Лидл ::55::

• 89 618
  • 781
  •   1
Отговори
# 240
Заинтригува ме ароматизиращият пулверизатор от понеделник. Пускан ли е преди? Върши ли работа?

# 241
Тета, този влагомер не става за помощения. В Метро и в Кауфланд имаше метеостанции се казват /измерват Т, време, влажност, дата, час/ за по 17-20 лв. Имаме подобна вкъщи, много сме доволни, но мисля да взема и за другите стаи.

И аз загледах четките за грим и много им се чудя. Ще трябва да взема 3-4 и нещо ми се виждат скъпички...

И да помоля отзиви за грил-тигана и 3 в 1 контактен грил - според вас кое е по-добро и си заслужава? Трябва ни за приготвяне на риба и т.н.

# 242
  • Пловдив
Тези часовници на картинка много ми харесаха, но на живо не ме грабнаха. Друг път ще да е.

# 243
  • Щастлива мама на 3 слънца
Взех си чехли малко са бабешки ама топлят. Всичко беше изкупено.хората яко грабеха

# 244
Някой да има мнение за безкабелната прахосмукачка? А шевната машина шие ли трико и има ли някакъв вид оверлог?

# 245
Аз да се отчета с един НЕСПОЛУЧЛИВ апарат за измерване на кръвно налягане/за китка/, който е връщам защото мери както си иска но не и както трябва.....та така де , да знаете.....

# 246
Харесаха ми чехлите, които ще са от другата седмица. И защо само мъжки пижами ще пускат  Crossing Arms?

# 247
На Бритни машата пускана ли е преди? Дали върши работа  newsm78

# 248
Днес при нас имаше чехли и пантофи ако не се лъжа. Позагледах ги, но не е нещо, което ме грабна от раз. Трябва да купя за в нас, че на нашите им се нацепиха подметките и не са удобни вече. Само че дали ще имат и 46ти номер  Joy

# 249
  • Sofia, Bulgaria
И аз да питам за машата, имало ли е такава и някой ползвал ли е? Много добре изглежда на снимката, но дали върши работа?....

# 250
Отдавна се каня да си купувам уред за бавно готвене, но все нещо се случва и не успявам. Надявам се в понеделник да не ми мине котка път и да си направя подарък на къщата за Коледа Grinning

# 251
Някой взел ли си е този сутиен, да каже дали е хубав на живо  Simple Smile

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=16390

# 252
zvanche, снощи в Сливен имаше 4-5 кафемелачки. Не ги загледах, но мисля, че са един цвят, съфорумката да не говори за мелничките за подправки (аз пък тях не се сетих да ги потърся  ooooh! поне да видя дали ще ме изкушат)

# 253
Някой има ли спомен кога пускаха средства за безопасност - аптечка за колата, лепенки разни... Бях купила едни измислени и странни лепенки и взеха, че ми влязоха в страхотна употреба и искам пак да си купя

# 254
Geraldine, във вторник в Монтана имаше поне 20, не вярвам да са свършили Peace.

Общи условия

Активация на акаунт