Over the Rainbow - 2

• 60 664
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Кристен и Алисия на Коачела -19.04.2015

Скрит текст:

само Кристен

Опа

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 18:03 от Синя Луна

# 286
Все повече ми харесва татуировката на Алиша.

Ровейки си за Диана и Тай попаднах на много интересна клюка свързана с Лия Мишел.
Споменавано е, но не е задълбавано, че след смъртта на Кори, Лия се нанася в къщата за гости на Кейт Хъдсън.
Спекулацията за която има няколко блайнд-а е, че причината за развалянето на годежа на Кейт и Матю не е изневяра с очевадният гей Дерек, а именно с Лия.

# 287
Две твърде близки приятелки Суки и Кара  Mr. Green

Сега разбирам какво точно не ми харесва у Кара, все не можех да го дефинирам.

Супер ми е нечистоплътно да спиш с всичките си приятелки, ffs приятелството е едно, а секса друго

# 288
Има ли още някоя,която да не е спала с Кара?
Май на момичето са и слаби ангелите що се отнася до нежния пол  Mr. Green

# 289
 Но пък съм впечатлена как сега се кротна, вече 4 месеца нито една пиянска снимка, браво на Ани.

# 290
Сватбата на седмицата, булката и нейните съпрузи и гаджета

И blindgossip-чето по въпроса
This young actress has a thing for gay male celebrities. She really believes that her presence makes them appear more straight. She will beard for anyone. Dating them is one thing. But marrying them? Doesn’t she realize that people will catch on if pretty much every man she “dates” or “marries” is the subject of gay rumors? She moves fast, too. At the rate she is going, we would not be surprised if she is on her third marriage by the time she is 30!

Най-честият отговор
Male Celebs She Has Dated or Married: Ian Somerhalder, Paul McDonald, Deryk Hough.

# 291
Преплетени пръстчета, ааах любов  Heart Eyes

# 292
Пък Калвинчо дръпнал плитките на Хари. Laughing
Calvin Harris 'tells Harry Styles to stay away from him and … aylor Swift'
Този пасаж ме накара да изцвиля.
Цитат
OI CALVIN, don't be swearing at Harry Edward Styles please. You'll make him cry.
Чудя се как не са споменали, че песента Стайл е за Хари.

Иначе на техния фронт фандомът е съкрушен, защото Хари и Луи са от двете страни на океана по време на паузата на турнето и Х. даже не дойде на благотворителния мач на Л.

# 293
Ех тия лоши агенти, нямат си друга работа освен да ядосват най-верните фенчета. Абсолютни престъпници.  Twisted Evil

Btw "Style за Хари" е най-смешното твърдение от всички "официални" слухове  Laughing

Междувременно Тай и Карли качиха огледалната визия на ново ниво  Heart Eyes

Тейлър за списание Glamour UK за месец Април 2015 и Карли за Glamour Paris Април 2015  Joy hahaha

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 03:05 от Бумър

# 294
Едно ентри по поръчка на Мили за всички загледали се по Колтън в Стрелата или още в Тийн Вълчето

Скрит текст:

И бонусче

# 295
Мерси, Бум   bouquet
Ще сънувам кошмари от скрития текст.

# 296
 hahaha hahaha hahaha

Сега пък кошмари, прекрасничък е  Heart Eyes

# 297
Пиесата за Аликзандър Маккуин в която ще участва Диана Агрон на лондонска сцена ще има премиера другата седмица

Актуалният и параван
бил някакъв бритски продуцент, който все още движел с бившата си без да се крие много много Mr. Green

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 17:48 от Бумър

# 298
Тайлър на LAX заминава за и пристига в Токио за първите си концерти от Тура 1989 с мама и татко.
Чантето в ръчичките и е Луи Вюитон и е същата серия като куфара и портфейлчето на Карли  Joy

Скрит текст:

Карли като рекламно лице на Луи Вюитон явно има навик да прави подаръци на близките си
Ето калъфчетата на сестрите и  Mr. Green

И куфарчето на К.

Самата Карли също има чантичка Луи Вюитон, но друг модел  Mr. Green

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 21:09 от Бумър

# 299
Тъмблръ-то ме събуди тази сутрин с Том Форд
въобще не се бях загледала, че едната двойка в рекламата са жени

Скрит текст:
Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт