Over the Rainbow - 2

• 60 645
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Изчетох коментарите и His New York Routine и и аз си задавам въпроса как така се опазва в тайна всичко това?
Драконовски мерки за сигурност, предполагам, претърсват служителите щателно за записващи и снимащи устройства? Thinking

накратко ДА,
Скрит текст:
Кати сподели по-рано в темата много готина статия отпреди година-две за Тайлър Суифт и Хари Стайлс, как е крещяла на летището след поредна фотосесия какъв идиот е той, че не можел да се държи адекватно и поне малко да се бил постараел да изглежда достоверно, защото всъщност неговите хора били инициатори на "връзката"
Скрит текст:
Коментарът с ирония беше, че някой трябва да и каже, че бодигардовете не осигуряват шумоизолация.  Mr. Green

Ето добър пример с по колко бодигардове се разнасят звезди от калибъра на Тай или Клуни

реакцията на жената след 0:38 е показателна и остава доста неприятен вкус
независимо от сладката загриженост на Тай за мама в 0:48

# 331
Тай с параван на Билборд награди,   Tired
но отново с дрешка почти като дреха обличана от Карли на ревю

пп Звездичката на килимчето показва на селебрититата къде да застанат за позирането

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 21:31 от Бумър

# 332
Клипът...
Най-тъпата песен от албума, втория най-добър Тайски видеоклип

# 333
Бумър, ти виждаш ли котките на Тейлър в този клип? Пише, че и те участват, но от толкова много хора и екшън май съм ги пропуснала.  Laughing

Снощи е получила 8 награди, повече от всеки друг изпълнител в историята на "Билборд". Честито!
http://www.businessinsider.com/taylor-swift-just-won-the-most-bi … ws-history-2015-5

Карли май не я видях?  newsm78 Калвин беше курдисан чинно до Тейлър, естествено.  Twisted Evil

п.п. разшифровах котките  Joy Така е, като не гледам Grey's anatomy и Law and Order.

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 17:52 от Songes

# 334
 Joy
Снощното изпълнение на Тайчето беше като Наръчник за начинаещия параван. Simple Smile

Но съм вече влюбена в ПРката и, трудно е да се скрие вече не подтекста, а правия текст на това

И да се насочи разговора в правилното русло на хетеронормативността.

Най-забавния момент от вечерта - явно не се бяха разбрали с Калвин за жестовете на интимност и на първата награда той тръгна да я целува по бузата, а тя бам награби го силно и отиде чак до ухото му.

Виж и стегнатите юмруци, как контрастират с професионално щастливата усмивка

По нататък имаше само прегръдки и едно пускане на ръка от него точно в пауза за пред папараците.

Особено показателно е, че Тай цялата вечер не спомена не само името на Карли, а дори на Кара или Селена. (помним лятото те какви ги вършеха)
А Селена все пак е антагониста във видеото и официално втората най-близка бфф-ка след КК. Tired
По-късно ще си поиграя да нахвърлям някои мисли за клипа и внушенията и алюзиите в него, Карли ни е дала някои нишанчета Twisted Evil

При внимателно гледане на церемонията се вижда, че Марта Хънт и особено Лили Олдридж, хич не са във възторг от поведението на Тай. Лили даже не благоволи да отиде на афтърпартито и Тай е минала при нея за селфи (зарязала гаджето си Mr. Green), че всичко е уж ОК

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 18:29 от Бумър

# 335
Тейлър, разполагайки с блестящ ум, е трябвало да си разчете ходовете по-добре. Логично е да спомене всички жени, които участват в клипа й.
Ще ми е интересно да прочета размислите ти върху клипа, защото той за мен е пъъълна каша.  Laughing Твърде много неща, наблъскани за много кратко време. И каква точно се явява Лудото Ленче, някакъв зъл гений с пура?

Клипът...
Най-тъпата песен от албума, втория най-добър Тайски видеоклип
Кой е първият?

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 19:22 от Songes

# 336
  • КиТ
Бумър, ти виждаш ли котките на Тейлър в този клип? Пише, че и те участват, но от толкова много хора и екшън май съм ги пропуснала.  Laughing

п.п. разшифровах котките  Joy Така е, като не гледам Grey's anatomy и Law and Order.

Къде са,че и аз не ги видях  Crazy

# 337
Нали котките на Тейлър се казват Мередит Грей и Оливия Бенсън. Кръстени са на любимите героини на Тейлър съответно от "Анатомията на Грей" и "Закон и ред". В клипа участват не котките, а актрисите, които ги играят - Елън Помпео и Mariska Hargitay. Намигване от страна на Тейлър към всички, които знаят как се казват котките й.  Sunglasses

И аз, понеже знам това, но не съм гледала сериалите, очаквах да видя мачките.

# 338
  • КиТ
Аааааа и аз не съм ги гледала тия сериали Crazy

# 339
Допълнително ме заблудиха тези постери, направени от фенове Laughing :
Скрит текст:

# 340
  • срещу двата комина :)))
интересна и хубава новина

http://bnr.bg/post/100557732/premierat-na-luksemburg-skluchi-edn … zakonodatelstvoto

# 341
Втори управляващ след бившата президентка на Исландия.  Peace

Ако има някой неразбрал на кого е посветена новата песен на Тайчето

# 342
Брилянтен ПР, най-недооценената публична работа е това  Joy
http://www.her.ie/celeb/their-love-is-real-31-times-taylor-swift … ard-awards/233287

Тук коментарите говорят сами за себе си дали акцията е била достатъчно успешна
http://dlisted.com/2015/05/18/taylor-swift-and-her-current-boyfr … e-pda-last-night/

Сравнение как го правят актьорите  Heart Eyes

И да напомним друго едно параванене с 21-годишна давност защото тези сценки не са от вчера и онзи ден  Mr. Green Twisted Evil

# 343
Феноменална ей,
такива клипчета трябва да се гледат гиф-че по гифче на ключовите моменти.
Тайчето се очертава и като злопаметна кучка  Heart Eyes
макар че за селския номер който и е спретнала Кати, това е най-малкото което може да направи Тай

Мечето на заден план

Откъде идва  Twisted Evil
Скрит текст:

Songes Blank space е брилянтно изпипан видеоклип.
Признавам си че станах фенка след като изгледах именно него  Mr. Green
самата песен е страхотно прилепчива, а текстът и е перфектен...
напоследък се зарових в текстовете и, ми супер са, момичето наистина има дарба

пп За един ден 16млн гледали клипа на Bad Blood... да видим ще стигне ли над 850 млн на Blank Space

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 10:01 от Бумър

# 344
Мечо съм го пропуснала, но това не е никак изненадващо. Laughing

Ох, Blank space не ми е любима. Забива ти се като пирони в главата, буквално, а после месеци наред не можеш да ги извадиш. Музиката имам предвид, иначе текстът наистина е добър.

Любимият ми текст на Тейлър е този на Our Song. Изобщо, аз я слушам отдавна и като че ли най-много харесвам селските й песни и клипове. Tim McGraw, Back to December...

А Red е страхотно силен албум, за мен най-добрият изцяло в музикално отношение. Същото не мога да кажа за 1989, но съм възхитена, просто сразена, от маркетинговите стратегии на Тейлър и екип. Някъде четох, че през 2015 г. тя продава албуми, сякаш е 1970 г.  Laughing Затова ми е интересно как си управлява личния живот, почти също толкова стратегически.

Общи условия

Активация на акаунт