Лидл ::55::

• 89 672
  • 781
  •   1
Отговори
# 60
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=16361

Ето тази книжка мога да похваля, вече имаме и двете  newsm26

Точно за нея щях да питам - горе-долу за каква възраст са и какви са задачките вътре?  Simple Smile
Връщам се да чета.

# 61
А по плакатите какво да очакваме другата седмица?!

# 62
  • гр.Пловдив
Корите за баница, които са на промоция от петък ( Duetti) добри ли са?
Не съм ги ползвала, а ще ми трябват за баклава и баница!
Скрит текст:
Обикновено вземам на Фамилия.

Сиренето Пилос в оранжевата кутия не е Маноле и не прилича на него.
Купих веднъж -дваж след като изчезна и не ми хареса.
 Вземала съм от вакуум сиренето на Пилос и от двата вида опаковка /малки разфасовки / не  лошо ,но на вкус Маноле си ми харесваше най -много -беше почти като кравето саламурено сирене от детството ми .

newsm78 Излиза,че производителя не знае в каква опаковка си слага продукта

Книжката която взех аз е с животните,а имаше и с цифри ако не се лъжа.Та ......има въпросчета приложени към картинките,примерно:"Какво ядат тези  животни?" Съответно ако натиснеш правилния отговор химикалката свири   Дали го обясних разбираемо    newsm78  Моя е на 2г. и 9 мес. и се занимава с нея.Вече наизусти въпросите и играе сам.

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 14:51 от desita6063

# 63
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вчера направих баница с корите Дуетти и стана много хубава. Според мъжа ми била най- хубавата за годината. По- тънки са от корите на Белла. 

# 64
  • Пловдив
Книжката развива мисленето на децата. На всяка страница има различен въпрос и съответно картинки с отговори, когато познаеш верния натискаш  с писалката в/у черната точка и излиза звук за верен отговор.
Въпросите са от рода на : Какъв цвят е моливчето, коя е вярната цифра, кои животни живеят в джунглата, кой обитава морското дъно, кои картинки се повтарят...................лошото е, че бързо запомнят верните отговори и след няколко игри я знаят на изуст  smile3506

# 65
Десита не знам в каква опаковка си слага производителя сиренето - но 1 г ядох Маноле и това  сегашното не прилича на него .
 Мога да правя разлика . Ще се огледам дали пазя кутии от двете и ще видя какво пише ,но и каквото да пише -за мен е важен вкуса -не производителя или кутията му Grinning
  Кори Дуети не съм купувала отдавна и може да са ги подобрили - за мен са по -груби и дебели от Тракийски например ,които купувам за нещо по -финно като гюзлеми или баклава на розички или банички.Аз съм си фен на одрински -ама те нямат нищо обща с Фамилия ,Белла и т.н. За сравнение кауфландските са по -финни от тези в Лидл . Лидълски съм купувала инцидентно и не са лоши ,но не са и първа хубост. За сегашна партида нямам поглед защото не купувам .
 Така да се редактирам -имам две кутии от сирене Маноле и от Сирене Пилос -бяло саламурено краве сирене .
На първото освен че кутията е с различни надписи и так далее пише :Произведено в България от "Млечни продукти "ООД гр.Пловдив ,ул.Мостова 3 .
 На втората кутия -Произведено за Лидл България ЕООД енд Ко.КД ,ул.3-ти март 1
 2129,с.Равно поле ,общ.Елин Пелин.
  И моля като се заявява важно важно за производители и так далее се аргументирай и не пиши наизуст.
А вкуса определено е различен.

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 15:02 от Анонимен

# 66
  • Gorni Bogrov
Ако някой търси глобусите на Ботевградско  има много.

# 67
  • София
Аз взех рибните пръчици и довечера ще ги пробвам във фурната.
Снощи казах на ММ да вземе пастели на детето от 24 броя с мини маус, пък той взел със спайдърмен, щото нямало с мини, но са 12 броя. Наистина са малко бледички.
Аз ще чакам инфрачервена лампа за нагревки, че съм с хроничен синузит. Кога ли я пускаха миналата година? Зимата ще да е било...

# 68
Някой питаше за тенджерите, вчера минах през Лидъл и ги погледнах, много хубави ми се видяха, стабилни, тежички, с дебело дъно, с метални дръжки, но просто на мен ми трябват по-големи, масово в такъв вид комплекти само едната тенджера ми върши работа, другите са плитички.

# 69
  • гр.Пловдив
Десита не знам в каква опаковка си слага производителя сиренето - но 1 г ядох Маноле и това  сегашното не прилича на него .
 Мога да правя разлика . Ще се огледам дали пазя кутии от двете и ще видя какво пише ,но и каквото да пише -за мен е важен вкуса -не производителя или кутията му Grinning
  Кори Дуети не съм купувала отдавна и може да са ги подобрили - за мен са по -груби и дебели от Тракийски например ,които купувам за нещо по -финно като гюзлеми или баклава на розички или банички.Аз съм си фен на одрински -ама те нямат нищо обща с Фамилия ,Белла и т.н. За сравнение кауфландските са по -финни от тези в Лидл . Лидълски съм купувала инцидентно и не са лоши ,но не са и първа хубост. За сегашна партида нямам поглед защото не купувам .
 Така да се редактирам -имам две кутии от сирене Маноле и от Сирене Пилос -бяло саламурено краве сирене .
На първото освен че кутията е с различни надписи и так далее пише :Произведено в България от "Млечни продукти "ООД гр.Пловдив ,ул.Мостова 3 .
 На втората кутия -Произведено за Лидл България ЕООД енд Ко.КД ,ул.3-ти март 1
 2129,с.Равно поле ,общ.Елин Пелин.
  И моля като се заявява важно важно за производители и так далее се аргументирай и не пиши наизуст.
А вкуса определено е различен.

Опс тука понамирисва на заяждане нещо  Rolling Eyes Не знам колко важно - важно съм го заявила,просто го казвам щото съм сигурна.Ако му е различен вкуса от предишния ок,това можеш да твърдиш,но да казваш със сигурност НЕ е Маноле  Thinking Колкото до опаковките - Пилос е марка на Лидл,както Аро на Била Клевър на Кауфланд ли беше.....и так далее което съм сигурна,че знаеш,но го казвам за да се аргументирам,както пожела.А ако се загледаш има един овал на опаковката в който пише номера на предприятието в което е произведен продукта,а той е именно на "Млечни продукти"ООД - демек Маноле.

# 70
Да не повярваш, ще ме огрее джобна грейка  Mr. Green Ходих в магазина, но там естествено бяха свършили и ме посъветваха да звънна на клиентския телефон. Звъннах и не ме отрязаха  Mr. Green ще имам грейка   newsm68 само се чудя дали да връщам дефектните или да си ги задържа. Все пак едната работи.

Днес ми се стори, че видях от тези лампи за нагряване  newsm78 Дали не съм се объркала  Thinking

Вчера минах през Лидл и купих Ементал намален все още. Днес минах през друг Лидл и Ементал не беше намален. За втори път ми се случва такова нещо. Единият път беше в един и същи ден. Ементала до кога е намален, че трябва за 5ти път да купувам?

За развалената пъстърва си мисля, че може би е била извън хладилник и затова е втасала. Не виждам друга причина. Купувала съм намалена -30% и е била в идеално състояние.
Нищо чудно някой клиент да е мушнал кутията в дрехите примерно и после като са я намерили да са я върнали в хладилника. Аз така веднъж в бързината и с ревящо дете награбих две кутии пъстърва и съм ги оставила върху хладилната им витрина вместо в количката.

Аро е на Метро, Клевър е на Била пък на Кауфланд не помня  Mr. Green

# 71
  • София
Някой може ли да ми каже колко приблизително са големи количките от тазседмичната брошура. Не мога да преценя дали си заслужават  newsm78

# 72
Заяждането си беше лично от твоя страна . Ти ми обясни по-горе ,че са на един производител - ами не е - http://infocall.bg/mandra-manole-11533.html
  За мен мандра МАНОЛЕ   не е лидл и какво общо има с Аро.
 Аргументирай се как сиренето в оранжевата опаковка е произведено в мандра Маноле - аз не го виждам изписано на опаковката - а и състава на двете сирена е различен.
 Баркодовете са различни - опаковките са до мен и ги гледам - а ти просто си пишеш наизуст.
 И за да не бъда голословна и не се заяждам се обадих на националният телефон и попитах дали ще зареждат сирене от мандра МАНОЛЕ - засега няма.
 Попитах сиренето ПИЛОС в оранжевата опаковка има ли нещо общо с МАНОЛЕ -  отговора е - Не - Пилос си е наша марка ,и няма нищо общо с Маноле.
  Когато споря или пиша нещо проверявам максимално и достоверни източници.

# 73
  • София
Някой питаше за затоплящата подложка за автомобилна седалка. То и аз питах, щото първия ден ни се стори, че много слабо загрява, а и бавно.
Очакванията ни са били за  1-2 минути да загрее. Но след кратко обмисляне решихме, че и 9-10 минутно загряване ни е добре и си я използваме с кеф.

# 74
  • на последния етаж
А къде (освен в Лидл) може да се намери сирене Маноле?

Общи условия

Активация на акаунт