Лидл ::55::

• 89 638
  • 781
  •   1
Отговори
# 45
  • София
таня 67,не разбрах отговора ти,че мелничките ги има постоянно в Метро.на мен ми трябва сега  Wink
Гледах има някакви в Метро,но не са така красиви и са същата цена.Е,имат и сол/пипер вътри и една малка резерва.

Е, ти си ги видяла и не са ти харесали.  Wink Имах предвид, че повечето неща ги има постоянно, а не като в Лидл на кампании. И сигурно ги има и в момента, макар че жената ги е купила преди 4 месеца.

# 46
Защо няма вече от бакпулвера и ванилиите Castello?

И аз забелязах вчера, дано е временно.
Похвалвам луканката на Пикок, която е на промоция, много е вкусна.

bouquet

# 47
# 48
  • София
Корите за баница, които са на промоция от петък ( Duetti) добри ли са?
Не съм ги ползвала, а ще ми трябват за баклава и баница!
Скрит текст:
Обикновено вземам на Фамилия.

# 49
  • Варна
Отчитам се в новата тема с развалена пастърва в срок до 19.12. Вчера я взех и щях да я приготвям днес за обяд. Чудя се да паля ли изобщо колата за 3.20лв. Ще го направя, чувствам се леееко прецакана.

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 13:17 от Pepsilight

# 50
  • София
Аз връщах развалено месо в срок. Това ме накара да се чудя дали месото не е преопаковано просто.
Не получих брошура мин.седмица и още не съм я разглеждала. Но мисля да отида за маслото, макар да не съм ходила от почти месец в Лидл.
Пазя кутията само на кухненската везна, която взех лятото, и то защото в момента везната е прибрана вътре. Наложи ми се да подменя повод за куче, който взех от Лидл, беше се протрил, не пазех кутията - никой не ме и попита за нея. Получих нов, без опаковка. Тъкмо по-малко боклук Flutter

# 51

Мисля, че днес като пазарувах видях. Има и нови есенции на белбейк - ром и ванилия.

# 52
  • гр.Пловдив
И за сиренето "Маноле" си страдам...
Купувах редовно кисело мляко на Пилос, 2 %, но последния път не се разби добре и имаше остра миризма на растително масло. Изхвърлих го и повече няма да купувам кисело мляко от Лидл.

Някъде бях споменала,сиренето на Маноле е в оранжевите кутии"Пилос"
За книжките с писалката +1 моя малкия много и се радва ,бързо и схвана цаката  Laughing

# 53
Какво прави тази книжка + писалка? За колко големи деца е?

# 54
  • София
На тези мелнички явно доста хора им се чудят. Знам в момента, че има на промоция за 15 лв + точки ел. мелнички в ОМВ, също такива мелнички на цена около 10 лв в технополис, и сега и в лидъл на 15 лв, та взимам вече в голяма чуденка да изпадам от къде да си взема мелнички Simple Smile

# 55
Ние си купихме синя и червена,само се чудя дали е ок това, че малко бавничко мелят? Може би аз очаквам  да са по-бързи, все пак са с 6 батерии? Моля, споделете дали и при вас така бавно мелят   bouquet

# 56
  • Пловдив
Книжката с писалка според мен е за деца от 2,5 до към 4г

# 57
  • Щастлива мама на 3 слънца
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=16361

Ето тази книжка мога да похваля, вече имаме и двете  newsm26
Може ли да обясниш какво прави

# 58
Купувам бутер кори (тесто) от Лидъл и искам да го похваля. Бухва много хубаво.

# 59
Корите за баница, които са на промоция от петък ( Duetti) добри ли са?
Не съм ги ползвала, а ще ми трябват за баклава и баница!
Скрит текст:
Обикновено вземам на Фамилия.
Корите за баница не ми харесват много .Става баница ,но си купувам Одрински /те са ми любими/ .
 Тези кори не са финни като Фамилия и ако търсиш от нейният тип няма да ти харесат.
 За баница не са лоши ,но за нещо по фино и специфично -не.
 От печените на сач съм вземала ,не са лоши .При тях е хубаво ,че има и пълнозърнести /дали има още не знам/.
  Сиренето Пилос в оранжевата кутия не е Маноле и не прилича на него.
Купих веднъж -дваж след като изчезна и не ми хареса.
 Вземала съм от вакуум сиренето на Пилос и от двата вида опаковка /малки разфасовки / не  лошо ,но на вкус Маноле си ми харесваше най -много -беше почти като кравето саламурено сирене от детството ми .
 Бакпулвер и ванилия Кастело ги няма още -може да се появят с нови цени .Бакпулвера не ми харесваше -миришеше много на сода.
Ванилената захар беше хубава и на изгодна цена. Тези есенции май са от изкуственият заместител ванилин -поне като четох не видях да са с екстракт от натурална ванилия .
Ако си закупите шушулка от промоциите може да си направите естествен екстракт и по -голямо количество . /моята шушулка все чака вдъхновение и да я сложа в спирт Grinning/

Общи условия

Активация на акаунт