simple Smile

# 595
  • София
Аз нали ви споделих веднъж, че една изкукуригала бабка ме беше питала дали съм баба на детето.  Mr. Green Гледам се, гледам, пък не мязам на баба все още.  Mr. Green
Не, не... Няма да има второ дете. Окончателно е. И не е само за бременеенето и раждането. Мъжът ми дори е съгласен да осиновим. Ми не искам.

белинда, ще стискам палци за мома при теб.   Wink

Джуличке, имаш време ти. Ще те почакаме.  Grinning

# 596
Скрит текст:
Аз досега деца с идентичен характер почти не съм срещала Тони, ако това ти е опасението. Стига с тези години, ако се заемете сериозно със задачата още догодина може да дундуркаш един бебешор. Аз си признавам, че и от чисто компенсаторна гледна точка много бих искала да изживея това чувство пак, само че пълнокръвно, без стреса и борбата на живот и смърт, под която бе ознаменувана бремеността ми. За сега няма никакви изгледи, но ако след време се появят, докато не съм чукнала поне 40-така,
мисля да си го имам като някакъв блян Simple Smile

Джул, пожелавам ти го! Simple Smile Много хубав аватар! Hug

# 597
Ще дойда да те чукна с едно паве, белки ти просветне и прогледнеш с други очи Hug Laughing
Благодаря, Корделия Hug Ми, на някой може и смешно да му се чини, ама искам да си имам бременност, в която  гордо да си нося корема, да се радвам на ритниците, да си изживея всичко, а не като тази - лежане, стрес, на умирачка...Ще видим и малката как ще се развие, че засега нещата не са оптимистични - твърдо не ще да продума това дете, плямпа на бебешки и логопедът изглежда неизбежен вече. На пролет ще видим какви ще ги къдрим...

# 598
Жаки, и според мен трябва да се извини  Peace Поговори с нея, за да видиш какво я е провокирало.
Момичета, много благодаря за препоръките, ако успея да отворя някоя друга страница ще се ориентирам по-добре. Но поне хванах цаката на флашката - една страница - спираш-пускаш, една страница - спираш-пускаш.... и е така. И дано скоро другите се приберат, защото съм на път да загася камината, тия дърва изобщо не горят, добре че навън не е студено!

# 599
Леле....пуснах 100 съобщения, извинете!

Общи условия

Активация на акаунт