Лидл ::55::

• 89 602
  • 781
  •   1
Отговори
# 225
  • на Мелмак
Матрака е пускан няколко пъти преди , цената му е супер , за съжаление когато на мен ми трябваше - го нямаше никъде .
Интересува ме тази тенджера - слоу или мултикукър - моля за мнения , отзиви   bouquet
Снощи ММ щеше да ме изненада с един Тефал , беше в някой Техно си ... , но като започнах да го питам - той каза - с тебе ще се купува  Mr. Green
Та - струва ли си ?

# 226
Някой помни ли от кога беше предната шевна машина? Август, септември, нещо такова ми се върти. Да я сравня като функции с утрешната.. Без да съм изчела всичко дословно, като цяло коментарите за машината са положителни, нали?
на 24.10 съм купила моята Peace
Майка ми има същата от отварянето на магазина в България - доволна е много Simple Smile Аз - също Simple Smile

bouquet Благодаря! След малко отивам, дано да има останали при нас.

# 227
  • В една слънчева къща...
Някой питаше за коктейлни лъжички - ще има в Метро от днес. 4 бр. а 3,59 с ДДС  Peace
В Лидл Петрич беше останала една кафемелачка, но мога да проверя дали все още е там едва утре сутрин.

# 228
Пуснах онлайн брошурата да я гледам,но ми зарежда бавно,искам направо да попитам има ли в нея детски дрехи и играчки.Мерси

Успях да я разгледам,но размазано.Не видях детски дрехи,но имаше една тенджера,тя под налягане ли е?Нищо не ми хареса,дано в голямата хартиена брошура поне хранителните стоки да са интересни.
Тенджерата е slowcooker Simple Smile /за готвене на ниски градуси.
Многофункционален съд за готвене 6 в 1 е ,а не само  slowcooker
 Разгледах го на живо още в събота и за цената си е добре  ,има почти двойна мощност от нормалните мултикукъри. 1500W .111лв е цената . /Странно как го имаше толкова рано преди промоцията в магазина.

Многофункционален съд за готвене 6 в 1
    За готвене, задушаване, готвене на пара, печене/пържене, фритиране и поддържане на топлината
    Безстепенно регулируеми температурни диапазони до макс. 190 °C
    С допълнителна настройка специално за фритиране
    Изваждаща се тенджера от лят алуминий с висококачествено незалепващо покритие на фирма ILAG®
    Корпус с дръжки ' Cool-Touch' и нагревател от благородна стомана*
    Съдържание на опаковката: кошничка за фритиране със сваляща се дръжка, решетка за готвене на пара, 6 вилици за фондю с цветна маркировка, решетъчна лъжица и стъклен капак със силиконов ръб
    С многобройни рецепти
    Вкл. ръководство за употреба

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=16702
За това говоря аз .

# 229
В крайна сметка мисля да вземем един матрак,само ме притеснява,че сме малко по-тежка двойка, 16 см не са много,но не са и малко. За да не спамя - ако може на лични да ми пише някоя съфорумка,която го е купила от предишни оферти. Благодаря!
agnesana  bouquet

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 12:57 от L0v3d

# 230
Аз имам спомен, че матрака се надува ДО 16см. Помня, че съфорумка го връща понеже се наду само 12см и не и вършеше работа. Все пак не съм сигурна дали за същия матрак става на въпрос, но едва ли зареждат 15 вида матраци  Peace

# 231

BacuTy ,извинявай -не съм погледнала . При нас от събота има това което описах ,не слоукукъра и е на цена 111лв - лично го разгледах и отворих кутията и четох книжката. Помислих ,че ще е от тази или другата седмица и странно как го няма пак в брошурата.
  Мултикукъра си заслужава повече -има и слоуфункция.
 Този на Тефал ,ако има функция под налягане и др. е по -хубав ,но и цената е двойна или тройна.
  Има тема за мултикукърите и който има интерес да влезе и ще получи по -добра и пълна информация.
Този слоукукър просто е удобен само за бавно готвене ,покритието е керамично ,което идва в плюс -все едно се готви в гювеч ,
но може да си настроите време .Удобство е . Но другата има още поне 5 функции  и е  7,5 пъти по -мощна.
 Но пък за бавно готвене не ви е нужна голяма мощност. Просто този уред е по -ограничаващ .
Агнесана странното при мен ,че като се обадя на този телефон чувам един и същ сърдит глас - и сопнато още не ме чула какво питам -заучено ми отговаря -изчерпани количества ,следете брошурите - като развален грамофон е.
 Изключение прави само едно обаждане -като питах за сиренето - беше друга жена и доста учтива.
  На първа страница от темата има препратка за софтуер ,видеоклипове и описанието на продуктите продавани в Лидл -там може да намерите ръководство и упътване на тези матраци.
 Всеки продукт си има номер и по него го търсите.

# 232
Да ви следя, винаги намирам нещо полезно в темата  Grinning Харесала съм мъжките пижами, чакам да ги видя на живо... Пускани ли са преди?

# 233
  • Пловдив
Аз само чехлите харесах...ама да видим на живо как ще са Rolling Eyes

# 234
То и тази седмица има чехли -но не ги видях .

# 235
Този мултикукър при нас го има поне от месец и аз се чудех защо не е показван в брошура или на сайта.
В бисквитите с подправка никаква сода не усещам.

# 236
По принцип имам Мултикукър, но искам да имам и този уред, та въпроса ми е, някой имал ли го е и доволен ли е от него?

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=16702

# 237
  • София
Отвисях тая сутрин в Лидл, че трябваше и малко време да убия. Взех едни слушалки и мъжки колан. Имаше няколко светещи глобуса (някой май търсеше по-напред). Взех си и една намалена готварска книга за бързи рецепти, но това, което търсех- дамски часовник- нямаше.

# 238
 На мен не ми харесаха много тези часовници . Май имаше вчера . Може да проверя ,ако ида днес и да си поръчаш на нац.телефон.
 Декоративният смърч ме заинтригува и еленчето -някакви отзиви чакам.

# 239
  • София
Ако види някой в София и каже- ще ида да си взема.

Общи условия

Активация на акаунт