Лидл ::55::

• 89 606
  • 781
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Днес правих тази рецепта на Шишков, супер вкусна стана. Добавих вместо доматено пюре, че нямах, една лъжица от домашни скъстени домати с люти чушки. Леко пикантно се получи.

# 196
  • Русе
Купихме слушалките - тъмносини. Децата слушат сега със сдвоени слушалки, бил супер звука. Нямат никакви допълнителни функции, освен сдвояването и че се сгъвали да са компактни. Наушниците са много мекички и приятни на ушите.
newsm53 Супер! Утре в 8 без 5 часа редом с бабите съм пред магазина, те за хляб аз за слушалки и боб, видях, че цялата седмица е на тази цена  Wink
Два чифта ли взехте или имахте ваши и ги съединихте?

# 197
Как са мандарините в Лидл? Едри или дребни? С дебела или тънка кора?

# 198
Може ли линк към новата брошура? 10х!  bouquet

# 199
  • Русе
Може ли линк към новата брошура? 10х!  bouquet
Няма я още на сайта на ЛИДЛ.

# 200
  • София
С обикновени слушалки за телефон, сега и малкия иска големи. Казали са на мъжа ми, че гаранцията е три години.

# 201
Някой помни ли от кога беше предната шевна машина? Август, септември, нещо такова ми се върти. Да я сравня като функции с утрешната.. Без да съм изчела всичко дословно, като цяло коментарите за машината са положителни, нали?

# 202
  • там където ме зове сърцето!!!
Как са мандарините в Лидл? Едри или дребни? С дебела или тънка кора?
Сладки ,без семки ,едри ,с тънка кора . Wink

# 203
  • Русе
С обикновени слушалки за телефон, сега и малкия иска големи. Казали са на мъжа ми, че гаранцията е три години.
Благодаря! Hug

# 204
  • София
И аз благодаря за инфото за гаранцията. Затова предпочитам да купувам от Лидл такива неща, винаги имат дълга гаранция.
Индукционни котлони имаше 2 вида в Лидл, взех м.г. на нашите за подарък този от 89-99лв, но те не го използват. Сега се чудя какво да го правя.... Иначе е хубав.

# 205
  • София
Сега опитах мандарините - според мъжа ми са клементини, имат лек вкус на портокал. Много ми харесаха. Цената им 1,25 лв.

# 206
  • Пловдив
Някой помни ли от кога беше предната шевна машина? Август, септември, нещо такова ми се върти. Да я сравня като функции с утрешната.. Без да съм изчела всичко дословно, като цяло коментарите за машината са положителни, нали?
на 24.10 съм купила моята Peace
Майка ми има същата от отварянето на магазина в България - доволна е много Simple Smile Аз - също Simple Smile

# 207
  • Бургас
Скрит текст:
Ако уреда е прегрял и се задействала тази защита се оставя да почине -изстине -мотора или там каквото е прегряло и пак започва да работи.
 Виж в книжката с инструкции дали е упоменато за такава защита . /Имат я телевизорите ,бойлери ,миксери - поне  при такива уреди имам опит - един тв от гръмотевично буря мислехме че е изгорял -беше се задействала тази защита , бойлер на Теси прегря - вътре има копче и се изкл защитата -миксера ми прегря -в книжката пишеше / аз го бях отписала , но си работи след това без проблем /.
 Може да си претоварила уреда- Дано само това да е проблема.
В книжката нищо не пише нито за защита, нито за възможен подобен проблем, пък и не беше ползвана много, та да се разреди напълно или да прегрее. По-скоро съм склонна  да мисля, че не е била включена съвсем добре в бързината и от там да е дошъл проблемът и се надявам да е нещо такова, за да не оставам без нея Peace

# 208
Здравейте! Simple Smile

Може ли да ми кажете дали все още има в магазините на Лидл (в София) - детски ски яке и ски панталон?

Ако сте виждали - в кой от всичките Лидл?

Помня, че важи да 26.12, но си мисля, че сигурно са свършили! Sad
А съм с малко дете и няма как да обиколя всеки Лидл.

Благодаря предварително! Simple Smile

# 209
  • София

Може ли да ми кажете дали все още има в магазините на Лидл (в София) - детски ски яке и ски панталон?

Напиши какъв размер търсиш, за да сме повече от полза. Вчера гледах якета за момчета в Слатина, но бяха в по-голямата номерация - 134/146 ръст. Видяха ми се доста в кошницата, но не съм ровила за размери.
А можеш да пробваш да питаш и през контактната форма в сайта или на телефона им.

Общи условия

Активация на акаунт