Лидл ::55::

• 89 671
  • 781
  •   1
Отговори
# 150
Някои има ли впечатления от далекогледа, които ще пускат утре , че ММ си го пожела за подарък?

# 151
Толкова я оглеждах тази енциклопедия, но никъде не пише възраст, а и беше запечатана не можах да я разгледам. Нищо то детето е много любознателно, така че поне част от информацията трябва да му е интересна. Пък за училище ще е голямо помагало.  Peace

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 14:43 от Freyda

# 152
  • София
За утре съм си "заплюла" силиконовите чорапи.

И един тъп въпрос: тъмносините домашни пантофи от брошурата, които се обуват направо ( без ципчета и разни лепки) - дамски ли са или мъжки? На мен ми се ще да са мъжки, че на предишните пантофи, ние с дъщерята се уредихме с нови, а моят мъж увяхна(бяха свършили)! Не, че е проблем да го спретна и с дамски, ама сигурно няма да има неговия номер! Simple Smile

# 153
Аз пък смятам, че интересите на детето са по-важни от възрастта, която е посочена на продукта, според мен тя е просто ориентировъчна и няма как да се отнася за всички деца, Ето, вчера гледах тази игра, но след като прочетох за какво става въпрос прецених, че няма на какво ново да научи моето дете, за седем годишно пък съвсем не я виждам.

# 154
  • Русе
Толкова я оглеждах тази енциклопедия, но никъде не пише възраст, а и беше запечатана не можах да я разгледам. Нищо то детето е много любознателно, така че поне част от информацията трябва да му е интересна. Пък за училище ще е голямо помагало.  Peace
В каталога пишеше за каква възраст са. Ама и аз когато я купувах преди 3 години не пишеше възраст и за това се подведох.

И един тъп въпрос: тъмносините домашни пантофи от брошурата, които се обуват направо ( без ципчета и разни лепки) - дамски ли са или мъжки? На мен ми се ще да са мъжки, че на предишните пантофи, ние с дъщерята се уредихме с нови, а моят мъж увяхна(бяха свършили)! Не, че е проблем да го спретна и с дамски, ама сигурно няма да има неговия номер! Simple Smile
Видях тъмносини чехли. Не са ли тъмно сиви тези, за които казваш? Тъмносивите пантофи са мъжки Peace

Аз пък ще ходя за слушалките. Дали действително са в различни цветове? Малката иска да и взема сини Rolling Eyes

desita6063, хайде да си продължите пререканието на лични съобщения! Дразнещо е за околните. Не съм първата, която ви го препоръчва Peace

# 155
  • Варна
miraxi,имаме далекогледа от доста време,закупуван от чужбина.Според мен си заслужава покупката и е чудесен избор за подарък!

# 156
miraxi,имаме далекогледа от доста време,закупуван от чужбина.Според мен си заслужава покупката и е чудесен избор за подарък!

Благодаря за отговора!

# 157
  • София
Не знам дали само на мен ми писна да чета за някакво прословуто сирене, което е/не е (така и не стана ясно) на някаква си марка!
Yulmana, в предната тема ти споменах, че все около теб стават скандали във всяка тема. Много моля с desita6063 да се насочите към ЛС и там да си се 'джафкате' колкото си искате. Никой от останалите не е длъжен да ви чете нам колко си страници да се дърляте за това сирене.
Да споделя за слушалките - предния път пуснаха само слушалки тип тапи, взех си, но се оказаха дефектни. Слушаш първата песен - ок, но с всяка следваща звукът се намалява сам и започва да се чува неприятно жужене през паузите м/у песните. Пробвах с други слушалки - нямаше такъв проблем. Върнах ги, но нямаше останали, за да ми ги подменят. След няколко дни видях слушалки при единичните бройки - не мога ад твърдя, че са същите, които върнах. Сега се чудя на тези слушалки, които не са тип тапи. Май не са ги пускали преди. Нямат бутончета за смяна на песните и за регулиране на звука, нали? Не видях в брошурата да пише нещо по въпроса.

# 158
  • София
И  моята щерка си ги хареса големите слушалки. Освен да ги изпратя довечера с таткото да ги видят като заредят. Много яки изглеждат.

# 159
  • Русе
Ние купихме оня ден на сина ми от Кауфланд подобни, Филипс, намалени на 18 лв. Като се прибрахме вкъщи, малката реши, че иска и тя. ММ ги гледа тези и каза, че добре му изглеждат. Нямат бутони. Пише, че може обаче да си ги включиш едни в други. Например да седнат двамата и да гледат филм на лаптопа със слушалките. Дали ще са съвместими с Филипса, обаче.  newsm78
Решили сме да вземем и да пробваме.

# 160
  • София
Тези слушалки поне на картинка са красивички и ефектни... но въпроса е какъв звук вадят, защото последното важно на едни сулшалки е външния им вид.

# 161
  • Русе
Тези слушалки поне на картинка са красивички и ефектни... но въпроса е какъв звук вадят, защото последното важно на едни сулшалки е външния им вид.
Естествено, че това ще се пробва като ги вземем.
Имаме много хубави червени на TDK, добър звук вадят, но това лято малката си ги сложила на главата, батко и отиде да и се кара, че ги взела без да пита, хвана кабела, тя дърпа слушалките, той кабела. Резултата - едната не работи.

# 162
Отзиви за 2-та вида баклава http://www.lidl.bg/bg/Super_Offers.htm?action=showDetail&id=16212 ?

И аз ще  помоля личните драми да не ги пишете в темата тук !

Поста преди моя същата работа - пълните темата без конкретна/полезна информация свързана с продукт закупен от Лидл.

# 163
  • София
viki_1974  -
Скрит текст:
Хахаха, даже се учудвам, че е останал кабел закачен за слушалките, в тази ситуация...
Ама нещо цената не ми  вдъхва доверие, като знам, колко по-скъпи и фирмени слушалки също не винаги са добър вариант... иначе все пак това, че не са тапички сигурно ще спаси до някъде нещата, ама аз понеже съм  си фен на хубав звук, добър бас и т.н. та не знам... трябва да се пробват...
Иначе страшно сладурски слушалки като за момиче мернах в  техното, за зима  плетенки, с пухкава диадемка...(и тях не ги пробвах, че си имам, но за слушане вън ми се видяха супер сладурски)

Малко Сладко Коте  - не виждам аз да имат дистанционно за  смяна на песни и звук... обаче свръзката между диадемата и говорителя, някаква много калпава ми се вижда... иначе да си призная по едно време ми хрумна дали да не взема за дребния да си слуша... но нещо никак не ми вдъхват вяра.

Ragga  в твоят пост какво полезно има? Въпросът за баклавите ли е полезната информация свързана с продукт?

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 17:15 от Angel_Dust

# 164
Някой пробва ли  кумкуата и физалиса ?
 Купих си от хвалените бисквити с подправки и нещо не ми допаднаха -първо усетих вкус на сода / аз очаквах да приличат на едни бисквити Шипка май се казваха /,след това идва вкуса на карамфила ,но като цяло са ми много голи и безвкусни.  /Въпрос на вкус или вложих прекалено големи очаквания -както при чая с круша./
 / Днес като купувах кори за баница / не от Лидл / нарочно разгледах съдържанието на Фамилия ,Белла и Одрински -оказа се че само в последните няма разни стабилизатори и Е-та. Така че освен ,че на вкус са ми любими -май се оказаха и най -безвредни -брашно ,сол и вода си съдържат само.

Общи условия

Активация на акаунт