Лидл ::55::

• 89 557
  • 781
  •   1
Отговори
# 255
Преди малко бях в нашия и имаше доста  от мелничките за пипер.
 И както винаги не видях сега пък бельото - трябваше ми масло и съм забравила ,че е от утре Grinning
  Взех си чери доматчета на 50% -страхотни и сега ме е яд що не взех и оставалите кутии Grinning
 Имаше и бейби спанак ,но не можах да открия никъде цената му -нямаше го нито на таблото с цените на преоценените стоки ,нито на щанда с редовните.
  Свинското месо за готвене при нас е вече на 2,99лв.
  Доста неща има от предишни промоции .
Аз пък искам някакъв сутиен -ама без банели ,повдигащи ефекти и разни подплънки и все не мога да си харесам . Този дали е много повдигащ Grinning

# 256
Еее, от кога се оглеждам за приставка за готвене на пара. Дано не забравя в понеделник  Laughing
Извода е, че каквото и да търси човек ако прояви малко търпение може да си го купи от Лидл  Joy Joy

# 257
А бе, понякога не е малко, а много търпение Wink както аз си чаках пекарната и затова започнах да пиша в темата  Hug
И пак да питам за грил тигана и 3 в 1 контактен грил - кое според вас е по-добре и дали има отзиви от предишни пускания? Точно снощи мъжът ми коментира, че трябва да си купим подобно нещо.  Grinning

# 258
Тета, този влагомер не става за помощения. В Метро и в Кауфланд имаше метеостанции се казват /измерват Т, време, влажност, дата, час/ за по 17-20 лв. Имаме подобна вкъщи, много сме доволни, но мисля да взема и за другите стаи.

Много благодаря...значи отпада като вариант този..  bouquet

# 259
Момичета. пускана ли е преди четката за почистване на лице Sanitas ? Моля за отзиви.

# 260
  • Балчи-Варна
Да ви се оплача.Купих си прахосмукачката,много е лека,маневрена е,събира боклуци.Не се включва от горното копче и не светят лампичките.100 пъти гледах видеото,там я включват от горното,а моята не включва от горното копче,ами от долното.И ще я сменям.ех,че съм карък.

# 261
Дай повече инфо за орахосмукачката, чисти ли въобще?

# 262
  • Балчи-Варна
Аз от четири години и нещо съм с робот прахосмукачка.Тази е много лека.Пуснах я малко, събра доста мъх и малко боклуци.Купих я за стълбището на къщата.Пише.че се продава с незаредена батерия и че като се включи за зареждане трябва да свети червено,я при мен светеше зелено-значи е зареждана.

# 263
  • София
 За прахосмукачката- на малката отзад има две лепенки, като де махнат ще работи. Аз също я взех без колебание, имам и електрическата метла и съм много доволна.

# 264
Имате ли представа дали грил тиганът е подходящ за индукционни котлони?

Впечатления от тази маша http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=16589 ?

# 265
  • София
Geraldine, във вторник в Монтана имаше поне 20, не вярвам да са свършили Peace.
Благодаря, аз точно за контингента ми в Монтана искам да взема, та не мога да накарам да иде да вземе  Mr. Green

# 266
  • Щастлива мама на 3 слънца
И аз я взех зареждам я сега

# 267
  • Балчи-Варна
Ок,махнах лепенките и светна червено.Значи сега зарежда.А кога ще се включи от горното копче за да работи-след като зареди ли?

# 268
Алудра, за тиганът пише - "Подходящ за всички видове котлони включително индукционни" и на мен това ми направи впечатление.

# 269
  • софия
Момичета,  Hug Убедих се, че на "горещата" линия са мърли и мързелани. Въпреки, че писах и от там отговорът беше стандартния. НО майка не е тактична като мен и им е направила малък скендъл, казвайки къде има. И то, всъщност, ще докарат кафе мелачка. Да видиш ти! Но аз пък съм упорита и ще пусна жалба за обслужването.

Общи условия

Активация на акаунт