Препоръчайте магазин за матраци в Бургас

• 2 152
  • 4
  •   1
Отговори
Днес навъртях 60км градско в Бургас да обикалям магазините и така и не успях да си закупя матрак и си прибрах парите у дома.ВЕднъж ги имат,веднъж ги нямат.трябвало да чакам 45дни за да ми изпълнят поръчката,другите искали 20лв за доставка ,третите искали да ходя до Долно Езерово да си взема  матрака и то не днес а след 2 дни сега не можело...Направо думи нямам...Та препоръчайте някой магазин за матраци в Бургас,където мога да отида с парите в джоба и да си тръгна с матрак .Изискванията ми са да е под 200лв и да е с размери 120/200 и да няма пружини.Мисля,че не съм много претенциозен и не искам нещо необичайно

# 1
Може би ще е добре да напишете кои магазини сте посетили и сте се разочаровали.

# 2
  • София
Нашите ги купихме от магазин Брава на Демокрация 128. Марка Нани имаме и сме много доволни.

# 3
Всичките магазини обиколих и накрая се отказах от покупката на матрак.Не вярвах ,че е толкова трудно да се купи матрак в БС.Свършиха ми нервите .Само ме мотаят и ме баламосват.Колата си купих по-лесно от техните условия.Как е възможно???

mamasvetla
и в този магазин ходих,продавачката беше много любезна ,но за съжаление най-евтиния модел матрак струваше 270лв,което надхвърля доста бюджете ми.

# 4
  Аз си вземах латексов матрак и топър от ЕКОН.Доволна съм Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт