Лидл ::55::

• 89 675
  • 781
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Взех и аз играта с часовника, уж детето да се научи да го познава..ама ще го получи от баба си за Коледа. А за кръщелницата взех картонената къщичка за оцветяване, обаче т.к. детето го виждам рядко - дали е удачна за 5 г момиченце  newsm78

# 16
Да похваля образователната игра с часовника с Мечо Пух.
Много добре е направена Simple Smile Бях я купила за подарък в ДГ, сглобява се часовник, отделно има карти с различно часово време, както и стикери. хареса ми много Simple Smile

Бях я взела преди време, но моят син нещо не я отрази. Явно му е рано още.... newsm78

# 17
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мерси за темата

# 18
И аз благодаря за темата. Не съм разгледала още, но веднага си записвам за маслото

# 19
Имате ли спомен по кое време пуснаха акумулаторните метли, че ми се иска да повторят и се ослушвам?  Laughing

# 20
Кога ще е маслото? С тия мъгли тука всичко изпускам!!! #Cussing out

# 21
Колкото до мелничките в Метро, на Тарингтън хаус- на тази марка повече не купувам ,след като взех термос, който поддържаше топъл чая и след известно ползване- изстива като все едно съм го наляла в обикновено шише. Да оставим, че към него имаше термо чаши- те пък от самото начало не поддържат топло. Ако някой може да препоръча марка термоси свестни - ще съм благодарна.

# 22
  • София
Кога ще е маслото? С тия мъгли тука всичко изпускам!!! #Cussing out
от 19 до 21.12 - петък до неделя

# 23
Благодарско за темата! bouquet

# 24
  • Пловдив
Пробвали ли сте да питате за наличности по нац. телефон?

# 25
# 26
Хайде да цопна в новата тема! Hug

Много добре ще се отрази на фигурата ми, ако спрат да пускат поне няколко поредни месеца крем брюле-то, че .... не мога да се въздържа  ooooh! Лошо ми става като видя колко много чашки съм събрала  Mr. Green

Ще чакам в петък маслото.  Wink

# 27
Сдобих се с тенджерите, но са ми един вид коледен подарък и не съм ги отваряла
Хубави ли са? Да не съм се прецакала

# 28
Някой да изкаже мнение за "Седалка за шиатсу масаж" или евентуално "Загряваща възглавница за гръб и врат"
Не пазарувам редовно в Лидл, но отдавна търся нещо подобно - дали ако отида в сряда вечер (18ч), ще са ги изкарали?

# 29
  • София
Пробвали ли сте да питате за наличности по нац. телефон?
Да! Аз явно уцелих любезна служителка!
Казах в кой магазин се намирам и попитах за наличност в най-близкия?
Според мен виждат какво имат в складова наличност, но не и ако вече стоката е изписана и извадена в магазина!(което според мен е логично)

звънче, благодаря за темата!   bouquet

Относно гаранционния срок, запазила съм в един пощенски плик, касовите бележки на закупените продукти от Лидъл  и смятам като ми остане време да им направя по едно копие на хартия, защото не съм сигурна, че за 3 години мастилото от касовите бележки няма да избледнее или изчезне! Simple Smile Кутии и опаковки не смятам да пазя ( пазя ги докато пробвам (дрехи, уреди) дали стават и дали работят и ако са ОК и няма да ги подменям - изхвърлям)!

И да похваля кексове ( тези, които бяха на промоция), май Yulmana беше питала, в неделя взех от кекса с лимон – много ми хареса. Пухкав, лек и много ароматен.
И аз се чудех от кой да грабна – имаше с ванилия, с ядки....., но като видях как една „дама” мята кашон след кашон на земята, докато докопа с лимон Simple Smile.... се възползвах от открития от нея кашон с 3-4 бройки лимон и си взех и аз с лимон! Ако ги има още, ще си взема пак!

Общи условия

Активация на акаунт