Лидл ::55::

• 89 672
  • 781
  •   1
Отговори
# 180
Някой използвал ли е шоколада за готвене от 200гр?

чудесен е, ползвала съм го, но предимно са  директна консумация Simple Smile

И аз така  Laughing.

# 181
miraxi,имаме далекогледа от доста време,закупуван от чужбина.Според мен си заслужава покупката и е чудесен избор за подарък!
Чудя се за подарък да го взема, а какво се гледа с него  Embarassed Предполагам луна/звезди не може?

# 182
Още един положителен глас за готварския шоколад. И аз освен да го ползвам за сладкиши си хапвам от него Wink
И в къщи е така.

# 183
miraxi,имаме далекогледа от доста време,закупуван от чужбина.Според мен си заслужава покупката и е чудесен избор за подарък!
Чудя се за подарък да го взема, а какво се гледа с него  Embarassed Предполагам луна/звезди не може?
Аз чета Embarassed
Скрит текст:
Чудя се за подарък да го взема, а какво се гледа с него  Embarassed Предполагам луна/звезди не мЪже?
Crazy

# 184
  • Варна
Съседите  Mr. Green

# 185
  • София
И по темата ЛИДЛ - да похваля белия боб, който е намален. Свари се на каша за отрицателно време, като се има предвид, че след като му смених водата съм забравила да включа котлона и може би час е седял само така накиснат Joy

Вики, за насипния боб ли става дума?

# 186
  • Варна
Още един глас за готварския шоколад. Правя овесени бисквити с него.

На каква цена е сега боба (намален)?

# 187
И по темата ЛИДЛ - да похваля белия боб, който е намален. Свари се на каша за отрицателно време, като се има предвид, че след като му смених водата съм забравила да включа котлона и може би час е седял само така накиснат Joy

На каква цена е сега?

# 188
  • Русе
Да, вчера си го купих. Но май беше до днес намален. Мисля, че 3,80 му беше цената за килограм. Яд ме е, че взех само за едно готвене, тъй като лятото си купихме от една жена на село 5 кг. и имам още.

Моя боб днес доста изпати. Освен, че бях забравила да включа котлона, после пък съм забравила да го изключа и съм тръгнала на танци. Мъжа ми ме посрещна с упрек защо тръгвам без да изключа котлона. Добре, че беше на първа от шест степени, та не е загорял много. Изяде се Mr. Green

# 189
Днес бързах, но видях индукционен котлон на цена 69 лв.
Нямах време да огледам и разбера къде е произведен.
Някой купил ли си е?

# 190
  • Sofia
Набързо с едно въпросче и няколко мнения  Simple Smile
Хвърлила съм око на караокето от другата седмица. Имало ли го е преди? Впечатления?
Индукционния котлон - имаме го от предния път, заедно с 2 керамични тигана. Ползвам ги всекидневно и съм супер доволна. За друг котлон не се сещам. Всичко става много по-бързо.
Кнедлите със сливи - пробвах ги веднъж, но се бяха размразили в хладилника и бяха станали на каша. Та на вид не го докарваха изобщо, но на вкус  ме подканят да ги пробвам още веднъж. Само ги дръжте замразени преди варенето.
Зеления боб и при нас липсва, стои си етикате, но мястото е празно.

# 191
  • Русе
Хвърлила съм око на караокето от другата седмица. Имало ли го е преди? Впечатления?
Имаше го преди година, но нямам впечатления.

# 192
Изпуснала съм линка към следващата брошура, може ли?

# 193
  • Sofia
Имаше ги на плакат в магазина, заедно с пуйка за 5 лв кг, средно 4,8 кг, някаккви инструменти и караокето.

# 194
  • София
Купихме слушалките - тъмносини. Децата слушат сега със сдвоени слушалки, бил супер звука. Нямат никакви допълнителни функции, освен сдвояването и че се сгъвали да са компактни. Наушниците са много мекички и приятни на ушите.

Общи условия

Активация на акаунт